bogdan_uzh Опубліковано: 8 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2021 У хаера есть на модели до -25 типа flexis Тобто є на них євровент? бо я шото не бачу...) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: 8 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2021 Тобто є на них євровент? бо я шото не бачу...) Есть на большое кольичество моделей www.eurovent-certification.com/ru/search-engine#/details/14719611/1?results=168&participant=39&tradename=7908266&keywords=Flexis 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
prudkovski Опубліковано: 8 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2021 На сайті Midea бачив статтю, з якої можна зрозуміти, що обмерзання товщиною до 1см є нормою. Всім дякую за відгуки. Сьогодні начав знову обмерзати (хурделиця прямо на блок мабудь посприяла). Замість виставлених 21, вжарив 25 і як результат через 15 хвилин кондиціонер пішов на віттайку. Тобто вона він працює. Ну то най собі і працює... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroyka20 Опубліковано: 10 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2021 Всім дякую за відгуки. Сьогодні начав знову обмерзати (хурделиця прямо на блок мабудь посприяла). Замість виставлених 21, вжарив 25 і як результат через 15 хвилин кондиціонер пішов на віттайку. Тобто вона він працює. Ну то най собі і працює... А как он греет? Если отключить все тепло есть от него толк? В соседней темке не очень довольны Мидеей https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=241106&page=2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 10 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2021 А как он греет? Если отключить все тепло есть от него толк? В соседней темке не очень довольны Мидеей https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=241106&page=2 Нормально він гріє при правильно підібраній потужності. В мене є кілька квартир де мідея мішшин є єдиним джерелом тепла. Вже по кілька років в людей обігрів лише на них. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan_uzh Опубліковано: 11 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2021 старт-стоп нижче -8 хтось залишав ввімкненим? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroyka20 Опубліковано: 11 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2021 Нормально він гріє при правильно підібраній потужності. В мене є кілька квартир де мідея мішшин є єдиним джерелом тепла. Вже по кілька років в людей обігрів лише на них. Было бы удивительно, если бы продавцы говорили другое Но потом, по факту всегда находятся причины уйти от ответственности\ Неправильный подбор, неправильная погода ,неправильный ток в розетке и тд Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Леонид Опубліковано: 11 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2021 Неправильный подбор, неправильная погода ,неправильный ток в розетке и тд И неправильное начало своего поведения на форуме HumanKM многим помог здесь и намёки по отношению к нему не уместны. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 11 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2021 Якщо для поп*здєть, то харош. А якщо цікавить реально це питання, то можу дать контакти людей, в яких мішшини являються єдиним джерелом тепла вже кілька років. І Ви зможете особисто поспілкуватися з власниками таких систем, а не зі мною. Пс: неодноразово казав. Особисто мені, кондиціонер на обігрів не подобається в плані комфорта. І ідею обігріву кандюками, я нікому не раджу. Але бувають ситуації, коли це ледь не єдиний варіант... Добавлено через 1 минуту старт-стоп нижче -8 хтось залишав ввімкненим? Якщо залишите ввімкненим, то нічого страшного. Головне не вмикати при такій Т 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
prudkovski Опубліковано: 11 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2021 А как он греет? Если отключить все тепло есть от него толк? толк есть, две мидейки 12 и 9 бту справлялись с отоплением 2 эт дома 100 кв.м до -10. Сейчас по ночам еще аккумулирую электрокотлом тепло в стяжке, оно и легче кондиционерам и комфортнее ногам (что важнее всего). Ну и планирую в итоге на втором этаже только кондиционерами греть, на первом в планах тепловой насос для стяжки + электрокотел. Нагрузка на сеть и платежка за месяц очень радует при использовании кондиционеров. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 12 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2021 А как он греет? Если отключить все тепло есть от него толк? В соседней темке не очень довольны Мидеей https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=241106&page=2 так после таких покупок не удивительно https://www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=5226405&postcount=4940 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan_uzh Опубліковано: 12 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2021 так после таких покупок не удивительно www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=5226405&postcount=4940 мідея за 3000 грн все ще працює при -12) і ось https://www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=5263022&postcount=59 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroyka20 Опубліковано: 12 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2021 так после таких покупок не удивительно https://www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=5226405&postcount=4940 Я вообще то имел ввиду этот пост https://www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=5258968&postcount=29 Немного смутило все нахваливают, а по факту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 12 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2021 Я вообще то имел ввиду этот пост https://www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=5258968&postcount=29 Немного смутило все нахваливают, а по факту Такий факт може бути з любим кандєйом. Так як причиною в переважній більшості випадків є невірна кількість фреону. Або особливі умови використання (температура в приміщенні). Ну і напруга в мережі... Всі ці фактори зовнішні і не мають відношення до бренду, хоч тадіран, дайкін.. що б там не написали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroyka20 Опубліковано: 12 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2021 толк есть, две мидейки 12 и 9 бту справлялись с отоплением 2 эт дома 100 кв.м до -10. Сейчас по ночам еще аккумулирую электрокотлом тепло в стяжке, оно и легче кондиционерам и комфортнее ногам (что важнее всего). Ну и планирую в итоге на втором этаже только кондиционерами греть, на первом в планах тепловой насос для стяжки + электрокотел. Нагрузка на сеть и платежка за месяц очень радует при использовании кондиционеров. 12 и 9 это примерно 5,5кВт при +7С При -10 С падение производительности будет по физике процесса на 50%, Имеем фактические 2,75кВт и хватает на 100м2 ? Для очень хорошей изоляции дома и маленькими теплопотерями Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 12 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2021 мідея за 3000 грн все ще працює при -12) і ось https://www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=5263022&postcount=59 так а обмерзает какой у Вас ? Добавлено через 2 минуты Я вообще то имел ввиду этот пост https://www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=5258968&postcount=29 Немного смутило все нахваливают, а по факту кто его знает , может какой брак самого кондишна , может кривой монтаж , я вот планировал приобрести Мидею , так не брать ? а что брать ? Купер ломается , у меня даже на ME - и то поломка была , выходит , что даже самые надежные бренды могут ломаться , что же теперь делать ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 12 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2021 12 и 9 это примерно 5,5кВт при +7С При -10 С падение производительности будет по физике процесса на 50%, Имеем фактические 2,75кВт и хватает на 100м2 ? Для очень хорошей изоляции дома и маленькими теплопотерями Ну якщо Ви на строімДом, то Ваш будинок має бути саме таким.. Інакше навіщо ж... От я на 160м.кв витрачаю газу зараз менше ніж на 2000грн... Дякую Форуму Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 12 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2021 так а обмерзает какой у Вас ? Добавлено через 2 минуты кто его знает , может какой брак самого кондишна , может кривой монтаж , я вот планировал приобрести Мидею , так не брать ? а что брать ? Купер ломается , у меня даже на ME - и то поломка была , выходит , что даже самые надежные бренды могут ломаться , что же теперь делать ? Проблеми бувають з усим. Бюджет вирішує марку. Мідею вважаю компромісом ціни/якості. Звертайтесь в приват, обсудив вигідні умови, якщо треба звісно. Я не буду поносити чи преподносити якісь марки. Кондиціонери загалом дуже надійна техніка. Яка б не була марка, ламаються вкрай рідко. Головне розділяти кондиціонер і монтаж. Якщо не дозаправлений, чи не герметична траса, чи не робився сервіс, то звеняйте... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 13 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2021 Я вообще то имел ввиду этот пост https://www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=5258968&postcount=29 Немного смутило все нахваливают, а по факту Напомнило анекдот про Рабиновича и Паваротти. А если бы фотовыставлятель вызвал оф.сервис Мидеи, сделал диагностику и заключение в котором было написано что это - брак , косяк , барабашка или нормальное его состояние, тогда можно и выводы делать. А пока фото ниочем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zvezdetz Опубліковано: 13 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2021 Приезжали, не раз. И компания установщик, которая и подбирала кондиционер и монтировала. И осуществляли плановое ТО и гарантийное обслуживание. И ОФ сервис приезжал. Агрегат до сих пор на гарантии. Все что то делают и не отказываются от гарантийных обязательств. Так что, сопровождение у Мидеи неплохое. А ваш пук, на сейчас, он это... в никуда ( 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan_uzh Опубліковано: 14 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2021 Все что то делают и не отказываются от гарантийных обязательств. але вони так і не вирішили проблему - вірно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zvezdetz Опубліковано: 14 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2021 Пока нет. Но на сейчас и обмерзания нет ))) Потеплеет, будем продолжать ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 14 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2021 12 и 9 это примерно 5,5кВт при +7С При -10 С падение производительности будет по физике процесса на 50%, Имеем фактические 2,75кВт и хватает на 100м2 ? Для очень хорошей изоляции дома и маленькими теплопотерями Что-то мало, 12 и 9 у медии по паспорту около 6.8 квт, а не 5.5 квт. А вот при -10, как раз будет в районе 4-4.5квт, при выставленной температуре на кондционере 20 градусов, что вполне адекватно для 100м2. Просто в минус, они начинают больше жрать и падает COP. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
prudkovski Опубліковано: 15 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2021 12 и 9 это примерно 5,5кВт при +7С При -10 С падение производительности будет по физике процесса на 50%, Имеем фактические 2,75кВт и хватает на 100м2 ? Для очень хорошей изоляции дома и маленькими теплопотерями Примерно такой расклад был при обогреве кондиционерами. Провести подсчеты нереально так как: 2 вытяжки по 90 кубов, щелевая приточка, и один житель который любит похолоднее, ночью окно на летнем проветривании. Поэтому хз сколько оно давало тепла. Счет за ээ мне нравится. А вообще да, без вентиляции хватает 2-3 квт. СИП+50мм ваты - сделаны криворукими строителями, но рассматриваю это как приточную вентиляцию 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
prudkovski Опубліковано: 15 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2021 Проблеми бувають з усим. Бюджет вирішує марку. Мідею вважаю компромісом ціни/якості. Звертайтесь в приват, обсудив вигідні умови, якщо треба звісно. Я не буду поносити чи преподносити якісь марки. Кондиціонери загалом дуже надійна техніка. Яка б не була марка, ламаються вкрай рідко. Головне розділяти кондиціонер і монтаж. Якщо не дозаправлений, чи не герметична траса, чи не робився сервіс, то звеняйте... а як відноситься оф сервіс до пари отворів в дніщі зовнішнього блоку? Мене трохи кумарить що з протилежної від компрессора сторони постійно збирається лід на піддоні з зовнішньої сторони випарника. сервісний інтервал 1 рік? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз