zhupanenko Опубліковано: 27 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2011 нужно доставить с разгрузкой 19 колец 1x0.9 с Будиндустрии (м. Выдубичи) в с.Шпитьки (~38км) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 27 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2011 www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=67401 посмотрите на первых страницах, я там зверь-машинку вызывала, привез, ямку выкопал, сгрузил, ямку закопал 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість dmitro15 Опубліковано: 27 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2011 www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=67401 посмотрите на первых страницах, я там зверь-машинку вызывала... Смотрел, зверь-машину не увидел А интересно было бы глянуть... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 27 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2011 Смотрел, зверь-машину не увидел А интересно было бы глянуть... пост №19, на первой же странице 067-507-09-10, Руслан Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zhupanenko Опубліковано: 5 липня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2011 Взял длинномер с краном в www.ivan-pomidorov.com/. Влезло 19 метровых колец, разгрузили на бок как и просил. Цена вопроса - 1500грн. Остальные предложения на рынке были от 2000. "Зверь-машина" насколько я понял на ремонте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз