Nneta Опубліковано: 10 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2013 Есть еще вопрос по режиму работы сельсовета - какие дни и часы у них рабочие? Хочу на неделе навестить сельсовет, узнать что им от меня надо и чем они мне могут быть полезны. Мы были сразу после покупки участка в сельсовете и общались и с землемером, и с секретарем. Все, что от нас потребовали - копию акта, и копию нового вытяга. И попросили подъехали к ним к концу апреля за квитанцией для оплаты налога на землю, оплатить который необходимо до 31 августа текущего года. Кстати, прежде чем ехать - позвоните в приемную и уточните будут ли они на месте. А то всяко бывает...... Секретарь Светлана Николаевна 8-04571-48332 Землемер Виталий Вячеславович 8-04571-48335 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 10 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2013 Все, что от нас потребовали - копию акта, и копию нового вытяга. Спасибо! Аня, обычная копия? Заверять у нотариуса не надо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 3 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2013 Підкажіть, а де жителі Бугаївки беруть дошку й брус? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olter Опубліковано: 24 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2013 Я брав у Віталія. Біля самого Василькова, поворот біля мателобази. Ніби адекватні ціни і якість. Добавлено через 6 минут Може хто підскаже, як краще бути з інтернетом. Чи є можливість провідний, чи суто безпровідний. В яку кантору найкраще звертатися. Дякую. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 25 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2013 Навпроти школи й дитсадка перерили дорогу, схоже на те, що установлять лежачих поліцейських. На даний момент тільки ями. Будьте уважними. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 25 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2013 Я брав у Віталія. Біля самого Василькова, поворот біля мателобази. Ніби адекватні ціни і якість. А на карті можна показати(яндекс, або гугл.. Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olter Опубліковано: 25 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2013 А на карті можна показати(яндекс, або гугл.. Дякую! спробуйте 066 3932052 Якщо їдете з Бугаївки до западинського ринку у Василькові, перед сосновою посадкою поворот направо (біля напису металобаза). Через метрів 100 побачите пилораму, або спитаєте. Успіхів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megapolis Опубліковано: 26 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2013 Навпроти школи й дитсадка перерили дорогу, схоже на те, що установлять лежачих поліцейських. На даний момент тільки ями. Будьте уважними. Ехал вечером в субботу, поздно понял . Утром стояли машины для снятия и укладки асфальта, не думал, что такой сюрприз сделают и без единого знака. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nneta Опубліковано: 12 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2013 Ребята, подскажите, пожалуйста, кто, где и за сколько брал/делал топографический план села (1:2000) для дальнейшего получения ТУ на подключение света, стройпаспорта итд? В сельсовете землемер Виталик по идее должен иметь данную информацию? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvasylenko Опубліковано: 17 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2013 Ребята, подскажите, пожалуйста, кто, где и за сколько брал/делал топографический план села (1:2000) для дальнейшего получения ТУ на подключение света, стройпаспорта итд? В сельсовете землемер Виталик по идее должен иметь данную информацию? Да, но я так думаю вам всего села не нужно. Он просто даст выкопировку вашего и соседних участков. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olter Опубліковано: 4 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2013 Вітаю всіх, можливо, хто підкаже, як вирішити проблему будівельного сміття в Бугаївці, можливо є контакти, хто грузить і вивозить. Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 4 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2013 Вітаю всіх, можливо, хто підкаже, як вирішити проблему будівельного сміття в Бугаївці, можливо є контакти, хто грузить і вивозить. Дякую Дивлячись, що мається на увазі. Якщо це бій цегли, бетону і інше що можна використати, як підсипку для дороги, то буде про що поговорити в межах села Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olter Опубліковано: 4 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2013 Дивлячись, що мається на увазі. Якщо це бій цегли, бетону і інше що можна використати, як підсипку для дороги, то буде про що поговорити в межах села Мова йде про бій цегли , бетону та інше. Можливо, кому потрібно.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olter Опубліковано: 4 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2013 Вітаю, можливо, в когось є досвід оренди будівельних лісів в окрузі. Буду вдячний за контакт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 4 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2013 Вітаю, можливо, в когось є досвід оренди будівельних лісів в окрузі. Буду вдячний за контакт. :D В мого сусіда, колишнього будівельника, є те що Вам треба. Знаю, що, як мінімум, двоє сусідів ними користувались. За ціну нічого не скажу - в мене ще навіть фундамента немає. В якому районі наго великого села Ви знаходитесь? Задам питання сусіду і якщо він надає таку послугу не тільки на нашій вулиці, то скину Вам номер його телефону. Щодо бою цегли та бетону - треба дивитись(звяжусь з сусідом), але уточніть де Ви знаходитесь(можна в приватні повідомлення). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olter Опубліковано: 4 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2013 :D В мого сусіда, колишнього будівельника, є те що Вам треба. Знаю, що, як мінімум, двоє сусідів ними користувались. За ціну нічого не скажу - в мене ще навіть фундамента немає. В якому районі наго великого села Ви знаходитесь? Задам питання сусіду і якщо він надає таку послугу не тільки на нашій вулиці, то скину Вам номер його телефону. Щодо бою цегли та бетону - треба дивитись(звяжусь з сусідом), але уточніть де Ви знаходитесь(можна в приватні повідомлення). Так, з Бугаївки ж ми Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 4 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2013 Так, з Бугаївки ж ми Це питань не викликало Я знаходжусь(точніше, ділянка) ближче до Копачова. Nneta в центрі, Влад - майже в центрі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olter Опубліковано: 4 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2013 Це питань не викликало Я знаходжусь(точніше, ділянка) ближче до Копачова. Nneta в центрі, Влад - майже в центрі. Мабудь ближе до центру, на Леніна однак, від зупинки не в сторону сільради та великого озера, а метрів 800 в протилежному напрямку, як говорять, в сторону хутора. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvasylenko Опубліковано: 5 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2013 Nneta в центрі, Влад - майже в центрі. О буду знать, что я возле центра. Прям как комплимент!:D Когда вы ко мне приходите забор мой новый обмывать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 5 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2013 Когда вы ко мне приходите забор мой новый обмывать? Влад, я и так себя поцем последним уже год чувствую.. Проезжаю мимо, в каких-то 100 метрах, а свернуть зайти - то времени нет, то сил, то пива, то второго водителя, чтоб потом домой меня отвезла.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IhorP Опубліковано: 5 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2013 доброго дня всім! Я також недавно відкрий для себе Бугаївку. Реально думаємо про ділянку. Якщо у когось є варіанти - скиньте, будь ласка! Дякую! ПС. А що то за "маєток" такий в лісі? Великий і білий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvasylenko Опубліковано: 6 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2013 доброго дня всім! Я також недавно відкрий для себе Бугаївку. Реально думаємо про ділянку. Якщо у когось є варіанти - скиньте, будь ласка! Дякую! Сосед возле меня(за дамбой на большом озере) продает. Добавлено через 1 минуту Влад, я и так себя поцем последним уже год чувствую.. Проезжаю мимо, в каких-то 100 метрах, а свернуть зайти - то времени нет, то сил, то пива, то второго водителя, чтоб потом домой меня отвезла.. Ну как дождь накроет - заходите. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Паршин Опубліковано: 10 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2013 Leon, продам свой участок в с.Б.Бугаевка по ул.Ленина.10сот по акту. фактически-15сот. Добавлено через 11 минут IhorP, участок по ул.Ленина Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 11 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2013 Земляки, а яка адреса у нашої сільради? А то пошук в інтернеті видає два варіанти: 08636, Київська обл., Васильківський р-н, с. Велика Бугаївка, вул. Шевченка, 10 і 08636, Київська обл., Васильківський р-н, с. Велика Бугаївка, вул. Шевченка, 41 так 10 чи 41? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvasylenko Опубліковано: 13 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2013 Раньше они были в соседнем здании, перехали пару лет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз