Андрей_D Опубліковано: 2 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2011 Предложите пож. хороший клей для кладки песчаника на цоколь (наружные работы). для начала нужно около 20 мешков, потом наверное понадобится еще около 30 мешков. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PROFITEC Опубліковано: 2 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2011 Отправил предложение. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Urs Опубліковано: 2 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2011 Предложение в личке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vegapuh Опубліковано: 3 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2011 Извиняюсь, что в Вашей теме ! И мне того же и столько же хотелось бы. Может быть на Баумакол Флекс Уни у кого-то есть хорошая цена ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PROFITEC Опубліковано: 3 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2011 Извиняюсь, что в Вашей теме ! И мне того же и столько же хотелось бы. Может быть на Баумакол Флекс Уни у кого-то есть хорошая цена ? У нас есть отличная цена. Отправил предложение. В наличии на складе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
d_mihail30 Опубліковано: 3 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2011 Извиняюсь, что в Вашей теме ! И мне того же и столько же хотелось бы. Может быть на Баумакол Флекс Уни у кого-то есть хорошая цена ? Баумакол ФлексУни (25кг) Клей для плитки BAUMIT - 79,55 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрей_D Опубліковано: 3 червня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 3 червня 2011 Извиняюсь, что в Вашей теме ! И мне того же и столько же хотелось бы. Может быть на Баумакол Флекс Уни у кого-то есть хорошая цена ? Без проблем! Спасибо всем отозвавшимся! Я с клеем уже определился. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
elitstroy Опубліковано: 3 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2011 Клеящая смесь "flexible" для плитки из природного и искусственного камня CM-117 (25кг) 97грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hvoct Опубліковано: 7 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2011 Есть смеси КЕМА(словения), хороший продукт. Kemabond flex 131 - 91.00грн розница -10%скидка = 81,9грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз