EugeneH Опубліковано: 17 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2011 Вірніше - діюча модель світлофора На таку модель знадобилось 1. 5 світлодіодів 2. мікросхема 12F675 3. геркон 4. резистор 100 кОм 5. футляр для батарейок 6. 20 см металопластикової труби Ф1/2" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ig007 Опубліковано: 17 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2011 "Очумілі ручки" - це класно. Ех, де б часу лишнього взяти... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neue bauer Опубліковано: 17 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2011 ... Ех, де б часу лишнього взяти... На форумі менш сидіти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
engeneer Опубліковано: 17 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2011 Вірніше - діюча модель світлофора Прикольно! Когда-то делал детям игрушечный светофор на лампочках из сборника самоделок. Как программируется микросхема и что для этого нужно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 17 травня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня 2011 Прикольно! Когда-то делал детям игрушечный светофор на лампочках из сборника самоделок. Как программируется микросхема и что для этого нужно? Я програмував демо-кітом PICkit2. Існують і альтернативні програматори від noname виробників. Інтерфейс на програмування - послідовний, то ж такі програматори досить дешеві. Крім програматора треба також і прошивку. Якщо комусь знадобиться, можу викласти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makedonets Опубліковано: 17 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2011 Я програмував демо-кітом PICkit2. Існують і альтернативні програматори від noname виробників. Інтерфейс на програмування - послідовний, то ж такі програматори досить дешеві. Крім програматора треба також і прошивку. Якщо комусь знадобиться, можу викласти. Де Ви раніше були, коли на житомирській трасі в гореничах/стоянці світлофор поставили й виставили занадто короткий інтервал для траси й занадто довгий для Гореничів і Стоянки? Ось де знадобився PICkit2:D Респект, гарно зроблено, й працює класно! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 17 травня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня 2011 Де Ви раніше були, коли на житомирській трасі в гореничах/стоянці світлофор поставили й виставили занадто короткий інтервал для траси й занадто довгий для Гореничів і Стоянки? Ось де знадобився PICkit2:D Я б зробив так само я ж в Гореничах живу. Респект, гарно зроблено, й працює класно! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makedonets Опубліковано: 18 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2011 Я б зробив так само я ж в Гореничах живу. В цьому немає нагальної потреби Машин не так вже й багато, на трасі - в рази більше. А ось як їхати в Гореничі, то Вам на повороті було би краще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 18 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2011 Крім програматора треба також і прошивку. Якщо комусь знадобиться, можу викласти. Прошивка не нужна, а вот дистанционный пульт переключения светофоров в машине пригодился бы. :D Возможно изготовить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 18 травня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 18 травня 2011 Прошивка не нужна, а вот дистанционный пульт переключения светофоров в машине пригодился бы. :D Возможно изготовить? Мабуть ні Кілька років тому був в Германії, там запровадили пульти до світлофорів для екстренних служб. Тамошні кулібіни зламали коди за пів-року після введення таких світлофорів в експлуатацію і продавили пульти за 200 ойро. Як далі там розвивалась ситуація - не знаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз