delic Опубліковано: 29 травня Поділитись Опубліковано: 29 травня 53 хвилини тому, delic сказав: Який об'єм у вас зайняв інвертор з батареєю? Інвертор: Висота, мм:680 Ширина, мм:420 Глибина, мм:233 Вага, кг:32 Батарея: Розмір, мм: 460x720x143 Вага, кг:55 Інвертор ще так сяк може і вліз би, а от батарея вже ніяк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shturman1 Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня Доброго дня. Є таке питання. Маємо індивідуальний житловий будинок з живленням від повітряної лінії. Біля опори встановлено металостійку з щитом обліку. На цій же металостійці встановлено модульний щиток з автоматичним вимикачем для будинку і з розеткою на дін рейку. Кабель до будинку іде 4-х жильний відповідно розділення ПЕН провідника на N i PE буде відбуватись в самому щитку розподілу будинку. Питання наступне. Розетка на дін рейку та що в щитку на металоконструкції має захисний контакт РЕ, так от, треба його підключати до ПЕН провідника (зануляти) чи не треба? Адже в цій точці в нас ще нема РЕ шини, бо розділення буде далі по схемі в будинку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЭлектроМеханиК Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня 12 годин тому, Shturman1 сказав: Доброго дня. Є таке питання. Маємо індивідуальний житловий будинок з живленням від повітряної лінії. Біля опори встановлено металостійку з щитом обліку. На цій же металостійці встановлено модульний щиток з автоматичним вимикачем для будинку і з розеткою на дін рейку. Кабель до будинку іде 4-х жильний відповідно розділення ПЕН провідника на N i PE буде відбуватись в самому щитку розподілу будинку. Питання наступне. Розетка на дін рейку та що в щитку на металоконструкції має захисний контакт РЕ, так от, треба його підключати до ПЕН провідника (зануляти) чи не треба? Адже в цій точці в нас ще нема РЕ шини, бо розділення буде далі по схемі в будинку. Та не треба ніякого розділення. Робіть ТТ і не морочте собі тухес. Землю від розетки біля лічильника приєднайте до металоопори і все. Аут Цезарь, аут нихель. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня Мені з РЕСа по ТТ давали схему заземлення яку я повинен був зробити на своїй ділянці, потім переміряли опір і як\чим підключено заземлення, наявніть другого щитка і автомату (а не їхнього ввідного) і тільки тоді подали напругу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня 3 хвилини тому, normal сказав: Мені з РЕСа по ТТ давали схему заземлення яку я повинен був зробити на своїй ділянці, потім переміряли опір і як\чим підключено заземлення, наявніть другого щитка і автомату (а не їхнього ввідного) і тільки тоді подали напругу Норм. У меня РЕСовцы ничего не спрашивали, а когда я спросил какую систему заземления делать, ТТ или нет, они с круглыми глазами спросили "чё? Это пистолет такой?" 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Куркуль Опубліковано: 31 травня Поділитись Опубліковано: 31 травня Чи можна замонолітити ваго, якщо це буде лише освітлення однієї хоч і великої кімнати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 31 травня Поділитись Опубліковано: 31 травня 17 минут назад, Куркуль сказал: Чи можна замонолітити ваго, якщо це буде лише освітлення однієї хоч і великої кімнати? Не можно. Беріть гільзи і опресовуйте + термоусадка. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 31 травня Поділитись Опубліковано: 31 травня мосфет и блоху , что им управляет - заменил , при включении дым с мосфета не пошел , как до замены блохи , но теперь R1 , что ближе к входу - засветился ярко и сгорел . че это он так себя повел ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 31 травня Поділитись Опубліковано: 31 травня 2 години тому, igorrius сказав: мосфет и блоху , что им управляет - заменил , при включении дым с мосфета не пошел , как до замены блохи , но теперь R1 , что ближе к входу - засветился ярко и сгорел . че это он так себя повел ? тому що він не пережив величезний струм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 1 червня Поділитись Опубліковано: 1 червня (змінено) київобленерго прислала електронного листа, що у зв'язку з воєнним станом вони не можуть знімати контрольні покази, тому я сам маю сфотографувати їм лічильник і вислати фото. Але бокс лічильника опломбований і через бокс нічого не видно взагалі. Лічильник на вулиці на стовпі. То як краще вчинити в такій ситуації? Змінено 1 червня користувачем delic Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Куркуль Опубліковано: 1 червня Поділитись Опубліковано: 1 червня 31.05.2024 в 12:51, Energon сказав: Не можно. Беріть гільзи і опресовуйте + термоусадка. Та не хочеться такий специфічний інструмент купувати для разової роботи. Значить зроблю скрутку і пропаяю.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 8 часов назад, delic сказал: Але бокс лічильника опломбований і через бокс нічого не видно взагалі. Як до цього часу знімали покази? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 8 годин тому, delic сказав: через бокс нічого не видно взагалі Замінити бокс на новий/кращий. Купіть новий бокс, подайте заявку на пломбування, приїде електрик і допоможе замінити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня (змінено) 9 годин тому, delic сказав: ....вони не можуть знімати контрольні покази, тому я сам маю сфотографувати їм лічильник і вислати фото.... Може перепитати в Вашого ДТЕК про інші способи передавання даних. У нас запропоновано або кидати аркуша з показаннями (і адресою, або р/р) у скриньку біля входу в ДТЕК, або СМС на конкретний номер, або в електронному кабінеті споживача, або сам лічильник (Гамма) передає першого числа кожного місяця. Ну от що людині робити, якщо в нього завтра зламається камера? Змінено 2 червня користувачем Вячеслав_В Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 34 хвилини тому, Вячеслав_В сказав: Може перепитати в Вашого ДТЕК про інші способи передавання даних. У нас запропоновано або кидати аркуша з показаннями (і адресою, або р/р) у скриньку біля входу в ДТЕК, або СМС на конкретний номер, або в електронному кабінеті споживача, або сам лічильник (Гамма) передає першого числа кожного місяця. Ну от що людині робити, якщо в нього завтра зламається камера? Так і передавав покази через електронний кабінет. Приблизно оцінював, а контрольні покази раз на рік коригували мої припущення. А тепер вони відмовились і контрольні покази самі робити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 1 година тому, smotesko сказав: Замінити бокс на новий/кращий. Купіть новий бокс, подайте заявку на пломбування, приїде електрик і допоможе замінити. В наявному боксі є віконце доступу до екрану лічильника, але при монтажу усе що можна затягнули тросиком і опломбували. Тож воно не відривається без пошкодження пломби. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 1 годину тому, ashim1990 сказав: Як до цього часу знімали покази? Мене більше цікавить як вони раніше знімали контрольні покази. Бо пломбування те саме і так само нічого не видно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 9 хвилин тому, delic сказав: В наявному боксі є віконце доступу до екрану лічильника, але при монтажу усе що можна затягнули тросиком і опломбували. Тож воно не відривається без пошкодження пломби. Ну попробуйте полирнуть напротив экрана а потом наклеить уф защитную плёнку, как на фары 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня У нас РЕС ставил ящики у которых окошко из стекла, весь ящик мутный, а показания всегда видно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня (змінено) 1 година тому, delic сказав: В наявному боксі є віконце доступу до екрану лічильника, але при монтажу усе що можна затягнули тросиком і опломбували. Тож воно не відривається без пошкодження пломби. Ще раз: Купіть новий бокс, подайте заявку на пломбування, приїде електрик і допоможе замінити. Електрик зріже пломби, замінить бокс і встановить нові пломби. Змінено 2 червня користувачем smotesko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня (змінено) 15 минут назад, smotesko сказал: Ще раз: Купіть новий бокс, подайте заявку на пломбування, приїде електрик і допоможе замінити. Електрик зріже пломби, замінить бокс і встановить нові пломби. Така подібна процедура від подачі заявки до виконання, заняла у мого замовника 1.5-2 місяці часу). Київська обл якщо, шо. Змінено 2 червня користувачем Energon 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 2 години тому, delic сказав: ... і так само нічого не видно. В мене така сама проблема. Бокс з недорогих, скло (пластик) помутнів. Але якщо просвітити ліхтариком зверху крізь віконце - то трохи видно. Хоч лічильник сам передає, я в кабінеті дублюю, щоб залишалась історія показань (щоб раптом якщо що). Але у нас такого нема - що присилайте фото. Я в фотошопі можу будь які показання зробити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 15 часов назад, delic сказал: київобленерго прислала електронного листа, що у зв'язку з воєнним станом вони не можуть знімати контрольні покази, тому я сам маю сфотографувати їм лічильник і вислати фото. Але бокс лічильника опломбований і через бокс нічого не видно взагалі. Лічильник на вулиці на стовпі. То як краще вчинити в такій ситуації? Для початку пробить фото того, що є Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня В мене контролерша хвилин 10 намагалась сфотографувати і нічого не вийшло, потім плюнула і записала на бумажці як завжди (з ліхтариком)... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 2 червня Поділитись Опубліковано: 2 червня 42 хвилини тому, normal сказав: В мене контролерша хвилин 10 намагалась сфотографувати і нічого не вийшло, потім плюнула і записала на бумажці як завжди (з ліхтариком)... У нас не видно показів ніяк, ні з ліхтариком, ні без, ні вдень, ні вечором... От як вони мені раніше малювали контрольні покази? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз