wisecat Опубліковано: 29 вересня Поділитись Опубліковано: 29 вересня В 28.09.2024 в 15:33, killakill сказал: Якщо дуже хочеться максимально щоб кондиціонер чистив повітря, то є у хаєра суміш кондюка з очищувачем. а так краще одна задача - один пристрій не, Хаер ні, дякую. Був досвід. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maestro Kiev Опубліковано: 30 вересня Поділитись Опубліковано: 30 вересня Якщо стає ціль, лише – охолодження та припливно-витяжна вентиляція. = Завжди краще зробити кондиціонування і вентиляцію окремо. Якщо нема можливостей для організації припливно-витяжної вентиляції. Опишу нижче свої відгуки по самій розглядаємої моделі. Таке обладнання як Daikin FTXZ25N – виріше питання подачі хоть якоїсь кількості зовнішнього припливного повітря (через повітровід d32мм з зовнішнього блоку). = Краще ніж нічого, якщо взагалі нема ніякого примусового притоку повітря ззовні. Це флагманська модель Daikin, з низьким рівнем шуму та високим ККД. - В першу чергу, за рахунок збільшення габаритів теплообмінників. Тому такий великий внутрішній блок. Виробник називає - «мікрокомплекс обробки повітря» - В FTXZ25N – вмонтували міні приточну установку та зволожувач (не має аналогів в інших виробників). -- Зволожувач без охолодження повітря. Що актуально при роботі системи опалення (яка дуже понижає вологу при нагріві повітря). Замовники часто забувають чистити від пилу фільтр внутрішнього блоку. Де накопичується пилюка, яка стає розсадниками для патогенної мікрофлори. - Це обладнання може самостійно очищувати від пилу фільтр і подає індикацію, коли лоток з пилом забився. => Ще раз підкреслю, що краще зробити кондиціонування і вентиляцію окремо. Де самі прості рішення охолодження і вентиляції: - Для квартир: кондиціонування + припливна і комбінована витяжна вентиляція. - Для котеджів: кондиціонування + припливно-витяжна з рекуператором і комбінована витяжна вентиляція. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 30 вересня Поділитись Опубліковано: 30 вересня 23 минуты назад, Maestro Kiev сказал: ... (через повітровід d32мм з зовнішнього блоку). = Краще ніж нічого, якщо взагалі нема ніякого примусового притоку повітря ззовні. Потужно.🤣 В мене повітроводи d100-110мм зі здоровезним вентилятором і цього геть не вистачає, якщо спиратись на мінімальни норми заміщення повітря в житлових приміщеннях. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tipastroy Опубліковано: 9 жовтня Поділитись Опубліковано: 9 жовтня Предложите хорошую цену на cooper&hunter vital серии, 9 и 12. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 10 жовтня Поділитись Опубліковано: 10 жовтня В Леруа счас акция: www.leroymerlin.ua/p/Kondytsioner_invertornyi_CooperHunter_9000_BTU.12385730 Но я бы посоветовал более современную модель: www.moyo.ua/ua/konditsioner_cooper_hunter_veritas_ng_ch-s09ftxq2-ng_25_m2_invertor_a_a_do_-15_s_wi-fi_r32_belyy/551237.html?utm_source=hotline.ua&utm_medium=cpc_price_list&utm_term=konditsioner_cooper_hunter_veritas_ng_ch-s09ftxq2-ng_25_m2_invertor_a_a_do_-15_s_wi-fi_r32_belyy&utm_campaign=kondicionery Цену с моей скидкой отправил в ЛС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: 10 жовтня Поділитись Опубліковано: 10 жовтня В 09.10.2024 в 15:04, Tipastroy сказал: Предложите хорошую цену на cooper&hunter vital серии, 9 и 12. Возьмите лучше гри бору. Купер шото сдал позиции Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 11 жовтня Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 18 часов назад, killakill сказал: Возьмите лучше гри бору. Купер шото сдал позиции Вам не набридло роками писати одну й ту саму маячню? Я розумію що потрібно якось виконувати план продажу грі, але зміріться вже нарешті - купер хантер теж купляють і ніхто незважає на те, що вам потрібно закривати показники продажу бодуже їсти хочеться. Хваліть свій товар замість вигадувати недилікі іншого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 11 жовтня Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 22 хвилини тому, Vikctor сказав: Вам не набридло роками писати одну й ту саму маячню? Я розумію що потрібно якось виконувати план продажу грі, але зміріться вже нарешті - купер хантер теж купляють і ніхто незважає на те, що вам потрібно закривати показники продажу бодуже їсти хочеться. Хваліть свій товар замість вигадувати недилікі іншого. Ви тут не праві. От я наприклад можу продати як купер, так і будь що інше. Чому я також відмовляю клієнтів від купера?: 1. Це ОЕМ бренд, він не має власного заводу, на відміну від гріі, мідея,тощо... Як наслідок з року в рік одна і та ж модель може суттєво скакати по якості. 2. Коли вилазять проблеми, а вона час від часу є і в купера і в МЕ, Мідея, тощо - то мідея зробить все щоб клієнт лишився задоволеним, а от купер... Я після останнього випадку з чотирма куперами пересрався з ними повністю. Якщо треба деталі, пишіть в особисті... АЛЕ! Загалом техніка не погана, все написане вище не ставить купер в один ряд з гівном, просто в купера та його сервісу є моменти і тому я завжди раджу інший бренд... Покуріть тут на форумі теми пов"язані з нашими форумчанами, де люди описують як повела себе мідея коли витік гар термін. Як ремонтували кондиціонери після острілів в Бучі, Лютіжі... За які суми це робили... Як ремонтували за копійки техніку МЕ, яку не хотів ремонтувати імпортер, а пропонував клієнту нові блоки... Ну і висновки напросяться самі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 11 жовтня Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 18 минут назад, HumanKM сказал: ... Чому я також відмовляю клієнтів від купера?: Можливо тому, що маєте найкращі умови з мідеа? Принаймні мені так здалося як читачу цього топіку. Я ще не стикався з сервісом купера й тому цілком припускаю, що мідеа облизує клієнтів краще. В мене немає охоплення порівняного з вами зрозуміло, але що в мене що в багатьох знайомих по 10-15 років працюють геть усі кондиціонери геть усіх виробників. Навіть нонейм. Різниця здебільшого у функціоналі і зовнішня. Максимум з траблів, про яки чув - згорівша плата, в якой прилад не винен, а так хтось іноді чистить/заправляє і вони далі працюють собі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: 11 жовтня Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 1 час назад, Vikctor сказал: Вам не набридло роками писати одну й ту саму маячню? Я розумію що потрібно якось виконувати план продажу грі, але зміріться вже нарешті - купер хантер теж купляють і ніхто незважає на те, що вам потрібно закривати показники продажу бодуже їсти хочеться. Хваліть свій товар замість вигадувати недилікі іншого. А ви впевнені що я продаю лише грі, а й інші бренди включаючи купер. Тож ви тут не зрвсім праві з приводу планів продажів і тд Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 11 жовтня Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 1 година тому, Vikctor сказав: Можливо тому, що маєте найкращі умови з мідеа? Принаймні мені так здалося як читачу цього топіку. Я ще не стикався з сервісом купера й тому цілком припускаю, що мідеа облизує клієнтів краще. В мене немає охоплення порівняного з вами зрозуміло, але що в мене що в багатьох знайомих по 10-15 років працюють геть усі кондиціонери геть усіх виробників. Навіть нонейм. Різниця здебільшого у функціоналі і зовнішня. Максимум з траблів, про яки чув - згорівша плата, в якой прилад не винен, а так хтось іноді чистить/заправляє і вони далі працюють собі. Чому Ви такі вперті? Умови однакові +/- у всіх мова про те, що коли я продав мідею, аточніше дуже багато мідей. Чи мій колега Гріі. То ми продали і забули. А якщо виникла проблема, то це буває рідше ніж в інших і вирішується сервісом так, що клієнт задоволений в кінці. А коли ми продамо купер, то одразу знаємо, що питань/претензій від клієнта буде більше і коли дійде до сервіса, то хорошого нічого нікого не чекає. Як результат - клієнт недовольний, я наче винен, сервіс козли! Ну так по факту воно закінчується. ПС: так, працює і ноу нейм і дайкін. Але є різниця. Як в самому приладі, так і в сервісі. Знаєте чому я давно тут топлю за Мідею? Любому дилеру, як і мені нема проблем продавати будь яку марку. Але коли ми говоримо про кондиціонери, то ми, як дилери, маємо певні зобов"язання перед постачальником і клієнтом. І ми хочемо продавати те, з чим матимемо найменше проблем потім. Про гроші тут не йдеться, маржа +/- однакова у всіх на цьому ринку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 11 жовтня Поділитись Опубліковано: 11 жовтня До чого тут моя впертість? Якщо ви радите якогось виробника (як ото ви мідею чи killakill грі), то й добре. Але вам чомусь при цьому потрібно насипати трішкі лайна на іншого виробника. І при цьому не йдеться про ваших клієнтів, а про випадкових людей зазірнувших у цю гілку. Я не дуже розуміюся на кондиціонерах в цілому, але впевнений що в лінійці будь-якого виробника є як відвертий треш, так і якісні моделі. І ми не дайкін з сатурном порівнюємо, а продукцію одного приблизно рівня. У вас є особисті непорозуміння з сервісом купера. Це аргумент. Але до чого тут що він ОЕМ виробник? Аппл теж не має своїх виробництв але це ж не робить його вироби поганими. ДніпроМ такий само ОЕМ бренд, але я впевнений, що ніхто й близько на вітчизняному ринку не продає електро інструменту на співствні суми. До речі сервіс у них найкращій. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: 11 жовтня Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 44 минуты назад, Vikctor сказал: До чого тут моя впертість? Якщо ви радите якогось виробника (як ото ви мідею чи killakill грі), то й добре. Але вам чомусь при цьому потрібно насипати трішкі лайна на іншого виробника. І при цьому не йдеться про ваших клієнтів, а про випадкових людей зазірнувших у цю гілку. Я не дуже розуміюся на кондиціонерах в цілому, але впевнений що в лінійці будь-якого виробника є як відвертий треш, так і якісні моделі. І ми не дайкін з сатурном порівнюємо, а продукцію одного приблизно рівня. У вас є особисті непорозуміння з сервісом купера. Це аргумент. Але до чого тут що він ОЕМ виробник? Аппл теж не має своїх виробництв але це ж не робить його вироби поганими. ДніпроМ такий само ОЕМ бренд, але я впевнений, що ніхто й близько на вітчизняному ринку не продає електро інструменту на співствні суми. До речі сервіс у них найкращій. Прочитайте правильно, мій пост лише до якості останнім часом, але це і справді оем без власного виробництва. Я особисто продаю їх тн повітря/вода і сервіс по ним відпрацьовує нормально. Але все ж з купером є багато але. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ho4u_pizzu Опубліковано: 13 жовтня Поділитись Опубліковано: 13 жовтня А що скажете про CH-S09FTXAL-BL чи може є якийсь адекватний аналог? Потрібно 2. І чи не занадто для хруща 45м? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 жовтня Поділитись Опубліковано: 13 жовтня (змінено) 6 минут назад, ho4u_pizzu сказал: чи може є якийсь адекватний аналог? Вам для чого!? Бо я на весні ставив звичайний інверторний СН, за 21 тіщу. Змінено 13 жовтня користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ho4u_pizzu Опубліковано: 13 жовтня Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 32 хвилини тому, DimaF сказав: Бо я на весні ставив звичайний інверторний СН, за 21 тіщу. ну, зовнішній вигляд + підігрів осінь- весна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 жовтня Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 1 минуту назад, ho4u_pizzu сказал: ну, зовнішній вигляд + підігрів осінь- весна Ну як не жалко грошей, то ставьте. Мени и за 21к хватае на це) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня www.midea.com.ua/sites/default/files/downloadables-documents/pdf/osobennosti-ekspluatacii-split-sistem-zimoy.pdf Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз