Marichka_1,5-k Опубліковано: 25 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2011 Хочу приватизувати власну дачну ділянку. Маю Розпорядження Києво-Святошинської райдержадміністрації Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою по оформленню права власності на земельну ділянку. Судячи з тексту Розпорядження, мені треба звертатися до землевпорядної організації. Де таку організацію шукати? Підкажіть, будь ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 25 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2011 Хочу приватизувати власну дачну ділянку. Маю Розпорядження Києво-Святошинської райдержадміністрації Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою по оформленню права власності на земельну ділянку. Судячи з тексту Розпорядження, мені треба звертатися до землевпорядної організації. Де таку організацію шукати? Підкажіть, будь ласка. Та навіть в гуглі! Але краще тут по форуму пошукайте. Якщо не буде бажання шукати, то напишіть в приват коротко дані - допоможу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз