Chatter Опубліковано: В неділю в 20:03 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:03 8 часов назад, Дорофеев Сергей сказал: я те Осрам G4 220 вольт на память вышлю Жду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shturman1 Опубліковано: В понеділок в 06:46 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 06:46 В 07.03.2025 в 16:43, serjik_007 сказал: Так от після трипозиційного перемикача що правильно поставити: Зубр, чи дифавтомат? Я би зробив так. Після трипозиційного перемикача поставив би автомат для кабеля на хозблок, від цього автомата протягнув кабель в хозблок і в хозблоці поставив би щиточок в якому на вводі змонтувати автомат або вимикач навантаження, потім той зубр ну і далі все що там ще треба (групові автомати, дифавтомати). В 07.03.2025 в 16:43, serjik_007 сказал: І чому Зубр може глючити в разі його встановлення після трипозиційного перемикача генератора? якщо генератор інверторний, то глюків бути не повинно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В понеділок в 07:48 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:48 08.03.2025 в 11:22, Chatter сказав: Проблема в натягуванні сови на глобус. IEC 60432 стосується ламп розжарювання, а не LED ламп. стосовно "by design" - якщо ти такий спеціаліст в ліках (хоча - ні), то призначення Віагри "by design" зовсім не те, з якою метою вона використовується зараз. і гомеопатія таки відноситься до лікарських засобів - підлягає реєстрації, а в Законі Про лікарські засоби навіть є вимоги, наприклад, для маркування - Стаття 61. Маркування гомеопатичних лікарських засобів. схоже, що ні фармація, ні електрика не є сильною стороною у Chatter. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: В понеділок в 10:30 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:30 (змінено) 14 часов назад, Chatter сказал: Жду. шо за кіпіш? в мене штук 10 гіпсових світильників під 220 G4 , від 1 вата до 7 здається. вони до речі прикольно показують поточну напругу динамічним регулюванням яскравості 😁 Змінено В понеділок в 10:33 користувачем newbee2020 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) Ребят вопросик! Ванная с теплым электрическим полом 1,5м2 , розетка фен 1,5мм до 2 квт , розетка стиралка 2,5мм до 2 квт, и бойлер 1,5мм бойлер мощьность 2 квт. Какое применить узо для этих нужд? Диф автомат вроде идет по отдельности на каждый прибор, если не путаю ,а так как место ограничено в щитке то надо все но узо и доп автомат. Змінено 19 годин тому користувачем V.K.L Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 20 минут назад, V.K.L сказал: Какое применить узо для этих нужд? Диф автомат вроде идет по отдельности на каждый прибор зачем УЗО если уже есть дифавтомат, а это и есть узо+автомат 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Только что, denis-k сказал: зачем УЗО если уже есть дифавтомат, а это и есть узо+автомат нету, хотят! я как бы уточнил правильно ли я размышляю что диф идет на один потребитель, а узо на несколько и + автомат? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 1 час назад, V.K.L сказал: нету, хотят! я как бы уточнил правильно ли я размышляю что диф идет на один потребитель, а узо на несколько и + автомат? Ну якщо місця немає, то тоді ПЗВ + автомати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 2 минуты назад, Energon сказал: Ну якщо місця немає, то тоді ПЗВ + автомати а как правильно подобрать какое узо и какой автомат, мне кажеться узо на 16 ампер 10ма и автомат на 16 ампер правильно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 8 минут назад, V.K.L сказал: а как правильно подобрать какое узо и какой автомат, мне кажеться узо на 16 ампер 10ма и автомат на 16 ампер правильно? Це друже зв'язка ПЗВ 40А 30мА + 4шт автоматів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Я не спец, но мне кажется 40 ампер просто дофига(( откуда, ну бойлер 2 квт и стиралка 2 квт пол там ерунда ,фен включаться будет редко, наверно. мне кажеться 25 ампер с головой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 4 минуты назад, V.K.L сказал: Я не спец, но мне кажется 40 ампер просто дофига(( откуда, ну бойлер 2 квт и стиралка 2 квт пол там ерунда ,фен включаться будет редко, наверно. мне кажеться 25 ампер с головой? Вони одинаково коштують. Принаймі у Хагера. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 2 години тому, V.K.L сказав: Я не спец, но мне кажется 40 ампер просто дофига(( откуда, ну бойлер 2 квт и стиралка 2 квт пол там ерунда ,фен включаться будет редко, наверно. мне кажеться 25 ампер с головой? Узо срабатывает на утечку, а не сколько ампер будет браться. Для этого есть автоматы. Та цифра, это сколько УЗО может "пропустить через себя", по идее сумма все автоматов (токов) группы Змінено 13 годин тому користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому значит там такая проводка Фен, Бойлер, Пол - весь провод 1,5 мм - один автомат 16а Стиралка 2,5 мм - 16 а автомат Как мне правильно задать вопрос, чтоб уйти от долгих бесед и получить правильный ответ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 2 хвилини тому, V.K.L сказав: значит там такая проводка Фен, Бойлер, Пол - весь провод 1,5 мм - один автомат 16а Стиралка 2,5 мм - 16 а автомат Как мне правильно задать вопрос, чтоб уйти от долгих бесед и получить правильный ответ? УЗО и 2 автомата. Узо на 32+ Фен то редко вкл, но он может быть включен одновременно с бойлером и стиралкой. Проще поставить УЗО с запасом, чем потом его менять 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому а кто это дизлайки всем ставит(( капец. Тогда я ставлю узо на 32 и 10ма и оставляю те же два автомата по 16 ам или фен соеденить с полом а бойлер и стиралку поставить на 10 ам и 16? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 3 хвилини тому, V.K.L сказав: а кто это дизлайки всем ставит(( капец. Тогда я ставлю узо на 32 и 10ма и оставляю те же два автомата по 16 ам или фен соеденить с полом а бойлер и стиралку поставить на 10 ам и 16? 1.5 мм кв - 10А, 2.5 мм кв - 16А. Бойлер та пральну на окремі лінії 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 9 хвилин тому, V.K.L сказав: кто это дизлайки всем ставит( А это местный обиженный. Говорить не умеет, а какает везде) 9 хвилин тому, V.K.L сказав: Тогда я ставлю узо на 32 и 10ма и оставляю те же два автомата по 16 ам или фен соеденить с полом а бойлер и стиралку поставить на 10 ам и 16? УЗО предназначено для защиты человека, а автомат - для защиты проводки. Что к стиралка, что к бойлеру люди касаются. Ну и к фену тоже. Ставите УЗО - это группа СУ будет. В ней 2 (или 3, если все таки отделить бойлер от фена и стиралки) ваших автомата на все устройства в СУ. И ж при подключении - выход нуля с УЗО это ноль для группы, то есть для всех потребителей после УЗО, для которых вы ставите автоматы. Если возьмете ноль до УЗО - будет срабатывать. Змінено 12 годин тому користувачем ЯД 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 19 минут назад, V.K.L сказал: а кто это дизлайки всем ставит(( капец. Тогда я ставлю узо на 32 и 10ма и оставляю те же два автомата по 16 ам или фен соеденить с полом а бойлер и стиралку поставить на 10 ам и 16? 10мА на всі ці прилади може хибно спрацьовувати. Якщо не помиляюся пральна машина і бойлер в справному стані можуть давати по 4-5мА витоку кожен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому я больше бы боялся теплого пола и бойлера, у этих людей пара этим летом погибла на участке, их убило обеих током на участке пробило через воду и они были на земле, как туда попал ток не говорили вот они и перепугались. Фен можно вообще не рассматривать, там быстрее коротнет чем тебя торкнет. Поэтому я считаю самым опасным это бойлер и теплый пол, стиралка да, но ее можно отключатьпока не пользуешься, уже шансов меньше. Плюс я немного не электрик да я понимаю как обжать кончики проводов ,как поставить автомат но в тонком плане я не очень)) если дадите рисуночек до будет проще для меня и уберет кучу не нужных вопросов. я могу фен соеденить в щите с теплым полом на один кабель и получим тогда 3 точки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Почав забивати прут заземлення з нержавки. Як не пнувся затягнути муфти - кілька ударів і все бовтається. Матеріал занадто міцний - ніяких тобі пружних деформацій у різі. Підкажіть, хто в темі, як бути? Думав вже зварочник тягнути, та хто його знає, як воно варитиметься і чи витримає забивання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 часа назад, V.K.L сказал: их убило обеих током на участке пробило через воду и они были на земле, как туда попал ток не говорили вот они и перепугались. вот и шизофреники подтянулись. и таких 75%. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз