areti Опубліковано: 16 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2011 Если можно, пару советов. Буду делать черный пол (бетон 10см на утрамбованном грунте). Сверху будет: - рубероид -утеплитель -стяжка 5 см Вопрос: хочу под бетон постелить полиэтиленовую пленку (куски от упаковки аэрока, довольно плотная, полно осталось, внахлест) Моя логика - не уйдет молочко и бетон будет крепче. Кроме того, будет дополнительная гидроизоляция, хоть и не стопроцентная, Некоторые возражают - мол, лучше чтобы бетон пропитал землю и типа ""въелся" в нее. Скажите, кто больше прав? Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lug Опубліковано: 16 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2011 Вот как надумали, так и сделайте. На кой бетону "въедаться" в землю, это прочности ему нисколько не придаст, да и запас прочности как для пола и так аж занадто. Вы же не ангар для танков строите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 16 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2011 Ну если больше некуда девать эту пленку то почему нет. Стелите не помешает но и пользы тоже никакой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarac_ Опубліковано: 16 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2011 по правилах повинна бути бетонна підготовка, бетон В3.5 на практиці її часто замінюють поліетиленовою плівкою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
areti Опубліковано: 16 червня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 16 червня 2011 Всем большое спасибо за комментарии. Убедился в правильности своего мнения Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз