Kymsan Опубліковано: 29 травня 2008 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2008 Коллеги, может кто подскажет, где взять/купить щенка? Друг хочет завести собаку. В идеале бы черного редкого цвета, но не критично. Заранее благодарен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 29 травня 2008 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2008 Только в питомнике . Уточню завтра у владельцев друзей моей собаки - у нас таких 2 друга, из очень хороших питомников. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kymsan Опубліковано: 29 травня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 29 травня 2008 ОК. Спасибо. Буду ждать ответа Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 1 червня 2008 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2008 Коллеги, может кто подскажет, где взять/купить щенка? Друг хочет завести собаку. В идеале бы черного редкого цвета, но не критично. Заранее благодарен могу питомника телефоном подсобить там лайки з/с, самоед, хаски, и декоративных куча целая я туда их за ухами чухать приезжаю, если время свободное есть :D кстати - я все к хаски присматриваюсь... волк-волком вот только две лайки - они и дом расшатают Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kymsan Опубліковано: 4 червня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 2008 за телефончик буду благодарен. Себе еще пока рановато брать друга....некуда(( Но присмотреться уже не против...никогда не было собаки, с детства мечтал, но не разрешали(( С товарищем поедем ему выбирать...он с собаками с детства дружит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fastwater Опубліковано: 4 червня 2008 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2008 Спросите здесь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lilya Опубліковано: 17 червня 2008 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2008 Kymsan, черных в Киеве пара собак и они очень дорогие (около 1000 у.е.) Есть 9-месячный кобель бесплатно (отдают по рекомендации) Есть щенки на продажу (несколько пометов) 8-063-237-57-92, Галя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз