crow Опубліковано: 20 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2011 ну не подобаються мені внутрішні блоки спліт кондиціонерів ... хочу замаскувати знаю що є потолочні блоки, але для квартири вони сильно занизять стелю мабудь можна сховати в нішу та замаскувти кольором під фактуру стін може хто стикався з таким питанням ... які ще є варіанти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maestro Kiev Опубліковано: 20 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2011 У нас сохраняя техпараметры монтируем без ниш настенники (слева), а в США например, распространена установка настенников в ниши (справа): Для таких случаем существуют канальники: vecotech.com.ua/component/content/article/12-tovari/324-kondicioneri-sistemi-ohlazhdeniya.html#%D0%9A%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
crow Опубліковано: 20 травня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 20 травня 2011 Для таких случаем существуют канальники: дякую про такий варіант я правильно зрозумів, їх можна монтувати не тільки на стелі, але й в стіну? тобто вертикально? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MorfeiTM Опубліковано: 20 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2011 ну не подобаються мені внутрішні блоки спліт кондиціонерів ... хочу замаскувати знаю що є потолочні блоки, але для квартири вони сильно занизять стелю мабудь можна сховати в нішу та замаскувти кольором під фактуру стін може хто стикався з таким питанням ... які ще є варіанти? установите напольный кондиционер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 21 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2011 Купите что то дизайнерское. Например у LG есть серия арткулов. В переднюю панель можно вставить фото либо картину какую. Лыжами тут Альберт Степ занимается. Что то типа этого: lg-climat.ru/catalog/list/2/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
crow Опубліковано: 23 травня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 23 травня 2011 Купите что то дизайнерское. Например у LG есть серия арткулов. В переднюю панель можно вставить фото либо картину какую. Лыжами тут Альберт Степ занимается. Что то типа этого: lg-climat.ru/catalog/list/2/ дякую, гарний спосіб маскування Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз