Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Электромобили ... 2-8 гривен на 100 км! 7-13т. евро и вот-вот в Украине

ToXa_911

Электромобили! Купили бы себе?  

155 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, vadimv сказал:

Xiaomi SU7 Ultra оснащений тримоторною системою

В свете последних событий, надо быть идиотом чтобы покупать китайскую машину...

Тесла возможно и переживет..

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 хвилин тому, vadimv сказав:

Xiaomi SU7 Ultra оснащений тримоторною системою потужністю 1526 кінських сил, що дозволяє йому розганятися до 100 км/год за 1,98 секунди. У свою чергу, Tesla Model S Plaid має потужність 1020 кінських сил та розганяється до 100 км/год за 1,99 секунди, максимальна швидкість Xiaomi SU7 Ultra - 350 км/год, тоді як Tesla має максимальну швидкість 322 км/год.

Богдан Т90110: Потужність - 2х140 або 2х180 кВт, Повна місткість - 184 пасажири :flag1:

uk.wikipedia.org/wiki/Богдан_Т901#:~:text=Богдан Т90110 — 18%2C95-,з двигунами постійного струму ЕД139У2.

• Хаха 1
Посилання на коментар

13 минут назад, vadimv сказал:

Xiaomi SU7 Ultra оснащений тримоторною системою потужністю 1526 кінських сил, що дозволяє йому розганятися до 100 км/год за 1,98 секунди. У свою чергу, Tesla Model S Plaid має потужність 1020 кінських сил та розганяється до 100 км/год за 1,99 секунди, максимальна швидкість Xiaomi SU7 Ultra - 350 км/год, тоді як Tesla має максимальну швидкість 322 км/год.

Даже и не знаю, как теперь жить дальше :lol: наверно придется продавать Ску и покупать Жузуки у Вадюхи, все равно ему ее или вывозить нужно или легализировать в заграницах :pardon:.

• Хаха 3
Посилання на коментар

12 часов назад, seksinika сказал:

Вадим, еще раз вы и на 1% не тянете что бы я вас, ваши вбросы, ваши вопросы итд воспринимала в серьез

І тим не менше - три абзаци тексту як два пальці об асфальт😂

Посилання на коментар

12 часов назад, seksinika сказал:

У меня было три i3 было, на продажу привозила но сама и ездила пока продавала, когда стал вопрос приобретения не большей машины для поездок вокруг дома я думала над Теслой Y Хундаем Кона и БМВ ай3, в итоге БМВ ай3с, была бы машина плохая я бы ее не приобретала ее себе, у меня не рекс а чистая электричка с батареей 42.2кВт по сути тот же ай3 но есть отличия как внешне так и технически.

Які конкретно (з суттєвих)?

Посилання на коментар

33 минуты назад, Gonchik сказал:

І тим не менше - три абзаци тексту як два пальці об асфальт😂

И что :o ?

Посилання на коментар

31 минуту назад, Gonchik сказал:

Які конкретно (з суттєвих)?

От куда я знаю что для вас существенные), внешне бампер другой передний и расширители на крыльях стоят, технически максималка больше, Л.С. больше, разгон до 100 быстрее, 4 режима движения, клиренс на 1см. ниже, колея шире, трансмиссия усиленная, подшипники в редукторе крепче, диски 20 радиуса с завода, понятно шильдик другой) как такового существенного особо нету ну разве что лично мне приятно понимать что у меня заряженный экземпляр а не обычный :o стоят тоже по разному +- 17000 i3 и +- 22000 i3s. 2020 год, кроме этого еще отличия по комплектации бывают, у меня как бы есть все + все опциональные пакеты а не бомж стайл как у моего дружбана под-пальмового), на самом деле редкий экземпляр 😂 так что бы и адаптив лед, люк, кожа, темное дерево, бесключевая, на препятствие и пешехода останавливается, сама паркуется, большей экран с нави, карплей, быстрый порт 49кВт, всякие там подстаканники, сенсорный ввод и так по мелочи) все вместе было, а вообще позитивная тачка вокруг дома ездить :lol:, при надобности в любую точку Украины доехать можно, 300км. на одном заряде проезжает при наличии бортового CCS2.

А с какой целью интересуетесь :lol: ?

• Лайк 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, seksinika сказав:

на препятствие и пешехода останавливается

А вот Model Y такой тест с треском (костей манекена) провалила )

23 хвилини тому, seksinika сказав:

в любую точку Украины доехать можно, 300км.

Какая-то мелкая Украина у вас, радиусом 300 км.

Змінено користувачем vadimv
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Беда прямо какая то с той Y, хорошо ваш Жузуки такой тест на ура проходит :lol:.

Вадюш опять между строк читаете, я понимаю тяжёлая жизнь, ущербность, желание слыть экспертом итд, но где я написала что н одном заряде то, я только написала что доехать можно и CCS2 бортовой есть для быстрой зарядки).

Посилання на коментар

8 годин тому, seksinika сказав:

Беда прямо какая то с той Y, хорошо ваш Жузуки такой тест на ура проходит :lol:.

Та он и тест с красной Шкодой на ура несколько раз проходил, не то что тройка (отстой по-вашему).

Не говоря уже, что у него 5 звезд по Euro NCAP, а у пласмассовой поделки от BMW - 4.

Посилання на коментар

Не интересно мне со шкодой, ни с красной ни с какой) как собственно и любая Шкода включая электрическую :o с Y если что то тоже не смотрела вы то все равно ни чего хорошего с Теслой не пришлете, это же не SХ-4 на 6 году жизни :lol: и даже не пластмассовый BMW.

Да и вообще не понимаю зачем это все смотреть, я и то не сморю а вам то оно неужели интересно, лучше же про что то вам подходяще посмотреть).

Посилання на коментар

7 годин тому, seksinika сказав:

не смотрела

...но осуждаю! ) 

вы то все равно ни чего хорошего с Теслой не пришлете

И не только с Теслой. ) Хотя в последнее время она прям не сходит с полос новостей, но хватает треша и по другим недомобилям, например Айпейсам ) 

Да и вообще не понимаю зачем это все смотреть, я и то не сморю а вам то оно неужели интересно, лучше же про что то вам подходяще посмотреть).

Так я и про подходящее смотрю ) А попутно вываливается и про Теслу )) И каждый раз просто офигеваешь - то ли эти люди изощренные мазохисты (заряжаться по полчаса через каждые 250 км на дистанции 1500, сидеть 2 часа на зарядке, переклеивать шильдики и т.д. и т.п.), то ли они так прикалываются ))) Это ж просто бесплатный цирк какой-то ))))

Посилання на коментар

9 часов назад, seksinika сказал:

А с какой целью интересуетесь :lol: ?

Думаю, що брати, якщо і-расе згорить😅

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

И каждый раз просто офигеваешь - то ли эти люди изощренные мазохисты (заряжаться по полчаса через каждые 250 км на дистанции 1500, сидеть 2 часа на зарядке, переклеивать шильдики и т.д. и т.п.), то ли они так прикалываются ))) Это ж просто бесплатный цирк какой-то ))))

В лютому місяці 2025р українці зареєстрували 4 488 нових та б/у електричок, на 23% більше ніж у січні 2025р та на 14% ніж у лютому 2024р... Вадим, так може це у вас з головою трохи не ту во, а не у людей ? А цирк тут найбільше всього ви виконуєте...  бо якщо глянути, що серед нових в першій п'ятірці авто по 35-50к у.е, то називати їх нових хазяїв "ніщебродами" людині на старому сузукі це 100% цирк 😀

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Игорь Long сказав:

В лютому місяці 2025р українці зареєстрували 4 488 нових та б/у електричок, на 23% більше ніж у січні 2025р та на 14% ніж у лютому 2024р...

Ще можна порахувати, на скільки виросли продажі алкоголю, цигарок і наркотиків ) 

так може це у вас з головою трохи не ту во, а не у людей ?

"Мільйони мух не можуть помилятися" (с)

Навіть коли їм доводиться по 10 разів за поїздку заряджатися і сидіти в машині 2 години на зарядці 

серед нових в першій п'ятірці авто по 35-50к у.е, то називати їх нових хазяїв "ніщебродами"

Я так бачу, ви не в курсі, що цей термін означає )

А означає він людину, яка може витратити 35-50 кує, щоб зєкономити 1000 грн ))

І попутно написати на форумі, що вона дуже успішна і багата, тому безплатно заряджається на муніціпальній зарядці ))

Посилання на коментар

30 минут назад, vadimv сказал:

Ще можна порахувати, на скільки виросли продажі алкоголю, цигарок і наркотиків ) 

"Мільйони мух не можуть помилятися" (с)

Навіть коли їм доводиться по 10 разів за поїздку заряджатися і сидіти в машині 2 години на зарядці 

Я так бачу, ви не в курсі, що цей термін означає )

А означає він людину, яка може витратити 35-50 кує, щоб зєкономити 1000 грн ))

І попутно написати на форумі, що вона дуже успішна і багата, тому безплатно заряджається на муніціпальній зарядці ))

Ми тут про авто спілкуємося, яким боком до цього цигарки чи алкоголь ? Странні у вас аргументи...

Я якось вище розписав в деталях поїздку супруги в Румунію, 1000км в один кінець, де там про 10 зарядок та 2 години сидіння в авто ? 🤔... вчора обсуждали її нову поїздку до онуків в квітні, питаю для приколу " на бензинку обратно пересядешь?", відповідь за півсекунди не вагаючись "ні" ... а ще в жовтні-листопаді даже чути не хотіла про заміну авто 🙂

Бачу ви трохи переплутали поняття, бо критичне мислення для вас це буквально беззмістовна критика любого нового мислення 😎

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, Игорь Long сказав:

Ми тут про авто спілкуємося, яким боком до цього цигарки чи алкоголь ?

"Не всі автомобілі однаково корисні" 

питаю для приколу " на бензинку обратно пересядешь?", відповідь за півсекунди не вагаючись "ні"

Ну так, ті хто спробував кокаїн, навряд чи пересядуть на цигарки )

Тут он жеж купа любителів їздити з половиною руля, без нормальних гальм, без приборки, без шторки під скляним дахом і т.д. і т.п. - тобто демонструють всі ознаки важкої залежності ))

беззмістовна критика любого нового мислення 😎

Не варто називати недомобілі "новим мисленням", бо вони з'явилися РАНІШЕ за автомобілі з ДВЗ. )

Посилання на коментар

40 минут назад, vadimv сказал:

"Не всі автомобілі однаково корисні" 

Ну так, ті хто спробував кокаїн, навряд чи пересядуть на цигарки )

Тут он жеж купа любителів їздити з половиною руля, без нормальних гальм, без приборки, без шторки під скляним дахом і т.д. і т.п. - тобто демонструють всі ознаки важкої залежності ))

Не варто називати недомобілі "новим мисленням", бо вони з'явилися РАНІШЕ за автомобілі з ДВЗ. )

Да.... що бачу - то і танцюю... сміх і гріх, як казала моя бабця 🙂

Посилання на коментар

1 годину тому, Игорь Long сказав:

Да.... що бачу - то і танцюю... сміх і гріх, як казала моя бабця 🙂

І не кажіть - виявляється, на попередній Model Y ще й кришка багажника теліпається )

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...