sah79 Опубліковано: 21 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2011 Уважаемые форумчане кто подскажет-хочу делать в доме бассейн из термоблоков размер 4х2 ,так если всё правильно сложить какой размер будет внутри и снаружи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andr.len Опубліковано: 21 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2011 Уважаемые форумчане кто подскажет-хочу делать в доме бассейн из термоблоков размер 4х2 ,так если всё правильно сложить какой размер будет внутри и снаружи так а какой размер вам нужен? при использование термоблоков шириной 25см: если 4х2 внутри - то снаружи 4.5х2.5 если 4х2 снаружи - то внутри 3.5х1.5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 21 серпня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2011 если не тяжело поясните я так понимаю их желательно ставить не разрезая для правильного соединения тоесть либо 3 либо 4 либо 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andr.len Опубліковано: 21 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2011 если не тяжело поясните я так понимаю их желательно ставить не разрезая для правильного соединения тоесть либо 3 либо 4 либо 5 не разрезая не получиться... и не заморачивайтесь... так что делайте бассейн как вам удобнее Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andr.len Опубліковано: 21 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2011 будут вопросы звоните днем 067-9049015 Андрей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз