Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Питання з електрики, які не потребують окремої теми

sanykrimea

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, Знахарь сказал:

смотрите с 5-ой минуты в ролике:

Я такое у гадалок видел, только тут чел на ладони показывает линии жизни гибрида. Потужно.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 години тому, igorrius сказав:

подскажите пожалуйста, обычный автоинвертор  на 12 вольт

Переносна шарманка, двокамерний холодильник (не інверторний) стартує норм. Другий рік.

IMG_20241105_165959.jpg

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 годин тому, igorrius сказав:

потенциометр настройки тока подстроили

пробував понижувачі і з обмеженням по амперах і без. результат такий, як описав.

Посилання на коментар

10 минут назад, Pazan сказал:

пробував понижувачі і з обмеженням по амперах і без. результат такий, як описав.

у меня тоже подобный преобразователь  уходил в защиту при перегрузке по току , а как подстроил подстроечником ток - все ок было

Посилання на коментар

6 часов назад, igorrius сказал:

подскажите пожалуйста, обычный автоинвертор  на 12 вольт,

расчитанный на работу от свинцового аккумулятора я могу питать от 12 вольт lifepo4 ?

продавец на странице товара предупреждал,

что инвертор не предназначен для работы с литием, мол может сгореть.

можно , или нельзя ?

Если может работать с 14,6 полный заряд lifepo4 хотя я заряжаю в пересчете на 12 вольт до 13,8 и не разряжать ниже 12 вольт то все будет хорошо неразряжать это уже про lifepo4

Посилання на коментар

22 часа назад, igorrius сказал:

подскажите пожалуйста, обычный автоинвертор  на 12 вольт,

расчитанный на работу от свинцового аккумулятора я могу питать от 12 вольт lifepo4 ?

продавец на странице товара предупреждал,

что инвертор не предназначен для работы с литием, мол может сгореть.

можно , или нельзя ?

можна, ніяких проблем. в мене 24В інвертори (різні) працювали від двох автоакумів, зараз від 24 ліфера. більше проблем із зарядкою, ніж із інвертуванням

Змінено користувачем newbee2020
  • Лайк 1
Посилання на коментар

17 часов назад, Вячеслав_В сказал:

Переносна шарманка, двокамерний холодильник (не інверторний) стартує норм. Другий рік.

чим заряджаєте?

Посилання на коментар

05.11.2024 в 18:35, igorrius сказав:

у меня тоже подобный преобразователь  уходил в защиту при перегрузке по току

цікаво, яке навантаження по струму може бути від такого моторчика?

Посилання на коментар

12 минут назад, Pazan сказал:

цікаво, яке навантаження по струму може бути від такого моторчика?

возможно пусковой ток . я заряжал аккумулятор свинцовый от usb через эту плату . Пока не выкрутил до упора винт регулировки тока - плата шла в защиту, не хотело заряжать аккумулятор . как выкрутил - заряжало

Змінено користувачем igorrius
Посилання на коментар

16 годин тому, igorrius сказав:

Пока не выкрутил до упора винт регулировки тока

не на всіх платах зниження напруги є можливість регулювання струму. маю лише 1 з регулюванням і струму, і напруги, решта - тільки напруга. Думаю, може просто якийсь потенціометр поставити на виході з блока живлення або резистор підібрати...

Посилання на коментар

Всім привіт! Треба було від'єднати відеодомофон, планували не використовувати, але плани змінили😄 Короче тепер не знаю, що до чого підключати, які провода. Метод тика не спрацював. Гугл теж не допоміг. Була під'єднана камера і кнопка від дзвінка.

20241107_204146.jpg

20241107_204005.jpg

20241107_203946.jpg

Посилання на коментар

54 хвилини тому, Вадим Новіков сказав:

Всім привіт! Треба було від'єднати відеодомофон, планували не використовувати, але плани змінили😄 Короче тепер не знаю, що до чого підключати, які провода. Метод тика не спрацював. Гугл теж не допоміг. Була під'єднана камера і кнопка від дзвінка.

1. Почніть з подачі живлення на панель. Якщо панель запрацює, перейдемо до пункту 2. image.png.b0eac720936fb6d10fd4bb1196ba8879.png

Змінено користувачем BugS
Посилання на коментар

2. Якщо звука та відео не буде, поміняйте жовтий та зелений місцями. Є ще більш гарантований варіант - зняти панель виклику та подивитись, як дроти там піриєднані.

image.png

Змінено користувачем BugS
Посилання на коментар

Вітаю. При установці розетки в кімнаті, замкнув фазу на заземлення. Вибило ПЗВ. Фаза кімнати розєднана в щитку. Раніше такого не бувало. Пзв вибивало лиш коли нуль замикав з заземленням. Хтось розуміє чому таке може бути? Перевірив кілька разів - пзв вибиває як при фазі на землю, так і при нулю на землю. Повторюся - фаза в щитку розєднана. До цієї ж лінії підключені кілька приладів. Може в них бути справа? Чи все серйозніше і в проводці десь щось недобре?

Змінено користувачем AnMig
Посилання на коментар

13 минут назад, AnMig сказал:

При установці розетки в кімнаті, замкнув фазу на заземлення. Вибило ПЗВ.

так это же утечка получается , вот узо и сработало

Посилання на коментар

8 хвилин тому, igorrius сказав:

так это же утечка получается , вот узо и сработало

Так. Якшо нуль на землю, то утєчка. Я не сильний в електриці, але нуль кудись там іде з хати і за кілометр напевно заземляється. А куди утєчка при фазі на заземлення? Фаза це 6-8м провода який ні з чим не зєднаний

Посилання на коментар

54 хвилини тому, AnMig сказав:

При установці розетки в кімнаті, замкнув фазу на заземлення. Вибило ПЗВ

Не воно? 

Змінено користувачем normal
Посилання на коментар

4 хвилини тому, normal сказав:

Не воно? 

Та не знаю. Нуль на заземлення в мене завжди вирубувало пзв. Це нормально, навіть таким чином превіряв чи пзв працює. Тут мова про фазу на заземлення. Раніше такого не було. От і цікаво чому змінилося

Посилання на коментар

Может где-то что-то ещё включено?

Например сетевой фильтр с лампочкой или выключатель с диодной подсветкой? В них фаза с нулем соеденина через лампочку или диод. 

Я тоже долго понять не мог, почему у меня выбивало узо, при выключенном автомате, при замыкании фазы на землю, пока я не увидел сетевой фильтр включенный в розетку после этого автомата.

• Дякую 1
Посилання на коментар

31 хвилину тому, Dendnepr сказав:

Может где-то что-то ещё включено?

включені інші прилади кухонні: мікрохвильовка, холодильник через розеточне реле напруги та ін....Тоді питання знімається. Уже думав що десь може фаза підкорочує з нулем в стіні (не смійтеся якшо шо).  

Змінено користувачем AnMig
Посилання на коментар

1 час назад, AnMig сказал:

Так. Якшо нуль на землю, то утєчка. Я не сильний в електриці, але нуль кудись там іде з хати і за кілометр напевно заземляється. А куди утєчка при фазі на заземлення? Фаза це 6-8м провода який ні з чим не зєднаний

N проходить скрізь ПЗВ

PE недопустимо розривати будь якими приладами

петля L - PE буде визивати спрацювання ПЗВ

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 часов назад, AnMig сказал:

включені інші прилади кухонні: мікрохвильовка, холодильник через розеточне реле напруги та ін....Тоді питання знімається. Уже думав що десь може фаза підкорочує з нулем в стіні (не смійтеся якшо шо).  

Чтоб исключить подкорачивание в стене - выключите все из розеток. И что с выключаталями? есть диодная подсветка?

Посилання на коментар

19 годин тому, AnMig сказав:

Повторюся - фаза в щитку розєднана. До цієї ж лінії підключені кілька приладів. Може в них бути справа? Чи все серйозніше і в проводці десь щось недобре?

У вас через ті прилади вийшло коло з N на землю, тому і вибило ПЗВ.

Посилання на коментар

Порадьте, будь-ласка, смарт-розетку для ел бойлера 2кВт, або смарт-реле (автомат), з wi-fi керуванням на din-рейку. 

Дякую

Змінено користувачем Валерій
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...