seksinika Опубліковано: 17 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2021 У Кирилла, другая философия. Он купил новый автомобиль у официалов, не хочет, чтобы рукожопые электрики (а на большинстве СТО так и есть) разбирали торпедо, устанавливая противоугонный комплекс. Купил полное каско, видимо. Когда же битый автомобиль, то уже все равно где его чинить, с гарантии не слетит, а защиту от угона можно установить на специализированных станциях. Противоугонный комплекс и сигнализация - совсем разные вещи, как двигатель и автомобиль! Не путайте! Я вот много видела оф и как то впечатление сложилось, что там намного более рукожопые специалисты работают при ставках, да есть софт и базы, но это не главное. Добавлено через 5 минут нифига, у бмв крутая "штатка", её взломать невозможно :lol: Приятного просмотра Кирилл А на оф не делают ибо им надо бабло с клиентов рубить, а не в оборудование вкладывать ненужное. У меня много машин без ключей было куплено и я видела как все делаеться, быстро и не дорого!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 17 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2021 Кирилл я если честно то не думала о том, что вы у меня переместитесь в ряд писателей и портретистов!!! Вторая серия, без шуруповерта. П.С. Обратите внимание на стоимость этой приблуды. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bampo Опубліковано: 17 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2021 у официала, вам "поставят" сигнализацию, а на проф СТО,охранный комплекс. Но для этого нужна воля и понимание владельца... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 17 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2021 Блин, где я опять? П.С., Отписываюсь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 17 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2021 Блин, где я опять? П.С., Отписываюсь. Да, здесь электричку не продашь :lol: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KIPOROVOD Опубліковано: 17 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2021 Вопрос: на авто установлена дешманская сигнализация. Уже не програмируется. Блок управленмя нашел под торпедой. Если отключить все провода от блока, сама уже не закроется? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 17 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2021 Может уже и не завестись... Надо восстанавливать оригинальную проводку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EvgeniiM Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 В 17.02.2021 в 13:41, bampo сказал: у официала, вам "поставят" сигнализацию, а на проф СТО,охранный комплекс. Но для этого нужна воля и понимание владельца... Я бы даже советовал поставить противоугонную систему на сертифицированных СТО или вообще у изготовителя. Из проверенных VAMPIRE LITE от Вам Систем. Ребята с Киева, система проверенная уже как 20 лет. Блокирует вроде 7 узлов на авто. По цене - не дороже супер-пупер сигналки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 27 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2023 Мені цікаво чому той же Аджакс не може зробити якусь адекватну систему для захисту авто, чому по факту окрім пандор/старлайн альтернатив особливо й нема... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 28 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2023 14 годин тому, Romatr сказав: Мені цікаво чому той же Аджакс не може зробити якусь адекватну систему для захисту авто, чому по факту окрім пандор/старлайн альтернатив особливо й нема... А навіщо? Система захисту авто - дуже індівідуальна. Навіть два зовсім однакових авта по різному можна захистити. Захист жигуля і захист ламби навіть з підходом не співпадуть. Під кожну модель, під кожну генерацію треба випускати окремі системи, що здорожчує і розробку, і виробництво. А AJAX робить універсальну систему. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 28 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2023 (змінено) 15 часов назад, Romatr сказал: Мені цікаво чому той же Аджакс не може зробити якусь адекватну систему для захисту авто, чому по факту окрім пандор/старлайн альтернатив особливо й нема... Потому что потихоньку отживает отрасль. Сигналки нужны сейчас только на бюджетные авто, а туда никто что то сверх дорогое и технологичное не будет ставить. Все автопроизводители имеют свою систему защиты, да и с легализацией краденных авто сейчас на порядок хуже дела обстоят. До этого умерли производители автомагнитол... Змінено 28 червня 2023 користувачем DimaF 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SPClientOM Опубліковано: 28 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2023 (змінено) 9 часов назад, DimaF сказал: Потому что потихоньку отживает отрасль. Сигналки нужны сейчас только на бюджетные авто, а туда никто что то сверх дорогое и технологичное не будет ставить. Все автопроизводители имеют свою систему защиты, да и с легализацией краденных авто сейчас на порядок хуже дела обстоят. До этого умерли производители автомагнитол... ну купи в салоне Крузак, поставь под окнами девятиэтажки и посчитай сколько ночей он там простоит )) их даже страховые не все соглашаются страховать от угона Змінено 28 червня 2023 користувачем SPClientOM 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 29 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2023 4 часа назад, SPClientOM сказал: ну купи в салоне Крузак, поставь под окнами девятиэтажки и посчитай сколько ночей он там простоит )) их даже страховые не все соглашаются страховать от угона У вас проблема с логикой, пробуйте понять написанное... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 29 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2023 8 годин тому, SPClientOM сказав: ну купи в салоне Крузак, поставь под окнами девятиэтажки и посчитай сколько ночей он там простоит )) их даже страховые не все соглашаются страховать от угона А якщо ще й двері відкритими залишити... Зазвичай, людина що купує елітне авто не живе в мурашнику. Вона має елітне житло. А елітне житло, зазвичай, має охорону. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 29 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2023 В 28.06.2023 в 14:43, Humanite сказал: А навіщо? Система захисту авто - дуже індівідуальна. Навіть два зовсім однакових авта по різному можна захистити. Захист жигуля і захист ламби навіть з підходом не співпадуть. Під кожну модель, під кожну генерацію треба випускати окремі системи, що здорожчує і розробку, і виробництво. А AJAX робить універсальну систему. Мені здається просто AJAX не має ключів доступу до систем автовиробників, там же підключення по КАн шині, там є нюанси. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 29 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2023 24 хвилини тому, Romatr сказав: Мені здається просто AJAX не має ключів доступу до систем автовиробників, там же підключення по КАн шині, там є нюанси. КАН шина стандартизована. Там нема ніяких лючів доступу що довели китайці, які випускають гамнітоли майже до кожної моделі майже всіх виробників. AJAX має свою непагану нішу в ринку і навіщо йому розпилювати фінансові та людські ресурси. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 16 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2023 В 29.06.2023 в 16:36, Humanite сказал: КАН шина стандартизована. Там нема ніяких лючів доступу що довели китайці, які випускають гамнітоли майже до кожної моделі майже всіх виробників. AJAX має свою непагану нішу в ринку і навіщо йому розпилювати фінансові та людські ресурси. Кан шина так, але в на том же ВАГ, БМВ, Мерсах, там штатний іммобілайзер не дає підключить сигналку по кан, для реалізації всього функціонала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз