zhupanenko Опубліковано: 29 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2011 кто-то брал бетон в Копылове? как качество? какие есть альтернативы по Житомирскому направлению (поближе к Шпитькам/Петрушкам)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений_80 Опубліковано: 3 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2011 кто-то брал бетон в Копылове? как качество? какие есть альтернативы по Житомирскому направлению (поближе к Шпитькам/Петрушкам)? ... на ковальской у меня есть остаток бетона оплаченный П4В25, - около 230 м.куб если кому надо, отдам "дуже дешево" например к Вам в Петровское - :beer: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sh7 Опубліковано: 4 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2011 мне надо через неделю, в районе 10м3, в том же направлении. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gelix Опубліковано: 5 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2011 to zhupanenko покупал несколько раз бетон в Копылова (ebeton.com.ua), к качеству претензий нет, доставляли вовремя, без предоплаты, количество контролируйте. Ближайший производитель по житомирской трассе в Гореничах (a-beton.kiev.ua), работают по предоплате, качество не знаю - не покупал. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз