Fencer Опубліковано: 28 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2020 Может хотя бы в том, что кондиционер стоит не в помещении, где условия не меняются в течение всего времени эксплуатации? З.Ы. Подвязывай фамильярничать. Наша дружба закончилась там же, где и началась - за столом в Портере. Как скажете, уважаемый Но тем не менее, условия на улице меняются довольно предсказуемо. А вот условия внутри холодильника, да еще и в разных камерах, да еще с учетом систем распознавания и оценки продуктов - тут технологии точно не менее серьезные нужны. Достаточно сказать, что кол-во брендов в отрасли бытовых кондиционеров намного больше, чем число их в холодильниках. А этот факт говорит о том, что потребители во всем мире не видят заметных отличий в продукте. Так важны ли технические характеристики, если потребитель не считает их важными? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan_uzh Опубліковано: 29 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2020 взяв мідею 36 старт стоп 3000грн. з фреоном. 2008 рік випуску. запустив, гріє, газова труба +70град, обратка 19, внутр теплообмінник +42. дує +35, на вулиці +7). жду розморозку, зовн -2. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan_uzh Опубліковано: 29 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2020 (змінено) запустив, гріє, газова труба +70град, обратка 19, внутр теплообмінник +42. дує +35, на вулиці +7). жду розморозку, зовн -2. Розморозка працює. Але невже при +7 прям так зразу зовнішній теплообмінник -2? Кондюк йде на розморозку по таймеру після 40хв роботи при менше 0 градусів зовнішнього теплообмінника. Під час розморозки зупиняється вентилятор внутрішнього блоку, переключається чотирьохходовий на охолодження, вентилятор зовнішнього також зупиняється. включається компресор і починає працювати на охолодження. починається відтайка. зовнішній теплообмінник досягає температури +10 і шуба (яка там наростає протягом 40 хвилин - топиться). Під час відтайки сервісні крани починають вкриватися інеєм (як на фото) і їх температура -30. Відтайка триває близько 5хв. (згідно сервісної інструкції до досягнення зовн теплообмінником +20 градусів). Потім переключається чотирьохходовий на обігрів. Включається зовн вентилятор. і починає гріти внутрішній теплообмінник (який під час нагрівання всередині приміщення (де температура +8) добре так парує - прям видно як з внутр блоку йде пара). Потім через деякий час (1-2 хв) включається внутр вентилятор і знову починається робота на обігрів. По всім розрахунках (швидкість повітря і температура його) - блок видає замість 11 квт(по паспорту при +7 (як от сьогодні)) десь близько 7.5 Квт. Чи може бути проблема в нехватці/надлишку фреону? Чи вказує на те обмерзання трубок при розморозці і велика температура внутр. теплообмінника? На охолодження включити його надовго не вийшло так як холодно і гріти внутр. датчик рукою помагає на 4хв - потім він вимикається (думаю є якийсь захист на зовнішньому блоці). Споживання ел. енергії 3.3 кВт. Пультом виставлено +17 (мінімальне значення). Змінено 29 грудня 2020 користувачем bogdan_uzh Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 30 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2020 Чи може бути проблема в нехватці/надлишку фреону? Для этого хотя б надо замерить и составить табличку. ПГ, ПО , теплосьем какой и т д. А так пальцем в небо будет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SuperMario Опубліковано: 30 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2020 Коллеги, подскажите пожалуйста контакты хороших мастеров по устройству вентиляци. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 31 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2020 Коллеги, подскажите пожалуйста контакты хороших мастеров по устройству вентиляци. Номер в подписи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tarick Опубліковано: 12 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2021 Ребята, какие сейчас кондиционеры стоит взять в дом? Среднего ценового диапазона, не за все деньги мира но и не хлам самый дешевый. Нужно будет 7 штук, помещения 18-30 кв. метров. Можете сразу предложить, с установкой в Киевской области и хорошими скидками). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: 13 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2021 Ребята, какие сейчас кондиционеры стоит взять в дом? Среднего ценового диапазона, не за все деньги мира но и не хлам самый дешевый. Нужно будет 7 штук, помещения 18-30 кв. метров. Можете сразу предложить, с установкой в Киевской области и хорошими скидками). Инвертора и старт/стопы, из чего дом, как монтировать. Пишите в лс, попробуем подобрать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tarick Опубліковано: 13 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2021 Инвертора и старт/стопы, из чего дом, как монтировать. Пишите в лс, попробуем подобрать.инверторные. Дом - стены керамоблок, снаружи лицевой кирпич. Внутри потолки гипсокартон, уже подшиты, но еще не шпатлеваны, открутить можно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: 13 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2021 инверторные. Дом - стены керамоблок, снаружи лицевой кирпич. Внутри потолки гипсокартон, уже подшиты, но еще не шпатлеваны, открутить можно. Можем подобрать по хаеру от 450$ за 9-ку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tarick Опубліковано: 13 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2021 Решил Midea брать. Если кто-то сможет посоветовать хороших монтажников в Вышгородском районе - буду благодарен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan_uzh Опубліковано: 13 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2021 Решил Midea брать. Нову чи б/у? буде використовуватися тільки на охолодження чи ще і на обігрів? є побажання щодо тишини? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tarick Опубліковано: 13 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2021 Нову чи б/у? буде використовуватися тільки на охолодження чи ще і на обігрів? є побажання щодо тишини?Новые, конечно. Скорее всего только на охлаждение, но если в межсезонье будет выгоднее греть кондиционером чем газом - то может и на обогрев будем включать. Что касается тишины - то особого какого-то пунктика нет, обычно любой исправный кондиционер шумит во вполне приемлемых пределах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 13 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2021 Новые, конечно. Скорее всего только на охлаждение, но если в межсезонье будет выгоднее греть кондиционером чем газом - то может и на обогрев будем включать. Что касается тишины - то особого какого-то пунктика нет, обычно любой исправный кондиционер шумит во вполне приемлемых пределах. тут справа на любителя, я особисто на дух не переношу повітряний (кондиціонером) обігрів. Не комфортно мені. Хоча в той же час маю клієнтів які тільна них і гріються. Тому тут індивідуально. ПС: з приводу монтажа поспілкуємося при зустрічі. Нічого не обіцяю - але поговоримо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 13 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2021 тут справа на любителя, я особисто на дух не переношу повітряний (кондиціонером) обігрів. Не комфортно мені. Хоча в той же час маю клієнтів які тільна них і гріються. Тому тут індивідуально. из любопытства какие задания стоят на пульте и какая в это время температура в помещении ? когда грелся кондиционером он дул под 45 градусов так что в меня никогда не попадал ну если я не прыгал на одном месте, скорость вентилятора средняя, уставка по температуре 25 при желаемых 25 и кондиционер не выключался несколько месяцев, в итоге он потреблял 360 ватт и выдуваемый воздух был чуть теплее уставки, а под поток воздуха я не попадал хотя в двух метрах от него стоя на табуретке он уже не ощутим возможно вы просто пользовались им неправильно ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 13 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2021 из любопытства какие задания стоят на пульте и какая в это время температура в помещении ? когда грелся кондиционером он дул под 45 градусов так что в меня никогда не попадал ну если я не прыгал на одном месте, скорость вентилятора средняя, уставка по температуре 25 при желаемых 25 и кондиционер не выключался несколько месяцев, в итоге он потреблял 360 ватт и выдуваемый воздух был чуть теплее уставки, а под поток воздуха я не попадал хотя в двух метрах от него стоя на табуретке он уже не ощутим возможно вы просто пользовались им неправильно ? справа не в тому це дійсно працює, це енергоефективно і тд і тп АЛЕ я рівняю на мою водяну систему. Вмене 100% теплі поли. В них відсутній шум, повністю. Навіть самий тихий кондиціонер має шум. І комусь то тихо і пофіг, а мене напрягає. Влітку б теж напрягало, але краще прохолода і шум ніж потний я в ліжку і тиша. А в зимку я маю вибір і готови платити за комфорт, тому газ і ТП. Хоча в самого стоять кондиціонери до -25 на обігрів і я можу ними гріть будинок. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 13 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2021 я рівняю на мою водяну систему. Вмене 100% теплі поли. В них відсутній шум, повністю. Навіть самий тихий кондиціонер має шум. І комусь то тихо і пофіг, а мене напрягає. Влітку б теж напрягало, але краще прохолода і шум ніж потний я в ліжку і тиша. А в зимку я маю вибір і готови платити за комфорт, тому газ і ТП. Хоча в самого стоять кондиціонери до -25 на обігрів і я можу ними гріть будинок. все принято хотя шум меня мало беспокоит во всех его проявлениях в позапрошлом году ночью грел ТП и днем догревал кондером да днем был какой то шум, но дельта была около 0 если и была то в + а вот дельту в градус в минус я чувствую, собственно всегда ориентируюсь на перетоп чем недотоп сейчас воздух-вода но на морозы добавлю воздух-воздух и на самые морозы котел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan_uzh Опубліковано: 22 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 22 січня 2021 Чи може бути проблема в нехватці/надлишку фреону? Для этого хотя б надо замерить и составить табличку. ПГ, ПО , теплосьем какой и т д. ПО: тиск на трубці високого тиску 20bar. температура трубки низького тиску 37 градусів. Згідно манометра високого тиску температура конденсації R22 при 20бар це 52градуси. і тому переохолодження 52-37 = 15. Теплосьем: ~9.8Квт тепла. 1350кубів повітря*0.3333*22(різниця видув - вдув) ПГ заміряти не вийде - зима. Вулична температура +8. Споживання ел. енергії 3.7кВт. На шильдику пише "Design Pressure Hi 2.8Mpa i Lo 1.2" - що це взагалі таке? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ksenam Опубліковано: 31 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2021 Добрый день. Подскажите,пожалуйста, на форуме советуют кондиционеры от 10-12 тыс, а есть нормальные в диапазоне 6-8 тыс? Никакие примудрености особо не нужны. Дано: комната 20м, потолки 3м, стена кирпич 50 см, утеплитель 5 см минваты, штукатурка около 10 см, окно 2х1,50, пакеты 4і-16-4-16-4і. Интересует 2 кондиционера на охлаждение, обогрев в межсезонье под вопросом так как в квартире еще не жила. Тихий, что бы не скрипел и не клацал и особо не ламался)) Чистку 1 раз в год гарантирую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 31 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2021 Интересует 2 кондиционера на охлаждение, обогрев в межсезонье под вопросом так как в квартире еще не жила. Тихий, что бы не скрипел и не клацал и особо не ламался) Чистку 1 раз в год гарантирую. При таких вводных, как минимум, Mitsubishi Electric. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan_uzh Опубліковано: 31 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2021 а есть нормальные в диапазоне 6-8 тыс? тільки б/у Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ksenam Опубліковано: 31 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2021 При таких вводных, как минимум, Mitsubishi Electric. Их в диапазоне 6-8 тыс нет) Что не так с вводными данными? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: 31 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2021 Их в диапазоне 6-8 тыс нет) Что не так с вводными данными? Под ваш запрос «чтобы не скрипел, не клацал и не ломался» кондиционеры стартуют с 10. В диапазоне 6-8 можно подобрать неплохой он/офф который может иногда поскрипывать, периодичесски клацать и даже изредка ломаться)) Но если не брать оем бренды, а заводские с гарантией и сервисом, то никаких проблем не будет) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 31 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2021 Что не так с вводными данными? Поддерживаю: В диапазоне 6-8 можно подобрать неплохой он/офф который может иногда поскрипывать, периодичесски клацать и даже изредка ломаться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ksenam Опубліковано: 31 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2021 (змінено) Под ваш запрос «чтобы не скрипел, не клацал и не ломался» кондиционеры стартуют с 10. В диапазоне 6-8 можно подобрать неплохой он/офф который может иногда поскрипывать, периодичесски клацать и даже изредка ломаться)) Но если не брать оем бренды, а заводские с гарантией и сервисом, то никаких проблем не будет) Тогда еще вопрос. Что не так с инверторными Midea в ценовом диапазоне до 8 тыс? На Хотлайне посмотрела, есть в наличии такие от 6 тыс. смотря какая фирма. Год правда не 20. К примеру: Midea MS12FU-09HRDN1-Q Midea MSR-12ARDN1 Midea MS9V-12HRDN1 Midea MS12FU-12HRDN1-Q Midea Forest DC AF-07N1C2-I/AF-07N1C2-O Змінено 31 січня 2021 користувачем ksenam Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз