Leva_i Опубліковано: 14 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2011 сколько стоит устройство дренажа - копка траншеи, геотекстиль, щебень, труба, щебень, засыпка. цена за м.п. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
СергейП Опубліковано: 1 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2011 сколько стоит устройство дренажа - копка траншеи, геотекстиль, щебень, труба, щебень, засыпка. цена за м.п. вижу, что никто не откликнулся но тем не менее - предстоит решать тот же вопрос - может подскажете: каковы же расценки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shodyveletyk Опубліковано: 2 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2011 сколько стоит устройство дренажа - копка траншеи, геотекстиль, щебень, труба, щебень, засыпка. цена за м.п. по работе не скажу ,а по материалам всегда пожалуйста, если что ,стучитесь в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bond Опубліковано: 2 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2011 ответ в личке. Олег и мне ответьте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
СергейП Опубліковано: 3 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2011 ответ в личке. Олег чет не нашел ответа в личке. если можно - продублируйте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homeowner Опубліковано: 3 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2011 не, ну что за тайна? огласите, пожалуйста, стоимость вышеприведенных работ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bond Опубліковано: 4 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2011 не, ну что за тайна? огласите, пожалуйста, стоимость вышеприведенных работ пропал спец. мне тоже не отвечает Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 4 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2011 Не выдержал такого напора. И мне ответ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз