Кантимир Опубліковано: 27 травня 2008 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2008 Може хтось знає прізвище, ім'я, по-батькові. Не можу до них додзвонитись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Katya Опубліковано: 27 травня 2008 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2008 8 295 39567 голова Микола Григорович, 39533 секретар Надия Иванивна. Но лучше к ним ехать - опыт показывает, что по телефону можно мало что решить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Кантимир Опубліковано: 27 травня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 27 травня 2008 Та мені, власне, для заяви потрібно. Готую докумети для дозволу на будівництво. Хотіла одразу з всім підготовленним приїхати. Дуже Вам дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Katya Опубліковано: 27 травня 2008 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2008 Та мені, власне, для заяви потрібно. Готую докумети для дозволу на будівництво. Хотіла одразу з всім підготовленним приїхати. Дуже Вам дякую! так єто вам к землевпоряднику пусь андрей сергеевич принимает по средам... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Кантимир Опубліковано: 27 травня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 27 травня 2008 Katya, а Ви вже живете в Дударкові? Так добре адміністацію знаєте. З землеупорядником им вже зустрічались, дякую. Не хотіла його лишній раз турбувати, щоб прізвище голови взнати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Katya Опубліковано: 27 травня 2008 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2008 Katya, а Ви вже живете в Дударкові? Так добре адміністацію знаєте. З землеупорядником им вже зустрічались, дякую. Не хотіла його лишній раз турбувати, щоб прізвище голови взнати. Нет, мы пока только строимся.... а знание - это опыт... и у вас будет... я так поняла, вы в начале пути? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Кантимир Опубліковано: 28 травня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 28 травня 2008 .. я так поняла, вы в начале пути? Да, мы только начинаем стройку. Купили участок 1,5 года назад и до сих пор оформляем гос. акт. Хотели делать все правильно, по-закону, но видим, что не получается так. Так что начинаем без документов, а то соседушки уже припахали себе под огород часть нашего участка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз