domikoff Опубліковано: 15 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2011 Тема стала очень актуальна для меня. Незаконно строить хочется в последнюю очередь. И в процессе поиска информации нашел такую занимательную статью с официальными документами. forum.zku.org.ua/viewtopic.php?t=1090 Очень хочется услышать комментарии завсегдатаев. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 15 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2011 чуток поиском пройдитесь - говорено на эту тему - переговорено 8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
domikoff Опубліковано: 15 серпня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2011 чуток поиском пройдитесь - говорено на эту тему - переговорено 8-) Пробовал искать или поиск не очень хорошо отрабатывает или я не так формулирую. Подскажите где почитать, буду благодарен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 15 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2011 спасок подобных тем www.stroimdom.com.ua/forum/search.php?searchid=4246477&pp=25 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Начинающие Опубліковано: 16 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2011 Вот я заводила тему - итог перевели под забудову. вышгородский р-н www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=45922&highlight=%EF%E5%F0%E5%E2%EE%E4%E8%F2%FC Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз