naupv Опубліковано: 1 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2011 (змінено) О п а л е н н я к а н а л і з а ц і я в о д о п о с т а ч а н н я Установка та заміна котлів, колонок, бойлерів, радіаторів, фільтрів, насосних станцій, каналізації (внутрішньої, зовнішньої, автономної), септики. Теплові насоси. Підбір, доставка устаткування. Змінено 21 січня 2013 користувачем naupv Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 24 червня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 24 червня 2011 добавление в систему с газовым котлом и гелио-системой, теплового насоса. На фото 2 и 6 видно, как старый косвенный бойлер переделан в буфер (накопительную емкость) Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 20 січня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 20 січня 2013 Есть свободное "окно", интересно, стучите в личку. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 15 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2016 Апну. ............. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення