megapolis Опубліковано: 22 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2015 Сколько будет стоить система на три сотки,? Минимум автоматики так будет кому присматривать. 300 м.кв. участок или .... Стоить что? (дом строят из кирпича, газобетона, ...) Поподробней. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 22 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2015 И все же я так и не поняла, такие капельницы засоряются или нет купил такие на днях, "пощупать"... не думаю, что может засоряться, а если что - она разборная, плюс регулируемая... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ukrainian Опубліковано: 22 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2015 300 м.кв. участок или .... Стоить что? (дом строят из кирпича, газобетона, ...) Поподробней. Совершенно верно 300 кв.м Я не знаю технолог Не дорогой и лет на 3 что б трубки служили Родителям . В деревне. Я думаю пластик ёмкость на пару кубов и кран открыт закрыть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз