smotesko Опубліковано: 29 листопада Поділитись Опубліковано: 29 листопада 36 хвилин тому, Дорофеев Сергей сказав: Щит мультимедиа, антена и витая пара - 1 метр от холодильника (компрессора) можно разместить? Можна. І навіть не треба витрачати зайві гроші на екрановану виту пару, як у нас часто роблять. 37 хвилин тому, Дорофеев Сергей сказав: Ведь блоки питания там же помещают А які у вас сумніви щодо блоків живлення? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 29 листопада Поділитись Опубліковано: 29 листопада 15 годин тому, Made in USSR сказав: Батарея должна быть подобрана под мощность инвертора и соответствовать . По-вашому виходить, що для інвертора 8кВт буде завеликою ємність акумулятора на 28кВт (дві збірки в паралель по 280А/г)? Це при тому, що інвертор та панелі дозволяють заряд акумулятора струмом 200-230А за годину. Але ж ніхто не збирається висаджувати таку збірку "в нуль"! А для продовження насолодження наявною внутрішньою мережею за відсутності зовнішньої - це великий ПЛЮС! Чи не так?! 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 29 листопада Поділитись Опубліковано: 29 листопада 1 час назад, smotesko сказал: Можна. І навіть не треба витрачати зайві гроші на екрановану виту пару, як у нас часто роблять. А які у вас сумніви щодо блоків живлення? Здорово. Спасибо, я рад. Говорят какие то наводки есть. Я их никогда не видел. Но побаиваюсь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 29 листопада Поділитись Опубліковано: 29 листопада (змінено) 6 хвилин тому, Дорофеев Сергей сказав: Говорят какие то наводки есть. Щодо витої пари я був би спокійний. А от щодо коаксіального – не знаю. Як і не знаю навіщо його взагалі протягувати в новому будівництві, коли є Megogo та інші сервіси, і навіть найдешевші телевізори підключаються до інтернету. Змінено 29 листопада користувачем smotesko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 29 листопада Поділитись Опубліковано: 29 листопада 8 хвилин тому, smotesko сказав: Щодо витої пари я був би спокійний. А от щодо коаксіального – не знаю. Як і не знаю навіщо його взагалі протягувати в новому будівництві, коли є Megogo та інші сервіси, і навіть найдешевші телевізори підключаються до інтернету. Не заважайте заробляти А от чи дають наводки на дроти підключення датчиків сигналізації хибні спрацювання? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 30 листопада Поділитись Опубліковано: 30 листопада 28.11.2024 в 21:38, Made in USSR сказав: потому ,что мощность надо подбирать по потреблению ,так же цена выше заметно на девайс ,так же собственное потребление немалое устройством , единственный плюс Это более легкая работа для силовых элементов в условиях пониженной отдачи по мощности на потребителя. Для довідки чи розрахунку. Приклад: Сушильна машина Electrolux за цикл (2год 05хв) споживає 1кВтг. Максимальна одномоментна потужність 839вт Пральна машина Samsung. Їй років 5. Програма 1год 05хв 60 градусів за цикл споживає 0,75втг. Максимальна одномоментна потужність 2,1кВт. Про електрочайник й годі писати. Індуктивна поверхня, мультиварка працюють 20-30хв. Яєчня швидше? На початку вимкнень забороняв дружині готувати на індукції. Тягав газовий балон. Вже зараз розумію, що в похмуре зимнє небо з АКБ на 10кВтг ще ні разу не вдалося посадити батарейку нижче 30%. Опалення, звісно ж, не вмикаю. 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 30 листопада Поділитись Опубліковано: 30 листопада 1 час назад, МакДо сказал: ...На початку вимкнень забороняв дружині готувати на індукції. Тягав газовий балон. Вже зараз розумію, що в похмуре зимнє небо з АКБ на 10кВтг ще ні разу не вдалося посадити батарейку нижче 30%. А я не забороняв, але для довготривалих вимикань світла (10+ годин) попросив обмежуватись двома потужними приладами одночасно. Сьогодні зранку дивлюся - мультіварка+пралка+ дві комфоркі на максимумі на індукціонці. Думаю зараз насварю. Потім думаю - світло за графіком сьогодні вимикатимуть проміжками всього по 3-4 години, на вулиці похмуро але 400-500Втг в цей час точно генерується, їжа на індукціонці закипіть і дружина знизить потужність. Вирішив нічого не казати. 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 30 листопада Поділитись Опубліковано: 30 листопада а в следущий раз она пойдет еще и гладить или пылесосить 😀 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 30 листопада Поділитись Опубліковано: 30 листопада 1 час назад, Made in USSR сказал: а в следущий раз она пойдет еще и гладить или пылесосить 😀 Навіть якщо так, то в чому вам бачиться проблема? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 30 листопада Поділитись Опубліковано: 30 листопада 4 години тому, Made in USSR сказав: а в следущий раз она пойдет еще и гладить или пылесосить 😀 Ну і що? Обмеження на розряд 5кВт. Моментами може більше. Праска 2кВтг, пилосмок 1,5кВтг. Не намагайтеся мене образити, бо я вас не тролив за вибір генераторів Honda. Сам не проти мати такий генератор, через якість. Але обрав тихіший варіант. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 30 листопада Поділитись Опубліковано: 30 листопада 6 годин тому, Made in USSR сказав: а в следущий раз она пойдет еще и гладить или пылесосить 😀 не заздріть 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 30 листопада Поділитись Опубліковано: 30 листопада 6 годин тому, Made in USSR сказав: а в следущий раз она пойдет еще и гладить или пылесосить 😀 Я би ще АКБ докупив і панелей, якби у моєї такі ж потяги спостерігались. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 30 листопада Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2 години тому, porterlv сказав: Я би ще АКБ докупив і панелей, якби у моєї такі ж потяги спостерігались. Ні-ні. Тут все просто. Чоловіче не знає, що після сушильної машини одяг не потрібно прасувати. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 1 грудня Поділитись Опубліковано: 1 грудня В 28.11.2024 в 23:08, Made in USSR сказал: затем ,что бы не включить стиралку ,когда у вас батарей киловат 5 всего ,а впереди сутки без света. ой .......три часа постирал....и чего то вырубилось все ....а не было электроэнергии. ойой ой. Так, в такой ситуации, перед включением стиралки - сходил и посмотрел, что с батареями. Хотя сейчас и ходить не надо. В приложении все видно. И наличие сети и заряд аккума и потребление и т.д. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 1 грудня Поділитись Опубліковано: 1 грудня И, вполне возможно, можно настроить уведомления в телефон, о пропаже и появлении электроэнергии в сети 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 1 грудня Поділитись Опубліковано: 1 грудня 9 минут назад, Dendnepr сказал: И, вполне возможно, можно настроить уведомления в телефон, о пропаже и появлении электроэнергии в сети Воскресенье. Товарищ Жюков, а почему вас в 37-ом не расстреляли? Товарищ Dendnepr, а почему вас Наблюдатель не оценивает? Не обижайтесь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 грудня Поділитись Опубліковано: 1 грудня Какая необходимость, в отсутствии магистрального электричества что то стирать?? При совке живем что ли, когда одни штаны были?) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 грудня Поділитись Опубліковано: 1 грудня 16 годин тому, Vikctor сказав: Навіть якщо так, то в чому вам бачиться проблема? Не про проблему. Читаючи, що можна чи потрібно вмикати, а що ні. В кожного своє " треба та хочу", але згадала, що коли встановлювали СЕС, яка давала мені 3кВт при відключеннях та наявності сонця ( АКБ не було), була рекомендація зробити перекидний автомат на бойлер, бо він бере 2кВт з тих 3кВт, що мали при відключеннях. Стало в нагоді. Коли були відключення з вечора і до ранку, то бойлер грівся від сонця вдень. Але тоді перекидним автоматом вимикалось все, що "сиділо" на 3кВт сонця і працював лише нагрів бойлера. Тож може кому стане в нагоді такий варіант. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 1 грудня Поділитись Опубліковано: 1 грудня 21 час назад, МакДо сказал: Ну і що? Обмеження на розряд 5кВт. Моментами може більше. Праска 2кВтг, пилосмок 1,5кВтг. спостерігаю за своєю дружиною. бачу, що їй важко рахувати та обмежувати ємність батареї, але швидко запамятала, що плиту і духовку на максмимум не бажано одночасно (бо ще бойлер, насос, кавоварка, Мкхв). тобто скоріше треба буде добавити батарей, ніж потужності інвертора 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 грудня Поділитись Опубліковано: 1 грудня 46 хвилин тому, newbee2020 сказав: спостерігаю за своєю дружиною. бачу, що їй важко рахувати та обмежувати ємність батареї, але швидко запамятала, що плиту і духовку на максмимум не бажано одночасно (бо ще бойлер, насос, кавоварка, Мкхв). тобто скоріше треба буде добавити батарей, ніж потужності інвертора Є простіше правило - не більше одного потужного приладу (вся кухня та фен) одночасно. Лише по черзі. Бо важко передбачити чи увімкнеться глибинний насос, чи бойлер під мийкою на кухні. Працює))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 1 грудня Поділитись Опубліковано: 1 грудня 9 часов назад, Дорофеев Сергей сказал: Воскресенье. Товарищ Жюков, а почему вас в 37-ом не расстреляли? Товарищ Dendnepr, а почему вас Наблюдатель не оценивает? Не обижайтесь Оценивает. Просто спал, наверное. После бурной субботы. Уже наверстал 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 грудня Поділитись Опубліковано: 1 грудня 6 минут назад, МакДо сказал: Є простіше правило - не більше одного потужного приладу (вся кухня та фен) одночасно. Лише по черзі. Бо важко передбачити чи увімкнеться глибинний насос, чи бойлер під мийкою на кухні. Працює))) А ви ж ще не переванжатували інвертор і не знаєте що при цьому відбувається? В мене пару разів було, поки не встановив реле затримки на котел за порадою самизнаєтекого. Так ось нічого страшного не відбувається - на 10сек. (встановлено за замовченням, але можна за потребою збільшити) зникає електрика а потім ще з хвилину інвертор подає сигнал і висвітлює код помилки на екрані. Часу усвідомити та вимкнути щось зайве якраз достатньо. Бо якщо не зрозумів з першого разу, то інвертор повторить це зі збільшеним інтервалом без світла, а потім зі ще довготривалішим інтервалом. Допоки користувач не зрозуміє.) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 1 грудня Поділитись Опубліковано: 1 грудня 9 часов назад, DimaF сказал: Какая необходимость, в отсутствии магистрального электричества что то стирать?? При совке живем что ли, когда одни штаны были?) Тут вопрос был - узнать, что нет электричества. Без этого знания кушать и спать некоторые не могут 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 1 грудня Поділитись Опубліковано: 1 грудня 1 минуту назад, МакДо сказал: Є простіше правило - не більше одного потужного приладу (вся кухня та фен) одночасно. Лише по черзі. Бо важко передбачити чи увімкнеться глибинний насос, чи бойлер під мийкою на кухні. Працює))) я розраховував із врахуванням що може увімнутись насос у будь яку секунду і бойлер. правда насос не дуже потужний, а в бойлері можна вибрати тен на 1 або на 1.5 квт або 1+1.5. дружина не любить посудомийку и миє вручну, зливаючи купу води, думаю на кухню окремий поставити під мийку зі своїм режимом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 1 грудня Поділитись Опубліковано: 1 грудня 15 минут назад, Dendnepr сказал: Тут вопрос был - узнать, что нет электричества. Без этого знания кушать и спать некоторые не могут це поки ємність батареї не додає спокою 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз