alex_mz Опубліковано: 1 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2017 просьба отписать в личку того, кто предлагал купер. есть пару вопросов. спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 2 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2017 просьба отписать в личку того, кто предлагал купер. есть пару вопросов. спасибо. ви де територіально - так буде ясніше кому з тих хто пропонує купер ближче до Вас Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_mz Опубліковано: 2 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2017 Сори териториально Киев. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lyubomyr Опубліковано: 15 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2017 Підбираю "напів інвертори", 1шт -12, 2шт-9 Порадили мені кондиціонерщики такі моделі: Midea MSMB-12HRFN1-Q ION COOPER&HUNTER CH-S12FTXN Порадьте чи варті уваги дані моделі. Чи можливо в їхньому і трохи більшому бюджеті є кращі варіанти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: 15 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2017 Підбираю "напів інвертори", 1шт -12, 2шт-9 Порадили мені кондиціонерщики такі моделі: Midea MSMB-12HRFN1-Q ION COOPER&HUNTER CH-S12FTXN Порадьте чи варті уваги дані моделі. Чи можливо в їхньому і трохи більшому бюджеті є кращі варіанти? трошки дорожче можна взяти Gree чи Mitshubishi Heavy. А в цей бюджет краще взяти Haier Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lyubomyr Опубліковано: 15 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2017 Gree чи Mitshubishi Heavy конкретні моделі можете запропонувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: 15 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2017 конкретні моделі можете запропонувати? MHI srk25ma-s1, MHI srk35ma-s1 Gree Change Pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 15 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2017 Підбираю "напів інвертори", 1шт -12, 2шт-9 Порадили мені кондиціонерщики такі моделі: Midea MSMB-12HRFN1-Q ION COOPER&HUNTER CH-S12FTXN Порадьте чи варті уваги дані моделі. Чи можливо в їхньому і трохи більшому бюджеті є кращі варіанти? а я підтримую надані Вам поради для мене мідея на 1 місці купер на 2 грі - той же купер тіки дорожче (ну зараз знов почнуться розповіді про велику різницю між гріі і купером, про те хто головніший...) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 15 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2017 а я підтримую надані Вам поради для мене мідея на 1 місці купер на 2 грі - той же купер тіки дорожче (ну зараз знов почнуться розповіді про велику різницю між гріі і купером, про те хто головніший...) Абсолютно согласен. Добавлено через 1 минуту Midea MSMB-12HRFN1-Q ION Очень классно работает. Много поставили. Ни одного отказа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nemuro Опубліковано: 17 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2017 Добрый день! Посоветуйте неглубокий инв. кондиционер, площадь до 25 м. кв. Важен дизайн. Пока выбран CH-S09FTXS. Стоит ли платить за CH-S09FTHV-B? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 17 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2017 Посоветуйте неглубокий инв. кондиционер, площадь до 25 м. кв. Важен дизайн. Все , уже советы закончились :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nemuro Опубліковано: 19 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2017 Ну, раз советы закончились)), то куплю оба два кондиционера CH-S09FTXS-М и CH-S09FTHV-B (Киев). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 19 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2017 Ну, раз советы закончились)), то куплю оба два кондиционера CH-S09FTXS-М и CH-S09FTHV-B (Киев). Просто ДИЗАЙН это метафизическая величина не поддающаяся логическому анализу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: 19 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2017 Ну, раз советы закончились)), то куплю оба два кондиционера CH-S09FTXS-М и CH-S09FTHV-B (Киев). А gree u crown красивее будет) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 26 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2017 як я люблю хвалєбні оди людией з одним постом колд-плазма це ваще нано технологія очистки повітря, чому досі цей хай технолоджі не застосовують в шахтах та метро??? а якщо в кондєї ще є БІОфільтр, то то ващееее Жалко що вже не випускають біотелевізорів, залишилися надія лише на біотуалети Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 26 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2017 Зачем же сразу плеваться кислотой? Я же не уверял Вас в том, что этот фильтр с плазмой творит чудеса. Мою иронию Вы сразу приняли за вешание лапши кому-то на уши. Это просто мое субъективное мнение как пользователя о даном товаре. а чому Ви обрали неокліма? Чому не купер, не мідея??? Соррі - я ображати нікого не хотів. Просто Ваш пост схожий на типовий пост на цьому форумі продавана кондиціонерів неокліма. Знімаю шляпу, якщо я помилився... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lyubomyr Опубліковано: 1 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2017 Підбираю "напів інвертори", 1шт -12, 2шт-9 Порадили мені кондиціонерщики такі моделі: Midea MSMB-12HRFN1-Q ION COOPER&HUNTER CH-S12FTXN Порадьте чи варті уваги дані моделі. Чи можливо в їхньому і трохи більшому бюджеті є кращі варіанти? ще порадили такі моделі lg S09BWH/S09BWH-U S09KWH/S09KWH.U S12BWH/S12BWH-U S12KWH/S12KWH.U S09SWC/S09WUC panas CS/CU-LE12NKD CS/CU-LE9NKD CS/CU-YE 9MKE CS/CU-YE12MKE CS/CU-UE 7RKD CS/CU-UE 9RKD CS/CU-UE12RKD toshiba RAS-10EKV-EE/RAS-10EAV-EE RAS-13EKV-EE/RAS-13EAV-EE шукаю в інеті відгуки по моделях і пробую вибрати оптимальне, але йде голова обертом, на кожну модель протилежні відгуки. Потрібно вибрати оптимальну модель, бажано тиху, економну і надійну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 1 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2017 ще порадили такі моделі шукаю в інеті відгуки по моделях і пробую вибрати оптимальне, але йде голова обертом, на кожну модель протилежні відгуки. Потрібно вибрати оптимальну модель, бажано тиху, економну і надійну. мідея і купер - варті уваги тошибу не юзав - не прокоментую панаси класні - але задорогі. Я б так сказав, якщо у Вас чудовий фінансовий стан, ви маєте кошерну новеньку ауді, дім, дачу..., тоді так, панаси, міцубіші, японські хітачі... - це для Вас. Якщо Ви шукаєте дешево/сердито/якісно - мідея. Всі флудять тонами - а по факту у мене жодного гар. ремонту мідеї за років 5-6 монтажу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SEMENR Опубліковано: 8 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2017 Сейчас в розницу инверторные китайские GREE и инверторные чешские Daikin FTXB-С/RXB-C практически в одну цену продаются. К чему пост про новую Ауди? Китайцы зажрались и хотят зарабатывать большие деньги, как они к этому привыкли давно уже, продавая все тот же товар сомнительного качества, либо нормального качества, но с нюансами. В недалекости или альтруизме эти ребята замечены не были. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 8 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2017 Сейчас в розницу инверторные китайские GREE и инверторные чешские Daikin FTXB-С/RXB-C практически в одну цену продаются. К чему пост про новую Ауди? Китайцы зажрались и хотят зарабатывать большие деньги, как они к этому привыкли давно уже, продавая все тот же товар сомнительного качества, либо нормального качества, но с нюансами. В недалекости или альтруизме эти ребята замечены не были. пара питань: а вам відома різниця між вказаними вище кондиціонерами? якщо хтось і зажрався - то це наші поставщики, та аж ніяк не китайці. Китай вивів на новий якісний рівень свою продукцію і його підтримку і повірте, часто хороший китаєць працює довше і на сервісі запчастини без проблем купуються за адекватною ціною. Повторюся в 120й раз, за 5-6 років монтажу китайських Мідея та купер/хантер (гріі) Жодного гар. випадку. У самого Мідея. у купер (гріі) інвертор, це по суті і є той дайкін про який Ви говорите - здивовані??? невірите??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anton Oprya Опубліковано: 13 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2017 а ставили кстати эти новые мидеи которые по рекламе до -22 работают информации как-то очень мало про них если ставили, у них хоть "зимний паке"т есть заводской или нужно "колхозить"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 20 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2017 тошибу не юзав - не прокоментую У мене стоять два "Карріер", зроблені в Таїланді, на заводі "Тошиби", зараз, я так розумію, це одна фірма, десь читав, що Тошиба викупила Карріер. Другу зиму пережили з ними, доки все подобається. У сусіда 18-тка "Ідея", так каже, що повітря холодніше іде з його кондиціонера. Температура виставлена одинакова - 30 градусів. Хлопці, які ставили мені кондиціонери, казали, що вони кращі, ніж Мідея и Купер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АзовСервис Опубліковано: 21 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2017 Сегодня вообще очень тяжело объяснить человеку, что необходимо брать более качественный кондиционер. Все упираются в "Супер" дешевую цену. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: 21 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2017 Сегодня вообще очень тяжело объяснить человеку, что необходимо брать более качественный кондиционер. Все упираются в "Супер" дешевую цену. Полностью поддерживаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hotab Опубліковано: 22 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2017 Есть ли обновление линеек Гри, Купер, Мидея в 2017 году? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз