rav-44 Опубліковано: 3 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2011 добрый день! немного не рассчитал газоблок, а когда стал вопрос, о том чтобы докупить, цены неприятно удивили, а покупал я весной. газоблок стоунлайт пас-гребень, 600*360*200, с доставкой в Глеваху и выгрузкой, вышло по 510 гр., если у кого-нибудь завалялось кубов 10 газоблока то я с радостью заберу по приемлемой цене. тел. 0930721017:beer: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Denis1 Опубліковано: 4 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2011 Доброго дня! Осталось штук 70 газоблока ХСМ, брал по 520грн/м3, могу по той же цене отдать. Если интересно - пишите. Денис Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра1333 Опубліковано: 4 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2011 Доброго дня! Осталось штук 70 газоблока ХСМ, брал по 520грн/м3, могу по той же цене отдать. Если интересно - пишите. Денис по чем отдадите и какие размеры? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rav-44 Опубліковано: 5 серпня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2011 поднимаю тему Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rav-44 Опубліковано: 6 серпня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2011 поднимаю тему поднимаю тему Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз