Lilya_helpdog Опубліковано: 12 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2014 А ещё фото есть? Четкий овал сбоку имеется? больше фото нет, на счет овала я не помню уже - больше трех лет прошло.... я даже не помню кто тогда котом занимался. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Каприччио Опубліковано: 12 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2014 Жаль что тот кто приютил не прочитает...тогда я бы перестала плакать и мучиться. Удачи Вам! Добрая душа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lilya_helpdog Опубліковано: 12 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2014 вот его темка на другом форуме 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lola2 Опубліковано: 16 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2014 А вот моих два чуда, которых я подобрала совсем малюсенькими. И что с ними делать, ведь у меня есть кошечка моя любимая. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 16 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2014 редкость очччень редкая, трехцветные коты - реальный эксклюзивчик из ещё почему-то не раз слышал называют денежными котами, типа деньги в дом приманивают :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз