Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Электромобили ... 2-8 гривен на 100 км! 7-13т. евро и вот-вот в Украине

ToXa_911

Электромобили! Купили бы себе?  

162 користувача проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Кстати с понедельника решила посмотреть, чего там Американцы скидывают экстренно, думаю на предмет Икса лонг ренд + поиграть все таки не хватает мне его авто дверей в Ске и посадки + колеса 22 летние остались :lol:.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В 20.03.2025 в 19:57, vadimv сказал:

1 час назад, vadimv сказал:

Та да, он з останнього - Мазда не вірить в електрифікацію ) Так само, як деякі німці, американці і іспанці ))

Та які там претензії ) Більше 10 років пройшло з початку цієї теми, а недомобілі все ніяк не можуть зрівнятися з ДВС ні за запасом ходу, ні за швидкістю зарядки, ні за максимальною швидкістю, ні за керованістю, ні за вагою, ні за ціною. І це при тому, що електрички з'явилися на півстоліття раніше за авто з ДВЗ.

Seat - взагалі нічого не планує. Бренд закривають. Все буде купра. Є електрички купра борн і таваскан. Мазда - ті якраз вирішили поїздити на покупцях консерваторах. Атмобенз (ще скажіть, що мазда не вірить в турбо))) Задньопривідна платформа і дизель 3.3. Порше - там тримаються за свого покупця. Покупцям порше пофіг на витрати і на екологію) 

Посилання на коментар

14 хвилин тому, Gonchik сказав:

Покупцям порше пофіг на витрати і на екологію) 

Цим вони діаметрально відрізняються від покупців електричок )

26 хвилин тому, seksinika сказав:

и вообще что с управляемостью то будет

гугл -> первый закон Ньютона

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

40 хвилин тому, seksinika сказав:

эксперт вы наш независимый

Він, якраз, залежний від ненависті до електричок. Схибився вже настільки, що падіння  акцій та відмову від купівлі Тесли по всьому світу через поведінку та погляди Маска вважає недоліком електричок. Раніше тільки про ручки та  відсутність шторки з Алі триндів, зараз до цього списку ще і бойкот Тесли додався.

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

гугл -> первый закон Ньютона

Мне не надо у меня и такие и такие были), собственно я про ваше старье пишу и спрашиваю сколько ваш Жузуки продержится при скорости 200 в плюс и чего именно у этого ведра будет с управляемостью???

Посилання на коментар

2 часа назад, allanek сказал:

Він, якраз, залежний від ненависті до електричок. Схибився вже настільки, що падіння  акцій та відмову від купівлі Тесли по всьому світу через поведінку та погляди Маска вважає недоліком електричок. Раніше тільки про ручки та  відсутність шторки з Алі триндів, зараз до цього списку ще і бойкот Тесли додався.

Можно подумать мне не все равно как дела у Маска, мне как бы на это еще более безразлично чем на как дела в Сумского блохера и его Жужуки :lol:.

• Лайк 1
Посилання на коментар

59 хвилин тому, seksinika сказав:

Можно подумать мне не все равно как дела у Маска, мне как бы на это еще более безразлично чем на как дела в Сумского блохера и его Жужуки :lol:.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Как все Китайское, вроде порядок но если детально не рассматривать), это как я себе мойку в кухню Китайскую купила черную с черным краном и дозатором для мыла, вроде как все ок. и металл толстый итд но вот прокладка между мойкой и дозатором белая :lol:, а трубка слива та что в комплекте с сифоном была на наши стандартные трубы не подходит :lol:, оно вроде мелочи главное что мойка то сама по себе хорошая но из этих мелочей складывается общая картина, а в машинах этих мелочей значительно больше чем в мойке.

А еще у меня есть Китайская AR-15 Norinco как бы хорошая винтовка с хромированным каналом ствола а не каким то карбонированно-маркетинговую) который если не вычистить сразу и погода влажная то пока домой доедешь уже рыжим налетом покрывается, собственно завод приличный не BYD, танки делает с ракетами баллистическими а не только легкое стрелковое), но вот AR-15(M-16) система как бы модульная и как бы предполагает что к примеру замену ловера на ловер того ж Бушмастера итд, а вот нет без напильника не становится :lol: но если на это глаза закрыть то винтовка дает форы более дорогим вариантам, но вот машину Китайскую лично я бы себе не купила.

Змінено користувачем seksinika
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

В 26.03.2025 в 09:23, Romatr сказал:

Дивлюсь у нас все більше з'являєтьься BYD на дорогах, що вони норм по якості?

Як і Geely свого часу з'являлись. Дайте хоча б років 5, потім і відповідь буде. 

Посилання на коментар

В 26.03.2025 в 09:23, Romatr сказал:

з'являєтьься BYD

у чатах нарікання на те, що на швидкості підрулювати треба, тобто нарікання на кермо...

глобально наче проблем не бачив. Але коли обирали авто - дружині інтрер'єр BYD дуже сподобався. Мені - ні. Все ж таки ще китайщина, відчуття, як колись так само обирав нове авто в 2008 році і сів в chery eastar. Наче вау, але якщо поклацати - відчуваєш китай. Я тоді клацнув регулювання керма і кермо впало мені на коліна )))

Обрали ID6 Prime і задоволені всім...

• Лайк 4
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 минут назад, DmiVady сказал:

ID6 Prime не Китай? 0_0

З андроїдом повноцінно спілкується, чи просить айфон?

ID6 звісно, що китай. Це ID4 є Європа та USA.

Але китайський бренд, вироблений в китаї та євпропейський бренд, вироблений в китаї - зовсім різні речі. 

З андроїдом не спілкується, люди кидають в підлокотник девайс з андроїд на борту, який через протокол карплею виводить зображення на екран. Я не став такого робити, а перейшов, нарешті, на айфон.

• Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

3 часа назад, sly сказал:

у чатах нарікання на те, що на швидкості підрулювати треба, тобто нарікання на кермо...

глобально наче проблем не бачив. Але коли обирали авто - дружині інтрер'єр BYD дуже сподобався. Мені - ні. Все ж таки ще китайщина, відчуття, як колись так само обирав нове авто в 2008 році і сів в chery eastar. Наче вау, але якщо поклацати - відчуваєш китай. Я тоді клацнув регулювання керма і кермо впало мені на коліна )))

Обрали ID6 Prime і задоволені всім...

Вот и я об этом, все вроде вау пока не присмотришься).

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, sly сказал:

ID6 звісно, що китай. Це ID4 є Європа та USA.

Але китайський бренд, вироблений в китаї та євпропейський бренд, вироблений в китаї - зовсім різні речі. 

З андроїдом не спілкується, люди кидають в підлокотник девайс з андроїд на борту, який через протокол карплею виводить зображення на екран. Я не став такого робити, а перейшов, нарешті, на айфон.

Есть там тоже куча нюансов, но однозначно лучше чем BYD.

Посилання на коментар

29 минут назад, seksinika сказал:

Есть там тоже куча нюансов, но однозначно лучше чем BYD.

например?

ну ручки дверей надо "тюнинговать", т.к. боятся мойки под давлением. По тепловому насосу, говорят, могут быть проблемы, но реальных отзывов не видел. Что еще?

Ауди Q4/Q5 etron - тот же ID4/6 по технике один в один (заглядывал под пол багажника - даже кузовные панели идентичны. 

Я до покупки год сидел практически во всех чатах по брендам электромобилей, потому навряд ли новое узнаю...

Посилання на коментар

38 хвилин тому, seksinika сказав:

vadimv(КА) а чего это одни смайлики, где буквенный контент :lol: неужели забанили опять :o ??

Руки попкорном заняты ) Прикольно наблюдать за мышками-бета-тестерами ))

ЗЫ: на Жужуке ручки мойки под давлением не боятся, я проверял ))) Не говоря уже за то, насколько они удобные ))))

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 часа назад, sly сказал:

например?

ну ручки дверей надо "тюнинговать", т.к. боятся мойки под давлением. По тепловому насосу, говорят, могут быть проблемы, но реальных отзывов не видел. Что еще?

Ауди Q4/Q5 etron - тот же ID4/6 по технике один в один (заглядывал под пол багажника - даже кузовные панели идентичны. 

Я до покупки год сидел практически во всех чатах по брендам электромобилей, потому навряд ли новое узнаю...

Софт с обновлениями, перевод, зарядные кабеля, постродажный сервис, большая потеря стоимости при низкой вероятности продать, не всегда зип соответствует каталожным номерам, ну так по мелочи. Из личного отзыва моего соседа при аналогиной машине и в отношении BMW i3 2014 года "блин у тебя даже днем на экране все видно". 

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

Руки попкорном заняты ) Прикольно наблюдать за мышками-бета-тестерами ))

ЗЫ: на Жужуке ручки мойки под давлением не боятся, я проверял ))) Не говоря уже за то, насколько они удобные ))))

Ага как и весь Жужуки в целом, одно удовольствие от владения :lol:.

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Та да, на правила форума я смотрю уже пофиг... 

Вадим, но ведь он то прав, при чем на 100%

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, seksinika сказав:

Ага как и весь Жужуки в целом, одно удовольствие от владения :lol:.

Жужука полностью соответствует требованиям к ней. Претензий - никаких, вообще.

1 хвилину тому, seksinika сказав:

Вадим, но ведь он то прав, при чем на 100%

Вам жеж виднее, с учетом "он-то" и "причем" )

Посилання на коментар

23.03.2025 в 17:52, Gonchik сказав:

Покупцям порше пофіг на витрати і на екологію) 

на екологію майже всим пофіг ) чи ради цього всі вони на електрички пересіли?)

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

50 минут назад, vadimv сказал:

У вас жеж другая тема есть, че вы там не тусуетесь? ) Кто вас сюда насильно тащил? ))

У вас же тоже в принципе есть, при чем аж 2 одна про "качественный" дом в недорог общего пользования под Сумами, а вторая про как грамотно вложить деньги с продажи наследной Хрущевки в недострой от "именитого" застройщика на окраине Франика с видам на засцаны... гаражи.

• Хаха 2
Посилання на коментар

5 годин тому, МаТраС сказав:

на екологію майже всим пофіг ) чи ради цього всі вони на електрички пересіли?)

Натягти в країну відходів токсичних важких металів зі звалища - це треба дуже екологією перейматися )

Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...