олег 123456 Опубліковано: 4 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2011 Интересует цвет..он стал не совсем коричневым...хотя идёт как оникс...есть кто видел...Что-то напоминает цвет терракот..красноты много..он сейчас весь такой идёт-Оникс? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zyf Опубліковано: 5 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2011 Я покупала. Цвет совсем не тот. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сан-ыч Опубліковано: 13 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2011 Я покупала. Цвет совсем не тот. видимо экономят на пигментах, если не ошибаюсь в коричневых тонах он присутствовать должен... от завода разъяснений нет! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сан-ыч Опубліковано: 14 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2011 Я покупала. Цвет совсем не тот. Вы где брали его? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 16 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2011 Пошли на снижение качества,ведь все берут! Надо бить тревогу! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zyf Опубліковано: 18 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2011 Вы где брали его? Брали у диллера, поставка была прямо с завода. Качество кирпича и общение с представителями завода оставило желать лучшего. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз