Maestro Kiev Опубліковано: 24 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2008 Просто кирпичем или гильзовать чем-то? Дымоход у вас и так должен быть в изоляции, хотите можете его еще и кирпичем обложить. Хотя как по мне дымоход наружной прокладки из нержавейки красиво и так смотрится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dedya Опубліковано: 25 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2008 У меня не дымоход! я за вентканалы спрашиваю! У меня турбо-котел будет ему дымоход ненужен - у него свой есть! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maestro Kiev Опубліковано: 25 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2008 я за вентканалы спрашиваю! У меня турбо-котел будет ему дымоход ненужен - у него свой есть! Вентканалы на вытяжку не требуют утепления. А что это за турбо-котел у которого дымоход свой аж до кровли есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dedya Опубліковано: 26 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2008 У него не до кровли, у него в стену!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз