Слава68 Опубліковано: 6 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2011 Подскажите нормальных ребят по газобетону, по нормальной цене в Киеве Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aaa2000 Опубліковано: 6 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2011 (змінено) Подскажите нормальных ребят по газобетону, по нормальной цене в Киеве[/QUO Есть отличная бригада ее услугами пользуюсь уже лет 6 мне заканчивают дом в Подгорцах строят товарищу в Княжичах. Бригадир володя он же выполняет функции прораба, очень грамотный и опытный видит все косяки проектов. Ценны весьма умеренные. Кстати сказать коробку дома с крышей они мне построили за 36 дней дом из газоблока на клей. тел. 8 Змінено 6 серпня 2011 користувачем Оз 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 6 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2011 А Володя случайно не с р-на Беспятного Васильков)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
CepJ Опубліковано: 6 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2011 Подскажите нормальных ребят по газобетону, по нормальной цене в Киеве В личку кину номер бригадира, которого нашел по построенным возле моего участка домам. Люди у него добросовестные, цены адекватные. Строят у нас уже далеко не первый год - предыдущие объекты показывают без вопросов. Мой объект заканчивают, на остальных уже закончили и свободны. Можете позвонить и поговорить с прорабом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OMG Опубліковано: 7 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2011 (змінено) Квалифицированные специалисты. Гарантия. Лицензия. Наши контакты 8 oleg.grechukha@mail.ru Змінено 8 серпня 2011 користувачем Оз 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smail Опубліковано: 7 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2011 Ответил в личку)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tempereds Опубліковано: 7 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2011 ответ в личке. Олег Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слава68 Опубліковано: 8 серпня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2011 А какой номер телефона? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sinergi Опубліковано: 8 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2011 Добрый день. Ответ в ЛС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слава68 Опубліковано: 8 серпня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2011 Подскажите нормальных ребят по газобетону, по нормальной цене в Киеве[/QUO Есть отличная бригада ее услугами пользуюсь уже лет 6 мне заканчивают дом в Подгорцах строят товарищу в Княжичах. Бригадир володя он же выполняет функции прораба, очень грамотный и опытный видит все косяки проектов. Ценны весьма умеренные. Кстати сказать коробку дома с крышей они мне построили за 36 дней дом из газоблока на клей. тел. 8 А какоой №телефона Володи? Спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 9 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2011 А какоой №телефона Володи? Спасибо И мне дайте Володин номер, плиз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mahno 31 Опубліковано: 9 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2011 И мне дайте Володин номер, плиз. А вам зачем:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 10 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2011 сверить хочу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aaa2000 Опубліковано: 11 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2011 Телефон Володи 0506276626 0677402331 0633557782 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз