Vik-tori Опубліковано: 17 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2011 Здравствуйте! Уважаемые форумчане, разрешите посоветоваться с Вами ?! Строимся под Киевом. Материал стен кирпич керамический двойной пустотелый (2НФ, СБК)-380 мм, утеплитель ??? - по проекту пенополистирол ПСБ-С-35 - 100 мм, облицовочный кирпич ( Литос) 65 мм. Правильно ли рассчитан пирог стены?? Как быть с пенопластом, начиталась тут всякого о нем .... может лучше мин.вата? А точка росы? Может правильнее сделать после кирпича 50мм мин.ваты и 50 мм продух? Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Winder Опубліковано: 17 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2011 Я б сделал стену 51см кирпич 2НФ + облицовочный И в нормам по термосопротивлению впишитесь и прочность и долговечность будет на самом высоком уровне. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ФОН Опубліковано: 17 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2011 Я б сделал стену 51см кирпич 2НФ + облицовочный И в нормам по термосопротивлению впишитесь и прочность и долговечность будет на самом высоком уровне. + внутрішня тепла штукатурка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ФОН Опубліковано: 17 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2011 Якщо обліц.цегла то при будь-якому утеплювачі вент зазор потрібний обліц. цегла паронепроникна.Є варіант замість вати ГБ Д200 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vik-tori Опубліковано: 17 серпня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2011 Якщо обліц.цегла то при будь-якому утеплювачі вент зазор потрібний обліц. цегла паронепроникна.Є варіант замість вати ГБ Д200 ГБ Д200? Як на мене то це вже перебір... і не заважка конструкція буде??? Але дякую за пораду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ФОН Опубліковано: 17 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2011 ГБ Д200? Як на мене то це вже перебір... і не заважка конструкція буде??? Але дякую за пораду Якщо прирівнювати до базальту то трохи важче,я якщо до 2см цементно пісчаної штукатурки то лекше.1м2 фасаду з БЕТОЛЮ Д200 товщиною 100мм лекший від 1м2 штукатурки товщиною 2см Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nadegniy Опубліковано: 19 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2011 Я б сделал стену 51см кирпич 2НФ + облицовочный И в нормам по термосопротивлению впишитесь и прочность и долговечность будет на самом высоком уровне. Продух забыли!!! или скрытая диверсия????:D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Winder Опубліковано: 19 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2011 Продух забыли!!! или скрытая диверсия????:D:D:D Нет не забыл, ибо в такой конструкции он особо то и не нужен, стена ведь полностью кирпичная, тем более на Украине. Но при желании можно и сделать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз