ChAO Опубліковано: 14 травня 2008 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2008 Пропонують по таким цінам: - кільце 1,5м - 500грн - кришка - 500грн - люк чавунний - 480 грн. Це дорого чи ні? Може десь дешевше є в районі Боярки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
so-rec Опубліковано: 14 травня 2008 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2008 Пропонують по таким цінам: - кільце 1,5м - 500грн - кришка - 500грн - люк чавунний - 480 грн. Це дорого чи ні? Може десь дешевше є в районі Боярки? это нормально, по крайней мере, я дешевле не находил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bogdan Опубліковано: 15 травня 2008 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2008 Брал перед праздниками на ДСК-3 (отрадный): Кольца - 521,00 Крышка - 447,00 Естественно без доставки. Если подходит - 454-76-56, 497-96-51 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aaronbuni Опубліковано: 15 травня 2008 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2008 Пропонують по таким цінам: - кільце 1,5м - 500грн - кришка - 500грн - люк чавунний - 480 грн. Це дорого чи ні? Може десь дешевше є в районі Боярки? а можно контакт добрых людей? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ChAO Опубліковано: 15 травня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 15 травня 2008 а можно контакт добрых людей? 8-093-414-31-91 Сергій Іванович Кільця заводські, армовані з цементу 500. Люк порекомендував взяти в будівельних супермаркетах (якщо по ним не будуть їздити автомобілі) - буде дешевше. Доставку 4 колець і 2 кришок обіцяли за 850 грн. А більшою машиною (мені потрібно 6 кілець і 2 кришки для септика) 950 грн з розгрузкою. Машини з маніпуляторами (кран на борту). За додаткову плату можуть установити. Але у мене ями ще немає тому просто на участку розгружу. Ще поузнавав по різним каналам - дійсно скрізь дорожче. Вчасно зорієнтувався і записав номер з машини яка везла такі кільця рядом в пробці На завтра домовляюсь про доставку. Потім відпишусь як все пройшло. ЗІ: Не реклама ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ChAO Опубліковано: 15 травня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 15 травня 2008 Мда. Домовлялись, домовлялись... Зараз вже виявилось, що завод підняв ціну до 550 грн... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ChAO Опубліковано: 19 травня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 19 травня 2008 Ось ще його телефон - 80503533144. В чорний список! Привезли мені кільця в неділю. Полюбуйтесь на заводські кільця з 500-го цементу!!! І при цьому цей С.І. ще натякав (по телефону) щоб я заплатив за подачу! Звичайно я відмовився від таких "кілець". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ChAO Опубліковано: 19 травня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 19 травня 2008 Хто знає чи нормальні кільця робить завод Ковальської? У них все по 520 грн. Не хочу знову кота в мішку купувати бо там передплата 100% і в разі чого гроші буде не просто назад повернути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
b2fshen Опубліковано: 19 травня 2008 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2008 Хто знає чи нормальні кільця робить завод Ковальської? У них все по 520 грн. Не хочу знову кота в мішку купувати бо там передплата 100% і в разі чого гроші буде не просто назад повернути. Я брал кольца + крышки в с. Новоселки (это от Боярки порядка 15 км) по 550 грн. Претензий к качеству нет, сам видел, как заливали. Возят ЗиЛом с манипулятором. За одну ходку с разгрузкой берет 4шт 1,5м кольца и 2 крышки. Сам думал брать на Ковальской, но доставка уж очень дорогая получилась. Если нужно - тел в Новоселках: 8050 3384143 Чугунные люки брал в Быковне, ул Радистов 76, Свемон-Маркет 4269973 5030287. 370 грн канализационный облегченный. 2 чугунных люка с кольцами без проблем влезли в багажник Митсубиси Ланцер. КСТАТИ!!! Есть смысл сразу вырыть яму и ставить туда кольца прям с машины. Хотя можно потом экскаватором. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ломастер Опубліковано: 19 травня 2008 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2008 Ось ще його телефон - 80503533144. В чорний список! Привезли мені кільця в неділю. Полюбуйтесь на заводські кільця з 500-го цементу!!! І при цьому цей С.І. ще натякав (по телефону) щоб я заплатив за подачу! Звичайно я відмовився від таких "кілець". А я бы предложил этому С.И. сбросить от стоимости 20 % и забрал бы. Это не плиты перекрытия. И не факт, что другие привезут лучше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ChAO Опубліковано: 19 травня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 19 травня 2008 А я бы предложил этому С.И. сбросить от стоимости 20 % и забрал бы. Это не плиты перекрытия. И не факт, что другие привезут лучше. Я запропонував зкинути 50%. А взагалі коли людина мені намагається довести, що це "заводское качество" і "лучше не бывает" і, що зроблені вони з 500 цементу а я бачу розкришені (рукою можна куски відламувати) і полатані кільця, то про, що можна розмовляти? Чесно кажучи за таку якість навіть 250 грн вже дорого. Вибачте на слові але такі кільця я навіть для гівна (септик) не хочу ставити ;). Щоб хоч якось зклепати септик мені б довелось витратитись ще на цемент і на роботу майстрів по приведенню цих кілець в нормальний вигляд. А потім він ще і розвалиться. В минулому році купив і поставив 0,9м кільця саморобні для скважини. Так вони просто еталон якості в порівнянні з цими "заводськими". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ChAO Опубліковано: 26 травня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 26 травня 2008 Я брал кольца + крышки в с. Новоселки (это от Боярки порядка 15 км) по 550 грн. Претензий к качеству нет, сам видел, как заливали. Возят ЗиЛом с манипулятором. За одну ходку с разгрузкой берет 4шт 1,5м кольца и 2 крышки. Дякую за наводку! Вчора заїхав до них і завіз бітумну мастіку щоб покрили мої кільця (за роботу 100грн/6кілець). Доречі в ціну доставки вже входить не просто розгрузка на місці а й опускання в яму. В моєму випадку дві ходки по 500грн. Інші перевізники за опускання в яму захотіли 100грн/кільце... Також домовились щоб два останні кільця (тобто верхні кільця в двох колодцях) привезли більш сирі щоб легше було пробити в них отвори для входу/виходу труб. По результатам відпишусь. ЗІ: Сьогодні мали покривати бітуом мої кільця але йде дощ. Знову затягується будівництво септика... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ChAO Опубліковано: 29 травня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 29 травня 2008 Все пройшло нормально. Привезли, встановили. Пісчаний грунт обвалювався і не було можливості викопати яму необхідної глибини. Тому колодці будуть ще на метр опускатись методом підкопу з середини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ломастер Опубліковано: 30 травня 2008 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2008 Все пройшло нормально. Привезли, встановили. Пісчаний грунт обвалювався і не було можливості викопати яму необхідної глибини. Тому колодці будуть ще на метр опускатись методом підкопу з середини. А Вы что, септик без бетонного дна делаете ? Или потом тоже будете заливать изнутри ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ChAO Опубліковано: 6 червня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 6 червня 2008 А Вы что, септик без бетонного дна делаете ? Или потом тоже будете заливать изнутри ? Залив з середини 10см шаром бетону з гідроізолюючою добавкою. Це погано? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ломастер Опубліковано: 8 червня 2008 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2008 Залив з середини 10см шаром бетону з гідроізолюючою добавкою. Це погано? Не знаю ... Сам учусь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз