Юрий 46 Опубліковано: 7 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2011 В одной из комнат нужно будет делать шумоизоляцию.Стена из пеноблоков 20см.Стену буду зашивать гкл .Между стеной и гкл будет маты со стекловолокна. Мин вату нужно крепить к стене или нет? Если крепить то можно ли на монтажную пену? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mixail2010 Опубліковано: 8 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2011 в неумелых руках пена раздувается до неимоверных размеров.. П.С.:дай ураку в руки уй стеклянный -он и уй разобъет и руки порежет8-) я думаю пена это лишнее, просто отрезайте и вставляйте взападлицо к профилям, а лучше запускайте под профиль... ща если найду добавлю фото для наглядности(рулонная минвата).. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий 46 Опубліковано: 8 червня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня 2011 Да в принципе так и думал ,но некоторые говорят что вата может сползти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mixail2010 Опубліковано: 8 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2011 Как видите ни куда она не уползает, так что дерзайте 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз