ИгорьН Опубліковано: 23 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2011 Интересует гостинная серии Амати. Производитель Пинскдрев, Беларусь. Может к кому родственники белорусы будут ехать на большой машине и смогут мне кое-что привезти. И я получу, что хочу и братья-славяне затраты на бензин как-то компенсируют. Предложения и контакты в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 23 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2011 Интересует гостинная серии Амати. Производитель Пинскдрев, Беларусь. Может к кому родственники белорусы будут ехать на большой машине и смогут мне кое-что привезти. И я получу, что хочу и братья-славяне затраты на бензин как-то компенсируют. Предложения и контакты в личку. Таможня не пропустит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Psicopatico Опубліковано: 23 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2011 купили в Домовом-)...на 12 тис. можно поговорить за скидки-)... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ИгорьН Опубліковано: 24 травня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 24 травня 2011 купили в Домовом-)...на 12 тис. можно поговорить за скидки-)... Вы о чем? Я о конкретной модели спрашиваю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ИгорьН Опубліковано: 30 травня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 30 травня 2011 Тема закрыта. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз