Atmo Опубліковано: 17 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2011 в г.Буча в частном доме необходимо сделать внутреннюю отделку жидкими обоями Макс-Колор, предварительно 2 раза прогрунтовать стены. Сделать надо красиво и профессионально. Ваши предложения Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
roracotta Опубліковано: 17 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2011 в г.Буча в частном доме необходимо сделать внутреннюю отделку жидкими обоями Макс-Колор, предварительно 2 раза прогрунтовать стены. Сделать надо красиво и профессионально. Ваши предложения Вот классно! Я родом из Бучи! Привет зеемлякам! Прошу прощения за офф-топ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Atmo Опубліковано: 17 липня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 17 липня 2011 Вот классно! Я родом из Бучи! Привет зеемлякам! Прошу прощения за офф-топ. Ваше предложение с номером тел. пожалуйста в личку. )) Сделайте земляку в доме сказку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
roracotta Опубліковано: 17 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2011 Ваше предложение с номером тел. пожалуйста в личку. )) Сделайте земляку в доме сказку Я бы с удовольствием! Но поездом к Вам долго,а самолетом накладно:D.Я жил на Полевой и на Комсомольской.Давненько это было.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Burulka33 Опубліковано: 18 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2011 Ответил в ЛС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз