Mystery Опубліковано: 19 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2011 Блин Киев как Русь, можно сказать родина кваса исторически, а квасного сусла концентрированного что-то не видно на прилавках, зато в России почему-то полно(( Где у нас его купить можно, хочу квас домашний сделать, говорят с сусла квасного лучше всего выходит? (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vyacheslav Опубліковано: 19 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2011 Блин Киев как Русь, можно сказать родина кваса исторически, а квасного сусла концентрированного что-то не видно на прилавках, зато в России почему-то полно(( Где у нас его купить можно, хочу квас домашний сделать, говорят с сусла квасного лучше всего выходит? (ссылка на изображение устарела) Тут не пробовали? ukrpectin.ua/ru/produkcija/solodovye_ekstrakty.htm#a1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ROMA1nch Опубліковано: 20 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2017 Блин Киев как Русь, можно сказать родина кваса исторически, а квасного сусла концентрированного что-то не видно на прилавках, зато в России почему-то полно(( Где у нас его купить можно, хочу квас домашний сделать, говорят с сусла квасного лучше всего выходит? (ссылка на изображение устарела) www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=209173 пишу из будущего, сусло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз