Джин76 Опубліковано: 23 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2011 Добрый день! Подскажите по поводу заливки армопояса между 1 и 2 этажами( стена газобетон 400 мм,перекрытие плитами после 1 и 2 этажа) Изначально задумывалось 100 мм газобетона и 300 мм армопояс. Сейчас решил утеплить армопояс пенопластом 50 мм. И сейчас думаю делать такую конструкцию: 100 мм газобетон, 50 мм пенопласт, 250 мм армопояс. Вопрос такого плана: Нормальная это конструкция или убрать пенопласт и лить как думал вначале? Выдержит ли такой армопояс? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав2008 Опубліковано: 23 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2011 я делал тоже самое только газоблок брал 650мм 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Джин76 Опубліковано: 23 серпня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2011 я делал тоже самое только газоблок брал 650мм не ошиблись 650? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз