Chatter Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада 1 час назад, Знахарь сказал: смотрите с 5-ой минуты в ролике: Я такое у гадалок видел, только тут чел на ладони показывает линии жизни гибрида. Потужно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада 4 години тому, igorrius сказав: подскажите пожалуйста, обычный автоинвертор на 12 вольт Переносна шарманка, двокамерний холодильник (не інверторний) стартує норм. Другий рік. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pazan Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада 5 годин тому, igorrius сказав: потенциометр настройки тока подстроили пробував понижувачі і з обмеженням по амперах і без. результат такий, як описав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада 10 минут назад, Pazan сказал: пробував понижувачі і з обмеженням по амперах і без. результат такий, як описав. у меня тоже подобный преобразователь уходил в защиту при перегрузке по току , а как подстроил подстроечником ток - все ок было Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада 6 часов назад, igorrius сказал: подскажите пожалуйста, обычный автоинвертор на 12 вольт, расчитанный на работу от свинцового аккумулятора я могу питать от 12 вольт lifepo4 ? продавец на странице товара предупреждал, что инвертор не предназначен для работы с литием, мол может сгореть. можно , или нельзя ? Если может работать с 14,6 полный заряд lifepo4 хотя я заряжаю в пересчете на 12 вольт до 13,8 и не разряжать ниже 12 вольт то все будет хорошо неразряжать это уже про lifepo4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 6 листопада Поділитись Опубліковано: 6 листопада (змінено) 22 часа назад, igorrius сказал: подскажите пожалуйста, обычный автоинвертор на 12 вольт, расчитанный на работу от свинцового аккумулятора я могу питать от 12 вольт lifepo4 ? продавец на странице товара предупреждал, что инвертор не предназначен для работы с литием, мол может сгореть. можно , или нельзя ? можна, ніяких проблем. в мене 24В інвертори (різні) працювали від двох автоакумів, зараз від 24 ліфера. більше проблем із зарядкою, ніж із інвертуванням Змінено 6 листопада користувачем newbee2020 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 6 листопада Поділитись Опубліковано: 6 листопада 17 часов назад, Вячеслав_В сказал: Переносна шарманка, двокамерний холодильник (не інверторний) стартує норм. Другий рік. чим заряджаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 6 листопада Поділитись Опубліковано: 6 листопада 5 годин тому, newbee2020 сказав: чим заряджаєте? 50-ти амперний Емерсон 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pazan Опубліковано: 6 листопада Поділитись Опубліковано: 6 листопада 05.11.2024 в 18:35, igorrius сказав: у меня тоже подобный преобразователь уходил в защиту при перегрузке по току цікаво, яке навантаження по струму може бути від такого моторчика? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 6 листопада Поділитись Опубліковано: 6 листопада (змінено) 12 минут назад, Pazan сказал: цікаво, яке навантаження по струму може бути від такого моторчика? возможно пусковой ток . я заряжал аккумулятор свинцовый от usb через эту плату . Пока не выкрутил до упора винт регулировки тока - плата шла в защиту, не хотело заряжать аккумулятор . как выкрутил - заряжало Змінено 6 листопада користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pazan Опубліковано: 7 листопада Поділитись Опубліковано: 7 листопада 16 годин тому, igorrius сказав: Пока не выкрутил до упора винт регулировки тока не на всіх платах зниження напруги є можливість регулювання струму. маю лише 1 з регулюванням і струму, і напруги, решта - тільки напруга. Думаю, може просто якийсь потенціометр поставити на виході з блока живлення або резистор підібрати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вадим Новіков Опубліковано: 7 листопада Поділитись Опубліковано: 7 листопада Всім привіт! Треба було від'єднати відеодомофон, планували не використовувати, але плани змінили😄 Короче тепер не знаю, що до чого підключати, які провода. Метод тика не спрацював. Гугл теж не допоміг. Була під'єднана камера і кнопка від дзвінка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 7 листопада Поділитись Опубліковано: 7 листопада (змінено) 54 хвилини тому, Вадим Новіков сказав: Всім привіт! Треба було від'єднати відеодомофон, планували не використовувати, але плани змінили😄 Короче тепер не знаю, що до чого підключати, які провода. Метод тика не спрацював. Гугл теж не допоміг. Була під'єднана камера і кнопка від дзвінка. 1. Почніть з подачі живлення на панель. Якщо панель запрацює, перейдемо до пункту 2. Змінено 7 листопада користувачем BugS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 7 листопада Поділитись Опубліковано: 7 листопада (змінено) 2. Якщо звука та відео не буде, поміняйте жовтий та зелений місцями. Є ще більш гарантований варіант - зняти панель виклику та подивитись, як дроти там піриєднані. Змінено 7 листопада користувачем BugS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада (змінено) Вітаю. При установці розетки в кімнаті, замкнув фазу на заземлення. Вибило ПЗВ. Фаза кімнати розєднана в щитку. Раніше такого не бувало. Пзв вибивало лиш коли нуль замикав з заземленням. Хтось розуміє чому таке може бути? Перевірив кілька разів - пзв вибиває як при фазі на землю, так і при нулю на землю. Повторюся - фаза в щитку розєднана. До цієї ж лінії підключені кілька приладів. Може в них бути справа? Чи все серйозніше і в проводці десь щось недобре? Змінено 14 листопада користувачем AnMig Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада 13 минут назад, AnMig сказал: При установці розетки в кімнаті, замкнув фазу на заземлення. Вибило ПЗВ. так это же утечка получается , вот узо и сработало Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада 8 хвилин тому, igorrius сказав: так это же утечка получается , вот узо и сработало Так. Якшо нуль на землю, то утєчка. Я не сильний в електриці, але нуль кудись там іде з хати і за кілометр напевно заземляється. А куди утєчка при фазі на заземлення? Фаза це 6-8м провода який ні з чим не зєднаний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада (змінено) 54 хвилини тому, AnMig сказав: При установці розетки в кімнаті, замкнув фазу на заземлення. Вибило ПЗВ Не воно? Змінено 14 листопада користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада 4 хвилини тому, normal сказав: Не воно? Та не знаю. Нуль на заземлення в мене завжди вирубувало пзв. Це нормально, навіть таким чином превіряв чи пзв працює. Тут мова про фазу на заземлення. Раніше такого не було. От і цікаво чому змінилося Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада Может где-то что-то ещё включено? Например сетевой фильтр с лампочкой или выключатель с диодной подсветкой? В них фаза с нулем соеденина через лампочку или диод. Я тоже долго понять не мог, почему у меня выбивало узо, при выключенном автомате, при замыкании фазы на землю, пока я не увидел сетевой фильтр включенный в розетку после этого автомата. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада (змінено) 31 хвилину тому, Dendnepr сказав: Может где-то что-то ещё включено? включені інші прилади кухонні: мікрохвильовка, холодильник через розеточне реле напруги та ін....Тоді питання знімається. Уже думав що десь може фаза підкорочує з нулем в стіні (не смійтеся якшо шо). Змінено 14 листопада користувачем AnMig Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада 1 час назад, AnMig сказал: Так. Якшо нуль на землю, то утєчка. Я не сильний в електриці, але нуль кудись там іде з хати і за кілометр напевно заземляється. А куди утєчка при фазі на заземлення? Фаза це 6-8м провода який ні з чим не зєднаний N проходить скрізь ПЗВ PE недопустимо розривати будь якими приладами петля L - PE буде визивати спрацювання ПЗВ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 15 листопада Поділитись Опубліковано: 15 листопада 11 часов назад, AnMig сказал: включені інші прилади кухонні: мікрохвильовка, холодильник через розеточне реле напруги та ін....Тоді питання знімається. Уже думав що десь може фаза підкорочує з нулем в стіні (не смійтеся якшо шо). Чтоб исключить подкорачивание в стене - выключите все из розеток. И что с выключаталями? есть диодная подсветка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 15 листопада Поділитись Опубліковано: 15 листопада 19 годин тому, AnMig сказав: Повторюся - фаза в щитку розєднана. До цієї ж лінії підключені кілька приладів. Може в них бути справа? Чи все серйозніше і в проводці десь щось недобре? У вас через ті прилади вийшло коло з N на землю, тому і вибило ПЗВ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерій Опубліковано: 15 листопада Поділитись Опубліковано: 15 листопада (змінено) Порадьте, будь-ласка, смарт-розетку для ел бойлера 2кВт, або смарт-реле (автомат), з wi-fi керуванням на din-рейку. Дякую Змінено 15 листопада користувачем Валерій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз