Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Видеонаблюдение за входной дверью

nastusi

Рекомендовані повідомлення

Хочу установит скрытую камеру на входную дверь снаружи.

Подскажите как это делать?

Охрана на пульте у нас подключена (почти), решила поставить камеру.

Спасибо.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Хочу установит скрытую камеру на входную дверь снаружи.

Подскажите как это делать?

Охрана на пульте у нас подключена (почти), решила поставить камеру.

Спасибо.

 

Установка систем скрытого видеонаблюдения запрещена действующим законодательством, т.к данная система производит негласную сборку информации

 

Кримінальний кодекс України

"Стаття 182. Порушення недоторканності приватного життя

Незаконне збирання, зберігання, використання або поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди або поширення цієї інформації у публічному виступі, творі, що публічно демонструється, чи в засобах масової інформації, -

караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років".

 

1. Відповідно до ст. 32 Конституції України ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією. Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

2. Об’єктом злочину є право громадянина на недоторканність приватного життя, особисту та сімейну таємницю.

3. Предметом злочину є конфіденційна інформація про особу. Нею є відомості про приватне життя особи, що становлять її особисту чи сімейну таємницю (зокрема, інформація про освіту, сімейний стан, релігійність, стан здоров’я, дата і місце народження, майновий стан та інші персональні дані про особу) і поширюються за її бажанням відповідно до передбачених нею умов. Під приватним життям особи розуміється сфера життєдіяльності окремої особи, яка включає в себе зв’язки особи з іншими людьми, її приватні справи, сімейні стосунки тощо, тобто все, що пов’язане з її способом життя і не має публічного характеру. Особисту таємницю становлять відомості про приватне життя конкретної особи, які ця особа бажає зберегти в таємниці від інших осіб. Такими відомостями можуть бути відомості про її здоров’я, інтимне життя (зокрема на-

явність позашлюбних інтимних стосунків), хобі, особливість сімейних стосунків (народження поза шлюбом дитини тощо). Сімейна таємниця — відомості про приватне життя члена (членів) окремої сім’ї чи декількох сімей, які він (вони) бажають зберегти у таємниці від сторонніх осіб.

Конфіденційною не може визнаватися інформація, яка вже раніше була оприлюднена шляхом публікації, повідомлення в засобах масової інформації чи іншим способом.

4. З об’єктивної сторони порушення приватного життя полягає у неправомірному втручанні в особисте чи сімейне життя особи, порушенні таємниці особистого чи сімейного життя, які можуть проявитись у таких формах: 1) незаконне збирання конфіденційної Інформації про особу; 2) незаконне зберігання такої інформації; 3) незаконне її використання; 4) незаконне поширення конфіденційної інформації про особу; 5) поширення її у публічному виступі, творі, що публічно демонструється, чи в засобах масової інформації. Всі ці дії утворюють склад злочину, передбаченого ст. 182, лише у випадку, якщо вони здійснюються без згоди особи, якої вони стосуються.

Збирання конфіденційної інформації про особу передбачає отримання їх у будь-який спосіб, у т.ч. шляхом викрадення. Якщо збирання таких відомостей було поєднано з порушенням недоторканності житла або порушенням таємниці листування, телефонних розмов, телеграфної та іншої кореспонденції, що передаються засобами зв’язку або через комп’ютер, вчинене слід кваліфікувати за сукупністю злочинів — за ст. 182 і ст. 162 або ст. 163.

Під зберіганням такої інформації розуміється її збереження та накопичення у певному місці на будь-яких носіях (паперових, електронних, відео тощо).

Використання конфіденційної інформації про особу — це користування винним за власним розсудом відомостями, які становлять особисту чи сімейну таємницю особи, для задоволення певної потреби чи одержання певної вигоди.

Під поширенням конфіденційної інформації про особу слід розуміти повідомлення будь-яким способом (усно, письмово, друкованим способом, за допомогою комп’ютерної мережі тощо) такої інформації невизначеному числу осіб (хоча б одній людині).

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вы как бы конкретней определитесь че вам надо ? С инфракрасной подстветкой ?, с возможностью записи видео ? С функциями открывания двери ?

 

Есть очень простое и безотказное средство - называется глазок , принцип работы подходишь к двери и смотришь :D

Усложняем конструкцию - видеоглазок (видеоглазок в дверь проводочек в телевизор)

959e5557850e.jpg

 

Еще немного усложним конструкцию - видеодомофон

ATIS-AD-297C.jpg.d60975ec7f9397feefe3e8f9f0c8e786.jpg

по нем еще можно поболтать

 

Если же вам нужно проверить благонадежность вашего супруга

для этого есть бескорпусные камеры , либо будильник купить с этим девайсом , либо в горшок с цветами спрятать ,либо в штукатурку замуровать

7dcb229a-f60e-11df-867d-0014a5e9b836_mid.jpg.8cadf19545657b8471ff1d97e4839696.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

наверное я выразилась туманно

поясню:

 

я хочу знать кто в наше отсутствие подходил к входным дверям нашей квартиры с внешней стороны

 

на половичке нашей квартиры кто то складывает предметы оккультных направлений

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

так мне интересно кто это делает, а потом я и сама справлюсь, просчупать лицо я завсегда смогу:mad:
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

так мне интересно кто это делает, а потом я и сама справлюсь, просчупать лицо я завсегда смогу:mad:

 

эээ, где-то я это уже видел....тут. Не Ваши родственники, случаем?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...