dmitrynik Опубліковано: 25 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2011 Присмотрели газовую варочную поверхность, где 1малая, 2средних и 1 горелка вок 3 ряда пламени. (nadavi.com.ua/descr/gorenje/g6-syb/descr-39.php) У нас особо не готовят блюда, требующие такой горелки, поэтому вопрос - можно ли пользоваться горелкой вок как обычной большой? Или там в любом случае будет слишком много огня? Уж слишком подошел дизайн поверхности, новую искать неохота, но не будет ли потом проблема приготовить что-либо требующее просто большой горелки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AVOLEG Опубліковано: 25 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2011 У нас особо не готовят блюда, требующие такой горелки, поэтому вопрос - можно ли пользоваться горелкой вок как обычной большой? Или там в любом случае будет слишком много огня? Уж слишком подошел дизайн поверхности, новую искать неохота, но не будет ли потом проблема приготовить что-либо требующее просто большой горелки? Вок потрібна річ - з часом майже всі блюда будете готувати на ній. На рахунок даної моделі то я раджу подивитися в сторону інших моделей.Недолік вибраного варіанту в розташуванні ручок керування газом.Вони дуже близько розташовані до самих горілок і якщо на ці горілки поставити велику посуду то ручки будуть обплавлятись . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg-Solar Опубліковано: 26 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2011 Тоже выбрал себе такую модель, но в магазине сказали о частых рекламациях, причине-подгорание ручек. Теперь не знаю какую модель выбрать на замену Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dmitrynik Опубліковано: 26 липня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 26 липня 2011 Вок потрібна річ - з часом майже всі блюда будете готувати на ній. На рахунок даної моделі то я раджу подивитися в сторону інших моделей.Недолік вибраного варіанту в розташуванні ручок керування газом.Вони дуже близько розташовані до самих горілок і якщо на ці горілки поставити велику посуду то ручки будуть обплавлятись . Да... это проблема. А также проблема подобрать что-либо в данном ключе, как то: черный глянец, но не стеклокерамика + вок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dmitrynik Опубліковано: 26 липня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 26 липня 2011 Тоже выбрал себе такую модель, но в магазине сказали о частых рекламациях, причине-подгорание ручек. Теперь не знаю какую модель выбрать на замену Аналогично... Кто доволен, кто жалуется на ручки... Придется видимо искать все-таки что-то другое Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Роман 2 Опубліковано: 26 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2011 Вок потрібна річ - з часом майже всі блюда будете готувати на ній. На рахунок даної моделі то я раджу подивитися в сторону інших моделей.Недолік вибраного варіанту в розташуванні ручок керування газом.Вони дуже близько розташовані до самих горілок і якщо на ці горілки поставити велику посуду то ручки будуть обплавлятись . Дійсно, Вок потрібна річ. Але з часом, Ви не будете на ній готувати, принаймі, дома - від неї дуже багато гарі та викидів жиру, бо страви готуються в кип"ячий олії (китайські) і Ви "замахаєтесь" мити всю кухню від бруду, а також робити ремонт 2-3 рази на рік. Р.С. Китайські страви, приготовлені на Вок - мої найулюбленіші. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ИгорьН Опубліковано: 2 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2011 Да... это проблема. А также проблема подобрать что-либо в данном ключе, как то: черный глянец, но не стеклокерамика + вок У меня такая mixmart24.ru/varochnaja_poverhnostj/bosch_ct/Bosch-PPP626M90E/ Я доволен. Чтобы ручки подгорели, надо додуматься поставить большую кастрюлю (очень большую) на маленькую конфорку. Для этого большая и вынесена на задний план. Похожего дизайна модель PPP 626B80E. А в чем проблема закаленного стекла? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dmitrynik Опубліковано: 3 серпня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2011 А в чем проблема закаленного стекла? Подозрительно много случаев разлетевшегося без причин стекла... К тому же нельзя разливать сладкое - при подгорании сироп вступает в реакцию с поверхностью с появлением неизводимых пятен... Стремно, вообщем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg-Solar Опубліковано: 3 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2011 Вот подобрал другой комплект, что посоветуете? Варочная---(ссылка устарела) Духовка---(ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimalozz Опубліковано: 14 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2013 в магазине сказали о частых рекламациях, причине-подгорание ручек. По відгуках (які переважно пишуть коли щось сталося) очевидно, що ручки гріються далеко не у всіх, а щоб оплавилися, то взагалі талант треба мати... Але я для себе вирішення знайшов — поставити ручки від іншої моделі, більш компактні плюс по дизайну більше подобаються. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз