voglya Опубліковано: 9 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2023 3 часа назад, vadimv сказал: Шось таке у мене завелось (в кущі разом з бузком). Гугль каже і черемха, і гортензія, і дейція, і спірея, і таволга, і бірючина і взагалі казна що... Допоможіть встановити істину Як на мене, це бірючина. Як раз зараз квітне, має приємний аромат 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 9 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2023 У мене теж бірючина виглядає саме так. Але питання, як її занесло в кущ до бузка... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2023 1 година тому, Nic-олаевна сказав: У мене теж бірючина виглядає саме так. Але питання, як її занесло в кущ до бузка... Бузок я купував на ринку - мабуть продавець підсунув... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 29 серпня Поділитись Опубліковано: 29 серпня Вітаю, є підозра на амброзію на ділянці, допоможіть визначити що це. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 29 серпня Поділитись Опубліковано: 29 серпня Як на мене, це не амброзія 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tayatlas Опубліковано: 29 серпня Поділитись Опубліковано: 29 серпня Беглый поиск говорит о том, что это Дескурайния - один из "родственников" капусты. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 29 серпня Поділитись Опубліковано: 29 серпня (змінено) Погано видно, але перше то свіріпа чи підвид грициків, друге лобода або полин, також погане фото, а третє злинка канадська, вона дуже легко виривається Змінено 29 серпня користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз