Фрай Опубліковано: 28 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2021 (змінено) Цитата тут два варианта или шелковица или тутовник. )) Змінено 28 вересня 2021 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 6 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2021 Підкажіть, хто на фото. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antrate Опубліковано: 6 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2021 Что-то типа шефлеры 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nosatiy Опубліковано: 6 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2021 гугл ленс придумали 19.08.19 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NoahO Опубліковано: 27 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2022 (змінено) В 24.05.2021 в 07:21, Olga_Flower сказал: Нет, то точно не живучка. Если присмотритесь к той фотке, увидите, что стебель четырехгранный, а у живучки круглый. По такому типу растут шалфеи, буквица лекарственная и еще много других полевых растюх. Даже некоторые виды мяты больше похожи на фото, чем живучка. Чтобы понять, что именно на фото, не помешало бы для начала понюхать Я кстати тоже сначала подумал на живучку. Но потом пригляделся и понял что и стебель другой формы, и сам лист выглядит по-другому. А вот какой-нибудь подвид мяты - вполне вероятно. Змінено 27 березня 2022 користувачем NoahO Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 10 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2022 Хто знає, що на дерево? Квітне в цю пору. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 14 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2022 Що це за рослина? Дісталася мені випадково, з пачки насіння що привезла колега з Германії. Пахне солодко, як медонос. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jasmeen Опубліковано: 16 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2022 Да, это медонос - фацелия 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 16 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2022 (змінено) 2 часа назад, jasmeen сказал: Да, это медонос - фацелия Оце так новина🤣 Вирощую сидерат як справжню квітку😂 Змінено 16 червня 2022 користувачем Nic-олаевна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MBA Опубліковано: 5 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2022 (змінено) Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, купив маленьке дерево як фундук, виросло велике, не плодоносить, рядом посадив три кущі ліщини, плодоносять. Це дійсно фундук? Чому не плодоносить і що робити? Дякую. Змінено 5 липня 2022 користувачем MBA Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 5 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2022 Щось воно схоже на граб(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 19 годин тому, MBA сказав: Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, купив маленьке дерево як фундук, виросло велике, не плодоносить, рядом посадив три кущі ліщини, плодоносять. Це дійсно фундук? Чому не плодоносить і що робити? Дякую. Схоже, це ліщина деревовидна, або ведмежий горіх. moeselo.kr.ua/osoblivosti-derevovidnoi-lishhini.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MBA Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 Дякую, а що зробити щоб плоди були? Спочатку прочитав, що треба рядом посадити ліщину для запилювання, не допомогло. Тепер говорять, що треба під корінь посадити, що вони корнями запліднюються, де правда? Таке шикарне дерево виросло і пустишка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MBA Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 Мені здається на форумі, який я здебільшого читаю з 2008 року повинні бути люди, які можуть допомогти порадою, хоча в нинішній ситуації, можливо багатьом не до цього, та і мені це не настільки важливо, так, при нагоді запитав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 22 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2022 Сподіваюсь, хтось впізнає цю рослину. Крім того, що на зиму вона повністю відмирає і ховається під грунт - нічого не знаю. Знаю що листя буває з різними кольоровими варіантами. Отримала її в подарунок осінню. Наразі вона така. На скільки розростається і чи квітне, не знаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2022 (змінено) 22.07.2022 в 12:20, Nic-олаевна сказав: Сподіваюсь, хтось впізнає цю рослину. Крім того, що на зиму вона повністю відмирає і ховається під грунт - нічого не знаю. Знаю що листя буває з різними кольоровими варіантами. Отримала її в подарунок осінню. Наразі вона така. На скільки розростається і чи квітне, не знаю Схоже на якийсь плющ. Типу таких landshaft.info/uk/hedera/644-hedera-algeriensis-gloire-de-marengo landshaft.info/uk/hedera/645-hedera-helix-harald Чи такий www.burncoose.co.uk/site/plants.cfm?pl_id=2109 Змінено 23 липня 2022 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wolfchen Опубліковано: 23 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2022 (змінено) В 22.07.2022 в 12:20, Nic-олаевна сказал: Сподіваюсь, хтось впізнає цю рослину. Крім того, що на зиму вона повністю відмирає і ховається під грунт - нічого не знаю. Знаю що листя буває з різними кольоровими варіантами. Отримала її в подарунок осінню. Наразі вона така. На скільки розростається і чи квітне, не знаю Це Хаутюнія Змінено 23 липня 2022 користувачем Wolfchen 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 24 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2022 18 часов назад, Dmitriy_S сказал: Схоже на якийсь плющ. Типу таких landshaft.info/uk/hedera/644-hedera-algeriensis-gloire-de-marengo landshaft.info/uk/hedera/645-hedera-helix-harald Чи такий www.burncoose.co.uk/site/plants.cfm?pl_id=2109 Дякую, але навряд чи це плющ. Я теж так думала, але ні, воно не витке, а скоріш за все невисокий кущик 14 часов назад, Wolfchen сказал: Це Хаутюнія Дякую. Прочитала. Дуже схоже. Здається це воно))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 24 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2022 06.07.2022 в 21:40, MBA сказав: Мені здається на форумі, який я здебільшого читаю з 2008 року повинні бути люди, які можуть допомогти порадою, хоча в нинішній ситуації, можливо багатьом не до цього, та і мені це не настільки важливо, так, при нагоді запитав. Це питання скорше до учасників виноградного або садиби. Запитайте там. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miss_amp Опубліковано: 22 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2022 В 06.07.2022 в 11:29, MBA сказал: Дякую, а що зробити щоб плоди були? Спочатку прочитав, що треба рядом посадити ліщину для запилювання, не допомогло. Тепер говорять, що треба під корінь посадити, що вони корнями запліднюються, де правда? Таке шикарне дерево виросло і пустишка. Може воно ще дуже молоде для плодоносіння? У ботсаду Гришка росте таке дерево, дуже високе, ростом із старі міські каштани, може і більше, плодоносить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 20 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 вересня 2022 (змінено) Що це? Забула додати, що хвоя м'яка, навіть дуже. Росте вкрай повільно. Купуваляся в 2022-му році з назвою "піхта корейська" розміром 20см. На посухи не реагує, живе без обробок. Змінено 20 вересня 2022 користувачем Музей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 20 вересня 2022 Думав тільки в мене така чудасія Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 В 06.07.2022 в 11:29, MBA сказал: Дякую, а що зробити щоб плоди були? Спочатку прочитав, що треба рядом посадити ліщину для запилювання, не допомогло. Тепер говорять, що треба під корінь посадити, що вони корнями запліднюються, де правда? Таке шикарне дерево виросло і пустишка. На ведмежий горіх часто роблять щеплення культурних сортів. Можливо тут прививка не прижилася, а з гарним ростом продавці не побачили. Це якесь збочення запліднюватись коренями, ліщина цвіте десь у березні)))) сережки це чоловічі суцвіття, а жіночі рубінового кольору , приблизно 3 мм довжиною. Позаглядайте навесні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 В 20.09.2022 в 18:44, Фрай сказал: Думав тільки в мене така чудасія Упс, думав ви за приріст, що зараз. У мене таке зараз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2023 Шось таке у мене завелось (в кущі разом з бузком). Гугль каже і черемха, і гортензія, і дейція, і спірея, і таволга, і бірючина і взагалі казна що... Допоможіть встановити істину Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз