Tarras Опубліковано: 21 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2011 Добро часу доби, шановні форумчани. В мене слідуюча ситуація: Користуюсь загальним колодцем 30м від будинку. Колодязь знаходиться на проїздній частині і користуються ним ще три сімї. Я хотівби провести воду з нього до будинку, щоб не носити відрами... Та боюсь, що насосу опущеному в колодязь можуть "вирости ноги":) В мене слідуюче питання: чи існує насос, який можна установити в будинку а в колодязь опустити тільки кінець труби? Глибина колодязя 26м + 1,5м води. Буду вдячний за Ваші відповіді! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
infowater Опубліковано: 25 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2011 Добро часу доби, шановні форумчани. В мене слідуюча ситуація: Користуюсь загальним колодцем 30м від будинку. Колодязь знаходиться на проїздній частині і користуються ним ще три сімї. Я хотівби провести воду з нього до будинку, щоб не носити відрами... Та боюсь, що насосу опущеному в колодязь можуть "вирости ноги":) В мене слідуюче питання: чи існує насос, який можна установити в будинку а в колодязь опустити тільки кінець труби? Глибина колодязя 26м + 1,5м води. Буду вдячний за Ваші відповіді! Это сделать можно и насосы такие есть. Но дя этого нужны ответы на следующие вопросы: 1. Расстояние 30м которое вы указали по ровной поверхности или есть уклон. Если "да", то укажите в куда идет уклон в сторону дома или колодца? 2. сколько этажей дом? 3. сколько точек водоразбора? По вашим данным указанных выше вам нужен насос с напором приблизительно метров 40 (4 атм). Укажите точные данные отвечу подробнее и по производительности. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarras Опубліковано: 25 липня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 25 липня 2011 Это сделать можно и насосы такие есть. Но дя этого нужны ответы на следующие вопросы: 1. Расстояние 30м которое вы указали по ровной поверхности или есть уклон. Если "да", то укажите в куда идет уклон в сторону дома или колодца? 2. сколько этажей дом? 3. сколько точек водоразбора? По вашим данным указанных выше вам нужен насос с напором приблизительно метров 40 (4 атм). Укажите точные данные отвечу подробнее и по производительности. Розвід води буде іти на дві будівлі, причому споживатися одночасно практично не буде... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 25 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2011 Користуюсь загальним колодцем 30м від будинку. Колодязь знаходиться на проїздній частині і користуються ним ще три сімї..... Потрібно починати з порівняльного аналізу витрат Вашого проекту і індивідуальної системи. Де знаходиться об'єкт? Прорахувавши вартість: траншеї глибиною 1,5 м + під дорогою, труб, кабелю на 30 м, ризики втратити насос і зіпсувати стосунки з 2-а родинами - може трохи охолонете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarras Опубліковано: 25 липня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 25 липня 2011 Потрібно починати з порівняльного аналізу витрат Вашого проекту і індивідуальної системи. Де знаходиться об'єкт? Прорахувавши вартість: траншеї глибиною 1,5 м + під дорогою, труб, кабелю на 30 м, ризики втратити насос і зіпсувати стосунки з 2-а родинами - може трохи охолонете? Все пораховано із сусідами все домовлено. Закрию питання із насосом і все буде ок. Скважина коштуватиме мені 8000грн.+ труби, обладнання і робота. Провід води від загального колодязя з обладнанням всього 5500грн. Приїзджали специ і все порахували. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ruslan-antars Опубліковано: 25 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2011 Если хотите поставить насос у себя то только насос с выносным эжектором. Сложнее в монтаже, капризнее к условиям эксплуатации, более шумный. Установите вы, потом и соседи захотят, а там глядиш и водички всем не хватает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 29 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2011 Как мне видится нужен ежекторный насос с высотой подъема более 60м При этом гидроаккумулятор нужен тоже до 10бар Не уверен, что этим обойдется. Возможно потребуется еще промежуточный накопитель и второй насос для создания давления на потребителях после накопителя. В общем где то близко к цене скважины. Но если скважина, то нужно знать, на какую глубину, какой дебет, на какой глубине зеркало будет стоять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз