Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Электромобили ... 2-8 гривен на 100 км! 7-13т. евро и вот-вот в Украине

ToXa_911

Электромобили! Купили бы себе?  

151 користувач проголосував

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

44 хвилини тому, seksinika сказав:

Та пусть хоть с заднего ряда),

"Бульбашка" знає лише те, що я колись казала. Що я краще буду пасажиром поряд з чоловіком, ніж сама сяду за руль. Тому був привід- два рази в аварії. Обидва рази не моя в тому вина. Але ж я нічого не казала про те, що мені нічого не заважає тестити автівки. Як сказав мій чоловік, коли, іноді, читаю йому "перли" від будівельника курника- "людина не втомлюється доводити свою ущербність"(с).

Змінено користувачем allanek
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

58 хвилин тому, allanek сказав:

"людина не втомлюється доводити свою ущербність"(с).

Купуючи минулорічний недомобіль з жорсткою підвіскою, проблемами в керованості, калічними ручками, дермантиновими сидіннями без вентиляції, склом яке хитається, скляним дахом без шторки, без приборки і без нормальної шумки. )

Напередодні випуску недомобіля, де половину всього цього трешу пофіксили. ))

Пересівши з недомобіля, де половини цих косяків не було. )))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

... чтобы оно было из дермантина без вентиляции )

Там дермантин лучше чем у Мерседеса), ну и понятно чем дешевая тряпка от Сузуки.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, seksinika сказав:

Там дермантин лучше чем у Мерседеса)

Та это заметно по тому, что к нему пришлось приделывать дырочки и вентилятор )

Чтобы спина не прилипала ))

На солнышке под стеклянной крышей без шторки )))

• Хаха 1
Посилання на коментар

Вадик) а чего вы собственно плохого в езде на заднем сиденье с водителем, климат кстати работает хорошо как на холод так и на обогрев, имеется возможность подготовить салон к поездке автоматически либо нажать на экран телефона, я например когда еду в холод или жару по магазинам его вообще не выключаю, при батареи 100кВт это вообще ни какой погоды не делает. 

Посилання на коментар

9 хвилин тому, seksinika сказав:

а чего вы собственно плохого в езде на заднем сиденье с водителем

Да все отлично, особенно отсутствие экрана, вентиляции и шторки на крыше ) 

9 хвилин тому, seksinika сказав:

я например когда еду в холод или жару по магазинам его вообще не выключаю

Та это заметно: 

14 годин тому, seksinika сказав:

справедливости ради если без кондиционера

Посилання на коментар

4 минуты назад, vadimv сказал:

Та это заметно по тому, что к нему пришлось приделывать дырочки и вентилятор )

Чтобы спина не прилипала ))

На солнышке под стеклянной крышей без шторки )))

Вы просто не понимаете насколько это приятная функция, как по мне то это круче чем массаж сидений ну то понятно не ваше).

Что бы спина не прилипала можно готовить салон к посадке но то понятно опять таки не ваше).

С этим есть моменты, я например при возможности выбора одной и той же машины выбрала бы без панорамы, но это можно решить тонировкой, опять таки не ваше ибо хорошая термальная дорого).

У меня на сегодня три варианта сидений есть для личного использования), не на продаже))), самый ни какой это натуральная кожа коньячного цвета от BMW, второй натуральная кожа бежевого цвета от Форда с перфорацией и обдувами сидений с какой то кучей регулировок, третий самый удобный мне это экокожа от Теслы по вашему дермантин но как бы очень достойного качества с износостойкостью больше кожи, тоже с кучей регулировок, всякими там надуваемыми и перемещаемые подушками, перфорацией и обдувами, при  чем и обдувы и обогревы имеют функцию АВТО как собственно и руль), водителю не приходиться перегревать задницу как водителю SX-4(это я надеюсь что в вашей тачке обогревы есть))) но это не точно), то же самое происходит с рулем включаешь себе и машина сама делает прибывание на том дермантине комфортным, вам понятно этого знать не приходится у вас нет ни такого грамотного дермантина ни возможности, одна только злость и зависть).

Посилання на коментар

7 минут назад, vadimv сказал:

Да все отлично, особенно отсутствие экрана, вентиляции и шторки на крыше ) 

Та это заметно: 

Сто раз писала, не стоит дергать строки, весь текст смотрите))), мы же про Теслу или про БМВ, если про БМВ то про какое именно и про что именно, про тест расхода или про работу климата?

О каком вы экране уже :grin: у меня он на заднем ряду больше чем у вас спереди), если конечно он у вас есть спереди в вашей комплектации + если он и есть то мой задний экран в несколько раз функциональнее вашего перелнего.

Посилання на коментар

13 хвилин тому, seksinika сказав:

Что бы спина не прилипала можно готовить салон к посадке

В слове "нужно" две ошибки )

при возможности выбора одной и той же машины выбрала бы без панорамы

Кто ж вам даст такое право "выбирать" - явно ж не зигующий фашист-аутист ))

это можно решить тонировкой

Или шторками с алиэкспреса. Как и отсутствие приборки и ручек. Идеальный недомобиль - он такой, да. ) 

одна только злость и зависть).

Точно, я когда видел, как властелины Тесел тут тулят боксы на крышу, чтобы хоть какой-то тенек сделать - прям обзавидовался. ))

6 хвилин тому, seksinika сказав:

мой задний экран в несколько раз функциональнее вашего перелнего.

А у вашей подружки на заднем сиденье его нет )

Такой вот злой и беспощадный дауншифтинг ))

Посилання на коментар

10 минут назад, vadimv сказал:

В слове "нужно" две ошибки )

Или шторками с алиэкспреса. Как и отсутствие приборки и ручек. Идеальный недомобиль - он такой, да. ) 

А у вашей подружки на заднем сиденье его нет )

Там ни одной ошибки, вы просто не познали это ибо ущербные машины таким не комплектуются, а других у вас не было ни когда.

Ну шторки с Али то именно тюнинг от таких как вы юзеров), о каких ручках вас накрывает все время то) меня ручки вполне устраивают, скучаю за ручками икса которых по сути и нету одна кнопка ну такое, приборка как бы есть или вы опять не со мной)?

105268706__viber_2025-01-30_22-04-40-511.thumb.jpg.86b276a1c534dccd18dfa95e9c1adbc1.jpg

Можно подумать у вас он есть на заднем сиденье), там и по переднему то вопрос))) и вообще подружке пишите я при чем), да и не за экран я а вообще за езду на заднем ряде когда водитель везет.

Посилання на коментар

4 часа назад, vadimv сказал:

У вас походу кто-то половину руля спер )

Не то у вас походу вторая часть кукушки на отлет готовится).

Посилання на коментар

5 годин тому, seksinika сказав:

о каких ручках вас накрывает все время то)

Та його не просто накриває, його трясе, наче панночку з Вія ( в виконанні Варлей). Маразм в бідолазі прогресує.

То "бульбашка" про ручки на Y згадує. Колись ми обговорювали Теслу і я сказала, що після С-ки мені не зручні ручки у вайки. От воно і скаженіє та кожного разу до цих ручок додає ще якусь дурню. Ще бачу, що вивчив нове ( для нього) слово - "дауншифтінг"  та натягує сову на глобус. Бо тулить це поняття до мене в якомусь дивному сенсі, намагаючись довести мені, що пересівши з С-кі на Y, це чи то крок назад, чи то, якесь дурне ( з нашого боку)  рішення. Мабуть в нього вікіпедія збій дала і він не може правильно визначити , що це означає насправді.  Не звертайте увагу.

Дивлюсь він тут цілий день товчеться та стікає жовчю. Схоже на загострення шизофренічного припадку.

• Дякую 1
Посилання на коментар

Та що ж це таке! Кожен день новий зашквар )

Брехня на брехні. Проти Tesla подано масштабний судовий позов — ось три головні претензії

1 березня

У позові стверджується, що Tesla Australia рекламувала і продавала автомобілі, вироблені Tesla US, з дефектами. Йдеться насамперед про проблеми з використанням функцій FSD і автопілота Tesla. Так, автомобілі Tesla мають схильність самостійно вмикати автоматичне екстрене гальмування за невідповідних обставин, що призводить до ризику зіткнення.

Також компанії закидають невідповідність між заявленим і реальним запасом ходу автомобілів. Крім цього, у позові згадують неправдиві твердження Tesla про те, що всі її автомобілі, вироблені з 2016 року, мають апаратне забезпечення, що підтримує автономне водіння.

Цей позов з’явився після того, як генеральний директор компанії Ілон Маск нарешті визнав, що він брехло комп’ютер Hardware 3 (HW3), встановлений в авто Tesla, не буде підтримувати самостійне водіння без контролю.

Посилання на коментар

04.03.2025

Останнім часом спостерігається зростання попиту на наклейки з написами на кшталт «Я купив цю машину, перш ніж дізнався, що Ілон — божевільний». Одна з компаній, що продає такі наклейки, заявила, що реалізує сотні одиниць щодня, оскільки власники Tesla намагаються відмежуватися від генерального директора компанії Ілона Маска.

Останнім часом ситуація загострилася, і ненависть до Tesla значно посилилася. Деякі власники Tesla бояться, що їхні автомобілі можуть стати об’єктами вандалізму.

Тепер деякі водії Tesla знаходять ще більш креативні та іронічні способи дистанціюватися від Маска, ніж просто наклеїти стікер на бампер.

Наприклад, на вулицях помітили автомобілі Tesla без заводських емблем, замість яких встановлені логотипи інших автовиробників. Це явище не є абсолютно новим, але останнім часом таких «перевдягнених» Tesla стало значно більше.

image.thumb.png.a634cb21defb274a875c81c172806afc.png

Дехто з власників пішов ще далі й придумав ще більш винахідливий спосіб відмежуватися від Маска. Tesla Cybertruck неодноразово бачили з проєкціями зображень на задньому борту. На них містяться заклики не розмальовувати машину графіті, а також напис «Ця вантажівка вже достатньо робить мене схожим на ідіота»

Останнім часом протести проти Tesla та Ілона Маска набирають обертів по всьому світу, від США до Європи, супроводжуючись демонстраціями, вандалізмом та навіть підпалами. Масова незадоволеність пов’язана як із політичною активністю Маска, так і з погіршенням репутації Tesla на тлі падіння продажів та жорсткої конкуренції. По всій Америці відбулися акції протесту біля автосалонів компанії, де люди висловлювали невдоволення впливом Маска на уряд США. Окрім мирних демонстрацій, зафіксовано випадки підпалів, стрілянини по вікнах та нанесення анти-Маскових графіті на магазини Tesla. У Франції невідомі знищили 12 електромобілів Tesla, а в США один із центрів зарядки Supercharger згорів, і влада підозрює підпал, що лише підтверджує зростаючу токсичність бренду.

Посилання на коментар

Потеплело немного и расход i3s начал приходить в норму 😂 два дня езжу свой километраж город/трасса на зарядку не ставлю, завтра третий день откатаю и заряжу на всякий случай по ночному тарифу 2.16 за кВт :o.

1345273951__viber_2025-03-06_15-18-08-432.thumb.jpg.d28a62b83978a83db5c2f10fba727ec3.jpg

1254153437__viber_2025-03-06_15-18-08-409.thumb.jpg.4771052949a0aa0081a9246be179c48b.jpg

Летом у нее расход еще ниже, разгон понятно не Тесла но 6.9 секунд до 100.

До Валенсии понятно ехать долго и не очень удобно, а вокруг дома самое оно :o в денежном эквиваленте на сейчас это 10кВт х 2.16грн. = 100км./21.6грн. и это при полном отсутствия привычного для ДВС сервиса.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

20.11.2024 в 18:38, Gonchik сказав:

у мене айпейс.

Десятки електричних Jaguar I-Pace відправили на звалище

06 лютого 2025

image.png.860bffdbfb2d7a4733db9b9d8b53f132.png

Електричні кросовери Jaguar I-Pace потрапили під масштабне відкликання, частина з них опинилися на звалищах. І це при тому, що модель у 2019 році стала переможцем одразу двох конкурсів - «Європейський автомобіль року» і «Всесвітній автомобіль року».

На звалищі у Великій Британії очікують утилізації два десятки Jaguar I-Pace. Електромобілі збудовані в кілька ярусів на спеціальних підставках. Вони мають чудовий вигляд і невеликі пробіги. Але через проблеми з акумуляторами компанія ухвалила вкрай кардинальне рішення - відкликання та утилізація. Жодних ремонтів не передбачено. Видовище дуже гнітюче, враховуючи наскільки ці електрокари інноваційні.

Зазначається, що загалом у світі Jaguar викупив у власників і має намір відправити під прес кілька тисяч кросоверів I-Pace. Тільки в США очікують утилізації майже 2800 машин цієї моделі. Власникам за придбані електрокари виплатили компенсації, а також запропонували обмін на інші моделі.

Як уже було зазначено, причина відкликання - акумулятори. Їх Jaguar закуповував у компанії LG. Ці батареї схильні до перегрівання під час тривалої роботи і можуть загорітися. Jaguar намагався виправити програмні помилки, щоб унеможливити ризик самозаймання, але жоден із вжитих кроків не дав позитивного результату.

news.infocar.ua/desyatky_elektrychnykh_jaguar_i-pace_vidpravyly_na_zvalyshche_175165.html

Посилання на коментар

28.02.2025 в 10:04, seksinika сказав:

без валерьяны на обгон по однорядке пойти)

Для любителей ходить на обгон:

И это ему еще повезло, что он на кладбище не оказался вместе со всей семъей.

Ну и вообще видосик достаточно познавательный, хотя и крайне нудный.

- оказывается, за 4 года из новой недоделки деградировало 8% емкости батареи

- суперчарджерами пользоваться нету смысла из-за очередей и падения мощности, а "в Польщі суперчарджери взагалі не зручні"

- да и вообще на зарядках очереди

- давление в шинах 3.1 атмосферы, что явно добавляет комфорта

- максимальная скорость 135-150, ради этого наверно перфоманс и покупается, чтобы так "быстро" ездить с отключенным передним мотором в режиме черепахи

- без шторок с алиэкспреса сонечно печет 

- если поставить колесики поменьше - можно проехать подольше

- Тесла бреше про запас ходу

- все зарядки по маршруту лучше выучить напамять 

- даже легкий дождичек, ветерок и облачка влияют на расход

- "быстрая" зарядка занимает полчаса

- зарядка - это танцы с бубном и вводом имейла

- для ваших "удобств" пластиковый биотуалет - "це такі собі зручності, ну шо робить, якщо є безвихідна ситуація"

- шоб проехать 500 км - надо 2 раза зарядиться, потеряв суммарно 50 минут, а шоб проехать 656 км - надо 3 раза останавливаться

- "як завжди давка, 30 кВт блін, суперчардер нафіг"

В общем, выглядит это все как изощренный мазохизм при возможности ездить на дизельном GLC 220D...

Посилання на коментар

10 хвилин тому, vadimv сказав:

Для любителей ходить на обгон:

И это ему еще повезло, что он на кладбище не оказался вместе со всей семъей.

Ну и вообще видосик достаточно познавательный, хотя и крайне нудный.

- оказывается, за 4 года из новой недоделки деградировало 8% емкости батареи

- суперчарджерами пользоваться нету смысла

Якщо ви не знаєте характеристик літієвих батарей та не умієте ними користуватися, то треба мабуть на коней пересідати. Але ж скажіть скільки потужності втратить новий кінь за 4 року якщо навіть просто буде стояти в стайні? :lol:

Посилання на коментар

42 хвилини тому, US7IGN сказав:

скажіть скільки потужності втратить новий кінь за 4 року якщо навіть просто буде стояти в стайні? :lol:

Без поняття, я на конях останній раз 10 років тому в Карпатах катався.

Але щось мені підказує, що якщо його кормити (випасати) - то нічого він не втратить.

Посилання на коментар

2 години тому, S_Vladimir_79 сказав:

LG і Konі таку ж підставу з акумами зробив свого часу 

Причому тут хтось (хто тягає металобрухт зі звалищ) писала, що батарейки LG - ну дуже класні

Посилання на коментар

11 минут назад, vadimv сказал:

Причому тут хтось (хто тягає металобрухт зі звалищ) писала, що батарейки LG - ну дуже класні

Писала виключно в контексті того, що якщо заряджати від домашньої і не до ста, то довго житимуть. В Україні згоріло три ай-пейси. Ніби то дилер заливає нову прошивку. Декому по гарантії міняли батарейку. Оте звалище на автоуа вже обговорили. Нафіга їх утилізовувати, якщо там люба запчастина недешево так коштує, лобовуха, наприклад, майже штуку?

• Сумно 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...