Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Электромобили ... 2-8 гривен на 100 км! 7-13т. евро и вот-вот в Украине

ToXa_911

Электромобили! Купили бы себе?  

151 користувач проголосував

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

normal еще раз, я не поняла сути вашей претензии на то что я прокомментировала видео которое вы запостили, дальше вообще набор букв у вас реклама какая то, коменты на Ютубе, что кто попробовать там должен итд, к чему все это написано?

Я тоже много чего не люблю, в том числе когда просто вбрасывают даже не удосужившись посмотреть что :lol: .

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 хвилин тому, seksinika сказав:

много чего не люблю, в том числе когда просто вбрасывают даже не удосужившись посмотреть что

Так і я про це

13.03.2025 в 14:53, seksinika сказав:

Давайте еще видосов)

Мене ваші відоси з Вадімом дістали, або ви переходите на лічку, або я теж накидаю 100500 гівна на вентилятор, чи я не повноцінний у темі?

• Хаха 2
Посилання на коментар

краще не буду гаїти час на це... Хоча накину і піду спати, а ви читайте, виж підписані на тему ))

Змінено користувачем normal
Посилання на коментар

56 хвилин тому, vadimv сказав:

На цьому форумі

На форумі якраз можна і потрібно щось доводити чи вирішувати, навіть робити експерименти і щось розбирати, скільки себе пам'ятаю: наприклад коли хтось щось відкопав на городі незвичайне, окам'яніле дерево чи античну монету, то навіть було три наші різни форуми думали і ще кілька іноземних підключали, тижнями йшла дискусія по визначенню предмету... А в ютубі там поки модератор комент перевіре, то його вже ніхто не читатиме, а ще сортування і фільтрація топікстартером, обмеження на розмір і неможливість вкладень - це чорна діра просто у зрівнянні з форумом... Коментувати роліки це просто дно на ютубі, а тут тим паче

Змінено користувачем normal
Посилання на коментар

1 час назад, normal сказал:

краще не буду гаїти час на це... Хоча накину і піду спати

😂спокойной ночи.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...