Вия Опубліковано: 25 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2011 Давняя мечта о домике,но нет знаний о строительстве,в Хотяновке решились взяться построить себе райский уголок,остановились на проекте,буду признательна за любые советы и с великим уважением отнесусь ко всем советам Думаем стены из газоблока,снаружи обложить облицовочным кирпичём,крыша из металлочерепицы,поэтому нужны материалы,буду рада предложениям,кто может посоветовать хорошую бригаду,писать в личку,определимся в 3 недели Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IBAH Опубліковано: 25 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2011 Терпіння Вам... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ak85_ Опубліковано: 25 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2011 ответ в личке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей-ASSA Опубліковано: 25 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2011 Ответ в личных. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ССТ Опубліковано: 25 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2011 Добрый день. Информация в ЛС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alina777 Опубліковано: 25 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2011 Давняя мечта о домике,но нет знаний о строительстве,в Хотяновке решились взяться построить себе райский уголок,остановились на проекте,буду признательна за любые советы и с великим уважением отнесусь ко всем советам Думаем стены из газоблока,снаружи обложить облицовочным кирпичём,крыша из металлочерепицы,поэтому нужны материалы,буду рада предложениям,кто может посоветовать хорошую бригаду,писать в личку,определимся в 3 недели Дом находится в Хатяновке.Можете проехать посмотреть.Построен за 3месяца.Рекомендации по бригаде в личке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АндрейAAA Опубліковано: 26 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2011 Здравствуйте. Скиньте пожалуйста на почту проект для расчетов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
immigrant Опубліковано: 26 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2011 Браво! Пусть все получится! Написал Вам в личку! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз