vasya2013 Опубліковано: 10 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2011 день добрый... вот что то захотелось покататься на велике.... а его нет...хотелось бы что нибудь с передачами...отечественный или импорт не имеет значение...главное чтоб не дорого...может есть у кого конструктор...собрал бы... предлагайте варианты и цену.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ТРУДОГОЛИК-КАРЬЕРИСТ Опубліковано: 11 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2011 день добрый... вот что то захотелось покататься на велике.... а его нет...хотелось бы что нибудь с передачами...отечественный или импорт не имеет значение...главное чтоб не дорого...может есть у кого конструктор...собрал бы... предлагайте варианты и цену.... за 3000грн,келис спайдер интересен? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vasya2013 Опубліковано: 11 серпня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2011 даже не знаю что вам ответить....может для кого то 3000 грн и не дорого... но я поищу дешевле... спасибо за предложение... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vasya2013 Опубліковано: 22 серпня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2011 АП............ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
САЛИК Опубліковано: 22 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2011 Есть типа такого (ссылка устарела) без передач но дешево. 150 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vasya2013 Опубліковано: 25 серпня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2011 дешево не спорю...но без передач по горам не поездишь...;););) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 26 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2011 Есть типа такого (ссылка устарела) без передач но дешево. 150 грн а мне- пойдёт! Батя на нём поездил бы... какое состояние? Можно в личку. Прошу бронь до выяснения. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vasya2013 Опубліковано: 4 вересня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2011 ап............... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Люша Опубліковано: 5 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2011 позвоните 050 382 4911 Богдан, он соберет Вам не дорого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vasya2013 Опубліковано: 17 вересня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2011 АП............ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vasya2013 Опубліковано: 13 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2011 может завалялся у кого старый добрый старт шоссе или хотябы рама с вилкой???? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voldemaar Опубліковано: 15 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2011 дешево не спорю...но без передач по горам не поездишь...:wink::wink::wink: может завалялся у кого старый добрый старт шоссе или хотябы рама с вилкой???? а на старт-шоссе по горам как оно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vasya2013 Опубліковано: 15 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2011 а на старт-шоссе по горам как оно? так ездить буду по дорогам а не по скалам...а что собственно смущает??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
borisych Опубліковано: 8 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2011 может завалялся у кого старый добрый старт шоссе или хотябы рама с вилкой???? Спутник" не нужен? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aladik Опубліковано: 14 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2011 мне нужен спутник, бронь , сколько и где забирать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
borisych Опубліковано: 4 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2012 мне нужен спутник, бронь , сколько и где забирать? уже весь в брони он, сорри Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nik_deko Опубліковано: 4 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2012 за 1300 ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз