Monte Cristo Опубліковано: 3 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2011 Доброго всем времени суток!!! Договорился с бригадой, хочу узнать мнения о них... Ник прораба на нашем форуме - jsb, телефон: 0965468649, e-mail: sopranyuk@bk.ru. Зовут Сергей. Буду признателен за любые отзывы!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
messer_shmidt Опубліковано: 3 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2011 пересекался по одной стройке, с заказчикоми общался вроде нормальный.ничего плохого ни слышал 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jsb Опубліковано: 3 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2011 Доброго всем времени суток!!! Договорился с бригадой, хочу узнать мнения о них... Ник прораба на нашем форуме - jsb, телефон: 0965468649, e-mail: sopranyuk@bk.ru. Зовут Сергей. Буду признателен за любые отзывы!!! не помню как с Вами пересекался? спасибо за доброе слово!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stroy-life Опубліковано: 3 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2011 Адекватный ! Серезный! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jsb Опубліковано: 4 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2011 Адекватный ! Серезный! И Вам спасибо!!!!!8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз