Hotab Опубліковано: 20 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2017 Помогите пожалуйста чайнику! если ставить инвертор до -20-25, то теплый электро-пол можно не делать? электричество они мотают вроде одинаково. И действительно в -25 они достаточно обогревают? С чего бы это они мотают одинаково электричество? У кондея есть коефициент всегда выше единицы, а электропол выдает тепла столько, сколько и съел электрики. Хватит ли вам ккондея, надо считать теплопотери и мощность кондея при таких минусах. Может оказаться неприятный сюрприз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
303030 Опубліковано: 20 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2017 С чего бы это они мотают одинаково электричество? У кондея есть коефициент всегда выше единицы, а электропол выдает тепла столько, сколько и съел электрики. Хватит ли вам ккондея, надо считать теплопотери и мощность кондея при таких минусах. Может оказаться неприятный сюрприз. Спасибо за ответ. Но плохо поняла, если кондей 9ка на комнаты менее 20кв.м. - вроде как кушает 500 вт.час. А какой может быть сюрприз? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 20 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2017 Но плохо поняла, если кондей 9ка на комнаты менее 20кв.м. - вроде как кушает 500 вт.час. А какой может быть сюрприз? А при чем здесь площадь? Какие теплопотери? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
303030 Опубліковано: 20 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2017 А при чем здесь площадь? Какие теплопотери? не знаю какие теплопотери будут, если квартира в новом доме (солнечная сторона) и стены толстые и окна хорошие поставить..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
303030 Опубліковано: 20 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2017 и по моделям, что лучше? мне их насоветовали Неоклима 09-ahti Купер Arctic Inverter CH-S09FTXLA Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 20 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2017 и по моделям, что лучше? мне их насоветовали Неоклима 09-ahti Купер Arctic Inverter CH-S09FTXLA на мою думку - з цих двох однозначно купер а ще краще мідею, новий модельний ряд просто бомба, починаючи від якості пластику, супер пультів і закінчуючи тихесенькою роботою в мене виникло уілька питань до купера саме такого як ви обрали поставив два сезони тому 4 штуки такі в двоповерховій квартирі іноді з ними бувають глюки, а точніше з двома з чотирьох це мене дещо насторожує - хоча більше зауважень до купера я не маю 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 20 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2017 на мою думку - з цих двох однозначно купер а ще краще мідею, новий модельний ряд просто бомба, починаючи від якості пластику, супер пультів і закінчуючи тихесенькою роботою в мене виникло уілька питань до купера саме такого як ви обрали поставив два сезони тому 4 штуки такі в двоповерховій квартирі іноді з ними бувають глюки, а точніше з двома з чотирьох це мене дещо насторожує - хоча більше зауважень до купера я не маю Последнее время к Куперу тоже вопросы. Дома Нордик иногда зависает. На холод с пульта не выключается. К Мидее вопросов нет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
КХХ Опубліковано: 20 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2017 Последнее время к Куперу тоже вопросы. Дома Нордик иногда зависает. На холод с пульта не выключается. К Мидее вопросов нет. Не удивлюсь если Ваш Купер на заводе Мидии собран:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
303030 Опубліковано: 24 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2017 Вот мне очень интересно стало, а цены на кондеры немного упадут через пару месяцев? или цена от сезона не колеблется? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 24 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2017 Вот мне очень интересно стало, а цены на кондеры немного упадут через пару месяцев? или цена от сезона не колеблется? відчутних змін в ціні не буде, хіба що несуттєві 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 25 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2017 Вот мне очень интересно стало, а цены на кондеры немного упадут через пару месяцев? или цена от сезона не колеблется? Я скажу что пропадут дефицитные модели , а цены уже кто хотел опустить уже опустил 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hotab Опубліковано: 27 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2017 а ще краще мідею, новий модельний ряд просто бомба, починаючи від якості пластику, супер пультів і закінчуючи тихесенькою роботою Это какая серия? Бланк, Ультимейт или Мишион? Кстати, у Мишион и Ультимейт минимальная производительность какая-то высокая.. Больше, чем в бюджетной Бланк. Это правда? Не опечатка на сайте Мидеи? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 27 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2017 Это какая серия? Бланк, Ультимейт или Мишион? Кстати, у Мишион и Ультимейт минимальная производительность какая-то высокая.. Больше, чем в бюджетной Бланк. Это правда? Не опечатка на сайте Мидеи? Бланк так собі А от Мішшин..., моя улюблена модель цього року. Якби я зараз собі купував - то обрав би саме його. У куперів такого класу я останнім часом помітив косяки, чим вони мене трохи засмутили. Проблеми з мозгами. Типу сам виключився без причини. Або раптово обмерз. Вимкнули, відтав, ввімкнули і все ок. (це за наявного датчика обмерзання, тобто цього немало бути). І пластик гірший. Пульти жовтіють за рік два. Хоча загалом купер для мене на другому місті після мідеї. Доречі - 6 років продажу та монтажу Мідеї - жодного зіпсованого чи гарантійного випадку. А це сотні штук. Думаю це вагомий показник. Добавлено через 3 минуты Я б на Вашому місті звернув увагу на максимальну продуктивність три однакових витратах електроенергії. Мішшин це більш сучасна технологія, в нього вищий СОР (ККД по нашому) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 4 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2017 А конд Midea Ultimate Comfort DC MSMT-09НRFN8 нормальний вибір для кімнати 20 кв.м. ? Відстань від внутрішього блоку до зовнішнього 70 см ( прямо через стінку). Які можуть бути альтернативи? Можливо хтось порекомендує інсталяторів по Львову чи ті що на офсайті Мідеї нормальні? З гілки форума я так зрозумів що вакуумування не кожний інсталятор робить і замовчує це. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 5 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2017 А конд Midea Ultimate Comfort DC MSMT-09НRFN8 нормальний вибір для кімнати 20 кв.м. ? Відстань від внутрішього блоку до зовнішнього 70 см ( прямо через стінку). Які можуть бути альтернативи? Можливо хтось порекомендує інсталяторів по Львову чи ті що на офсайті Мідеї нормальні? З гілки форума я так зрозумів що вакуумування не кожний інсталятор робить і замовчує це. Для кімнати 20 кв.м 09-ка вистачить з запасом. Якщо говорити про цю модель - до думаю що вона крутезнеа. АЛЕ: Можливо я й не правий, та я б обрав модель мішшин цього ж виробника. Перевірена модель яка відмінно себе зарекомендувала. Чому я не обираю Ультімейт? Тому що це нова технологія, він використовує газ Р32 і однозначно заявити добре це чи погано особисто я поки що не можу. Рекомендую рік два почекати, тоді стане ясно, чи Р32 завоює ринок і це буде наш новий массовий фреон чи вилізуть недоліки і проблеми які змусять нас залишитися на Р410а Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
1GOG Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 Уважаемые, порекомендуйте кондиционер для гостинной 30-35 м2. Бюджет 12-15 тыс. Если больше, то совсем немножко. Хотелось бы инверторный. Работа на обогрев до -20 приветствуется. Если не вкладывается достойный инвертор, то какой из неинверторных? Буду очень признателен. Нет возможности глубоко изучать вопрос. Надеюсь на помощь и подсказку специалистов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 Хотелось бы инверторный. Работа на обогрев до -20 приветствуется. Теоретически, если остекленения и других теплопритоков не много, достаточно 3,5 кВт (12-ка). MIDEA MSMB-12 (mission) хороший вариант. Цена в личке. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akaDemik_ua Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 Расскажите пожалуйста, о такой функции как WiFi в кондиционере. Кто реально пользуется, это игрушка, с которой поигрался и забыл или нужная опция? Можно пользоваться только в той сети, где подключен кондиционер к роутеру или более удаленно? Приложения, которыми необходимо пользоваться надо использовать только фирменные или есть универсальные, которые подойдут к нескольким производителям? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 Расскажите пожалуйста, о такой функции как WiFi в кондиционере? Приєднуюсь до питання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mihail78 Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 Добрый вечер, всем. Нужно найти платы инверт. и выпрям. к блоку Sanyo SPW-C0905DXHN8 Буду благодарен за любую помощь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 7 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2017 Расскажите пожалуйста, о такой функции как WiFi в кондиционере. Кто реально пользуется, это игрушка, с которой поигрался и забыл или нужная опция? Можно пользоваться только в той сети, где подключен кондиционер к роутеру или более удаленно? Приложения, которыми необходимо пользоваться надо использовать только фирменные или есть универсальные, которые подойдут к нескольким производителям? розказую на прикладі кому воно треба реально Ви в Києві за 100 км у Вас дача Ви їдете на дачу в києві по з телефону включили кондик на обігрів чи охолодження і їдете приїжджаєте, а там вас чекає задана Вами температура А в квартирі як на мене воно нах не потрібно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: 8 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2017 розказую на прикладі кому воно треба реально Ви в Києві за 100 км у Вас дача Ви їдете на дачу в києві по з телефону включили кондик на обігрів чи охолодження і їдете приїжджаєте, а там вас чекає задана Вами температура А в квартирі як на мене воно нах не потрібно Сейчас многим ставлю с вифи и дома тоже втулил. Удобная штука, по дороге с работы включил, пока приехал уже хорошо. Так что в квартире тоже прикольно. Работает со всех точек мира. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
norman_ua Опубліковано: 11 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2017 Порадьте, будь ласка, на якому виробнику зупинитися з цих двох: Panasonic чи Gree? Порівнюю приблизно однакові інвертори за 15 тис. грн., мені важливіший функціонал з обігріву зимою, ніж з охолодження літом. Буду вдячний за поради! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: 11 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2017 Порадьте, будь ласка, на якому виробнику зупинитися з цих двох: Panasonic чи Gree? Порівнюю приблизно однакові інвертори за 15 тис. грн., мені важливіший функціонал з обігріву зимою, ніж з охолодження літом. Буду вдячний за поради! Gree , у них с завода встроен подогоев поддона и компрессора 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
norman_ua Опубліковано: 11 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2017 Дякую, глянув відео на YouTube про Gree, які нібито на -20 працюють - у людей виникають проблеми з вібрацією зовнішнього блоку зимою через недосконалу конструкцію блоку і примерзання. А що ви скажете про Дайкін, вони нормально зимою працюють? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз