arca Опубліковано: 24 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2011 Это конкурс логотипа Права человека. Я сделала такой лого (ссылка устарела). Круг над человеком символизирует его защиту. Мне хотелось создать простое лого, чтобы даже дети смогли его нарисовать и оно легко запоминалось. Может кто-то захочет поучаствовать напишите в теме. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 24 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2011 Там без регистрации куда голосовать? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Darkdwarf Опубліковано: 26 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2011 да, я тоже не нашел - как проголосовать - нажал - мне нравится... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arca Опубліковано: 26 липня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 26 липня 2011 да, я тоже не нашел - как проголосовать - нажал - мне нравится... По моему так и надо) Я честно говоря даже не знаю как. Спасибо Это мы с дочками придумали)) они пока кроме круга ничего рисовать особенно не умеют))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maistrina Опубліковано: 29 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2011 К сожалению, там регится надо, а то бы проголосовала - нравится зы. а что это за сайт, на котором проходит голосование? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DVD Опубліковано: 1 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2011 Хороший логотип очень удобен для дальнейшего воспроизведения. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мари Опубліковано: 1 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2011 Мне тоже очень понравилось, жаль что без регистрации нельзя проголосовать 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arca Опубліковано: 3 серпня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2011 зы. а что это за сайт, на котором проходит голосование? Честно говоря не вникала в подробности. Искала художественные конкурсы для племянницы, чтобы потренировалась и нашла такой, чем то меня зацепил. А потом нарисовалось то, что нарисовалось))) Дети они как то умеют вдохновить:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
profi7 Опубліковано: 21 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2011 Цікавий логотип і головне легко малюється. Мені подобається! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rima Опубліковано: 24 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2011 супер! обязательно проголосую! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uka Опубліковано: 25 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2011 Проголосовала через твиттер и фейсбук. Надеюсь, сработало 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мерлин Опубліковано: 25 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2011 И мне понравилось. все гениальное - просто;) Проголосовала через фейсбук. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз